Колкото до най-важния мач.... снощи видяното ми вдъхна надежда това да НЕ е най-важният ни мач тая година.
Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: Български футбол
Това са официалните данни. Има си броячи за тая работа - никой не си измисля нещо. Просто не ти изнася 
Колкото до най-важния мач.... снощи видяното ми вдъхна надежда това да НЕ е най-важният ни мач тая година.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Я да видим на кого не му изнася. Има броячи - окей. Доколко са достоверни те не мога да споря- не знам. Има обаче и снимки от вчера, които показват следното нещо : А сектор - наполовина, Г- пълен без "лъвчетата", В- пълен. Както и да го гледаш, това няма как да са повече от 21-22 хиляди.Fletcher Lind написа:Това са официалните данни. Има си броячи за тая работа - никой не си измисля нещо. Просто не ти изнася![]()
Ники, когато напълните национала, може да имате пак доводи кой е по-по-най. Дотогава тихичко и цитирайте "броячите".

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
"Тихичко" сте вие. Няма да обяснявам защо. Там цифри не играят.

-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Пичове...защо си хабите нервите, говорейки с тия подчовеци, на които най-великата хореография е сбиване помежду си? Нека живеят със 7:2 и 7:1, нека ги топли вечно оправданието с "комунизма, Милко Балев и т.н.", нека пишат приказки срещу евроанонимници и изпадащи отбори, нека се изживяват като отбора на народа, при положение че според всички статистики ние сме повече, некаправят каквото си искат... ние сме от ЦСКА. И това казва всичко. 
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
А според статистиката "на кои мачове е бил пълен национала в последните 10 години" пак ли сте повече...francesco totti написа: при положение че според всички статистики ние сме повече,

-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Много обичате да говорите неща от типа "в последните години левски има повече успехи", "в последните години само левски е пълнил националния стадион", "миналото няма значение, важното е настоящето"... интересно защо, когато говорите за комунизма, за 7:1 и 7:2, не се ръководите от това ваше "гледане в настоящето"Baggins написа:А според статистиката "на кои мачове е бил пълен национала в последните 10 години" пак ли сте повече...francesco totti написа: при положение че според всички статистики ние сме повече,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
-
AufBraun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Абе ако ви беха боднали в началото дали " пак щяхте да сте номер 1 "ники написа:Aбе, говедото го е яд. Като публика бяхме много над тях, като игра също. Нека злобее.
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Какво типично говеждо комплексарско изказване. Най-нормалното нещо за вас. Да гледате до там, докъдето ви е изгодно. Историята нямала значение?! Тя е всичко, говедо просто. Тя прави един отбор един велик. Продължавай да се излагаш с абсурдните си глупости. Представяш агитката си в страхотна светлинаю. Комплексар.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе айде смърт за всички и тва е.
(сега очаквам Пора да ме накаже за изказването, ама ми писнА да чета тъпотии)
(сега очаквам Пора да ме накаже за изказването, ама ми писнА да чета тъпотии)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Мда, истината доста боли явно.ники написа:Какво типично говеждо комплексарско изказване. Най-нормалното нещо за вас. Да гледате до там, докъдето ви е изгодно. Историята нямала значение?! Тя е всичко, говедо просто. Тя прави един отбор един велик. Продължавай да се излагаш с абсурдните си глупости. Представяш агитката си в страхотна светлинаю. Комплексар.

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Хитлер, олио и хероинJudyRamone написа:Абе айде смърт за всички и тва е.
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Не разбирам защо пак се говори за Левски - ЦСКА и кой бил по-добър. Въпросът е кой е по-зле! Защото нито Левски, нито ЦСКА направиха нещо срещу Дебрецен и Динамо.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.