И моите ми харесват гаджетоnestea написа:Моите за щастие го харесват
Как родителите възприемат гаджетата ви?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Док Холидей
- В началото бе словото
- StuckWithYou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
здравейте и от мен...тази тема особено ме заинтригува имайки предвид че и аз съм преживяла натиска на родител относно връзка..лошото при мен беше че с тва момче се запознахме по интернет,той беше от друг град на около 100км от мен не е кой знае какво като разтояние.....та видяхме се няколко пъти тайно без да уведомявам наще но в един момент те разбраха и веднага се почна...край повече никакви срещи с него спираш да общуваш с него..тва че сме се запознали в интернет определено за тях значи че е някъв убиец или нещо от сорта щото в чата според тях само такива влизали......даже не пожелаха да се запознят с него.........и най накрая след множество скандали и т.н. след 1 год той му писна и се отказа......а просто беше идеалния за мен човек..и до ден днешен се чуваме по тел(за което наще не знаят)просто като приятели....но болката и разочарованието си останаха......и може би никога няма да го простя това на наше....
За да мечтае на човек не му е нужно небе пълно със зведи..намери тази.която блести за теб..
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Много познато... Защо всички си мислят, че в интернет човек не може да си намери добри приятели и всички гледат с резерви към такива хора...?! StuckWithYou, и аз така трябваше да се разделя с човека, който мислех за истинската любов... Затова вече не казвам на наще от къде си познавам приятелите, независимо дали от интернет или отнякъде другаде. Редовното естесвено е: "От училище." или "От един купон."StuckWithYou написа:здравейте и от мен...тази тема особено ме заинтригува имайки предвид че и аз съм преживяла натиска на родител относно връзка..лошото при мен беше че с тва момче се запознахме по интернет,той беше от друг град на около 100км от мен не е кой знае какво като разтояние.....та видяхме се няколко пъти тайно без да уведомявам наще но в един момент те разбраха и веднага се почна...край повече никакви срещи с него спираш да общуваш с него..тва че сме се запознали в интернет определено за тях значи че е някъв убиец или нещо от сорта щото в чата според тях само такива влизали......даже не пожелаха да се запознят с него.........и най накрая след множество скандали и т.н. след 1 год той му писна и се отказа......а просто беше идеалния за мен човек..и до ден днешен се чуваме по тел(за което наще не знаят)просто като приятели....но болката и разочарованието си останаха......и може би никога няма да го простя това на наше....
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да, това е много странно поведение, и на мен ми се е случвало и честно казано мие абсолютно неразбираемо - още преди да са го видели въобще, да го отричат; едва ли не ако не му знаят родословието до девето коляно и родителите му не са с две висши, просто не става. ако са се запознали и нещо ги е смутило, тогава повече бих обърнала внимание, защото нашите все пак имат достаповече опит, особено майка ми има невероятна интуиция за приятелите ми... но като цяло си мисля, че по-добре да не обясняваш или ако обясняваш да попропуснеш смущаващи за родителите ти факти, като например къде точно сте се запознали...StuckWithYou написа:здравейте и от мен...тази тема особено ме заинтригува имайки предвид че и аз съм преживяла натиска на родител относно връзка..лошото при мен беше че с тва момче се запознахме по интернет,той беше от друг град на около 100км от мен не е кой знае какво като разтояние.....та видяхме се няколко пъти тайно без да уведомявам наще но в един момент те разбраха и веднага се почна...край повече никакви срещи с него спираш да общуваш с него..тва че сме се запознали в интернет определено за тях значи че е някъв убиец или нещо от сорта щото в чата според тях само такива влизали......даже не пожелаха да се запознят с него.........и най накрая след множество скандали и т.н. след 1 год той му писна и се отказа......а просто беше идеалния за мен човек..и до ден днешен се чуваме по тел(за което наще не знаят)просто като приятели....но болката и разочарованието си останаха......и може би никога няма да го простя това на наше....
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ъъъ...че аз се запознах със сегашния ми любим човек по интернет...от два различни града сме - той е студент в София, аз съм си от Видин, виждаме се по-рядко, но нашите им е известно, че като ида на гости уж на брат ми се виждам с него...още повече, че с брат ми живеят в един блок, което всъщност много улеснява нещата...но специално в случая имах повече проблеми с брат ми за това, отколкото с родтелите ми...те само от време на време по някой бъзик пускат по негов адрес и с това приключва цялата работа...докато брат ми
то не бях ...айде да не казвам каква, то не бях чудо отначало като разбра...и дори искаше да ми се меша в отношенията, но го отрязах на няколко пъти и спря слава богу..иначе е много глупаво...хора, постоянно се запознават по интернет...пък дори и се женят (оставете на страна филмите, има реални такива случаи)...просто някои родители имат по-консервативни и несъвременни разбирания...благодарна съм, че моите не спадат към тази група 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
предполагам че е остатък от някакви остарели схващания. какво, едно време като са се женели по уговорка на родителите, да не е било много по-добре... в крайна сметка важно е какъв е човека, не отколко време го познаваш и откъде, в живота можеш да срещнеш на най-невероятни места подходящият човек...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
everyday_ написа:а може и цял живот да е бил до теб, само че да не си го осъзнавал
хаха, ами това само по себе си е невероятно място - какво ще се заглеждаш в хората около себе си, колкото по-недостижим, толкова по-добре
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: