Български футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Митака
Форумно зомби

Re: Български футбол

Мнение от Митака »

JudyRamone написа:И почувства ли се повече мъж, като го каза?...
Какъв е проблема да се заяждаш с чуждия отбор освен на стадиона,а и по форумите не мога да разбера,Джуди?????????????????????????????????
Айде аз изчезвам...заминавам за мача :bounce:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ами такъв, че по форуми всеки може и знае най-много. :)
Айде успех
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

Сега и ЦСКА ще изяде мощно дедовия :lol:

Аре Динамоооооооооо! :cheers:
Not because the fox barks...
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Национала пълен ? Кога ?
Изображение
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

JudyRamone написа:И почувства ли се повече мъж, като го каза?...
Аз не се ебавам с вас за самочувствие, а просто за удоволствие.

Изображение

!!!
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Силен мач. Направо ги изпуснахме. Поклон на публиката. Тоя път по изключение бях във В и направих супер клипчета. Невероятни просто!

А сравнението между двата мача е пред очите ви.

САМО ЦСКА!
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

http://sportal.bg/sportal_tv.php?catego ... o_id=16527
И после ми сравнявайте ЛеФски и ЦСКА....толкова сте назад спрямо нас,че направо не ви се верва :idea:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Митака написа:http://sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video_id=16527
И после ми сравнявайте ЛеФски и ЦСКА....толкова сте назад спрямо нас,че направо не ви се верва :idea:
Хартиени ленти, след което найлонови ленти и знаме. :shock:
Наистина нещо уникално, никога невиждано в България... Пич, кажи ми, защо бяхте 20 000 на най-големия ви мач за сезона ?
Baggins написа:Национала пълен ? Кога ?
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:
Митака написа:http://sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video_id=16527
Хартиени ленти, след което найлонови ленти и знаме. :shock:
Наистина нещо уникално, никога невиждано в България... Пич, кажи ми, защо бяхте 20 000 на най-големия ви мач за сезона ?
Ах колко жалко е да си безмозъчно говедо!!!
Сега какви били лентите и какво било знамето....при вас имаше ли въобще хореография тази година в европейските ви мачове???
Отрепко...бяхме 26 хиляди и нещо....в края на мача го изписаха на таблото,но тъй като ти не си бил там не можеш да говориш :idea:
Невъобразимо е докъде стига наглоста на един рогат индивид...вашия мач с Дебрецен не беше ли по-важен от нашия? Може ли сравниш заряд за влизане в групи на ШЛ и тези на ЛЕ?
И въпреки това равносметката е....16 хиляди на ГейАрена в мач с,който вие можехте да влезете в ШЛ и да играете с колоси в Европа....26 хиляди за мач за влизане в групите на ЛЕ....сметни колко е разликата....забравих ти си леФскар и умствената дейност не е много добре развита при теб :mrgreen:
Легни си сега...удари една молитва Динамо да ни отсранят и се надявай да се случи чудо в Унгария.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Митака написа:Легни си сега...удари една молитва Динамо да ни отсранят и се надявай да се случи чудо в Унгария.
Това кърти.
Дори Унгария не им е толкова важна, колкото Москва. Аз си мисля, че вече са се примирили с ЛЕ.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Бетоне, честита победа. Все пак Батето не били непобедими :) Следващата година може да се паднете и с Ожилина.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Бeтон написа:
Митака написа:Легни си сега...удари една молитва Динамо да ни отсранят и се надявай да се случи чудо в Унгария.
Това кърти.
Дори Унгария не им е толкова важна, колкото Москва. Аз си мисля, че вече са се примирили с ЛЕ.
Честита победа на Литекс,Бетоне.
Но въпреки това си мисля,че е крайно време mr.proper футбол да напусне отбора ви.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Ех тая ваша омраза не спира никога бе деба майка му бе. :lol: :lol: Ама все по-смешни ставате, да знаеш. След днешния мач вместо да си се радвате на вашия отбор, пак гледате към нас. Но това си е вашата съдба явно. Така сте създадени, така ще си и умрете. Хореографията...първо била уникална...после ние сме нямали. Не знам с какво найлоновите ленти са повече от многото знамена из целия сектор, каквито имахме ние вчера ? От знамето ви пък отново нищо не се разбра...трябваша да чета в сайтовете какво е представлявало. :lol: :lol: 26 000 силно се съмнявам да е имало. Не знам как се брои на национала, но А и В пълни + Г без клетките...едва ли е повече от 20 000 както и да е го гледаш. В сайтовете и във вестниците бройката навсякъде е 20 000. Чудно защо след като са изписали 26 на таблото, всички пишат 20. Ние бяхме 20 000 вчера поне. Имаше най-много 5-6 хиляди свободни места във А и В. Сега пък "зарядът" ти е виновен. Пич, ние всяка година играем мачове за влизане в ШЛ. Не е като да ни е за първи път, сещеш се. Много хора са обезверени от загубите миналите сезони, дебрецен не са дразнител. И все пак почти пълен стадион вчера - похвално. От другата страна сте вие - говорите постоянно как сте повече, ала бала, идва ви голям евро-мач срещи представяния за СУПЕР ГРАНД Динамо цели 2 (!) години след последния ви голям евро-мач....и пак 20 000. Явно това си ви е таванът. Все пак не е зле. Не са толкова много отборите в Европа, които могат да съберат 20 000...в България да не говорим. Така че трябва да се гордеете и с тази цифра :wink: И докато не напълните националния стадион не ми говори, че сте пред нас, смешно е просто. :wink:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Вие напълнихте "Васил Левски",защото половината от ония хора бяха на стадиона не заради вас,а заради Барселона,Челси и Вердер,защото знаеха,че в близките година такъв шанс няма да им се отдаде :idea:
Кой към кого гледа...вие след вчерашния ви мач казвахте....ние паднахме,ама важното,е че утре и "чорбарите" ще падат.Да,ама НЕ!!! Всеизвестен факт,е че най-големия дразнител на ЛеФски е ЦСКА.Не Европа,а ЦСКА.
Дори мустакатия си го каза снощи за ЦСКА и Литекс...журналистката му задава въпрос за ЛеФски,а той и отговаря какво правили ЦСКА и Литекс.
Скръб....ама пълна скръб.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Arcturus
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Arcturus »

Нали знаете чорбарската максима - ''Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле''. Имам чувството, че мразите Левски повече, отколкото обичате собственото си тимче. :roll:
Изображение
СУ- ЮФ - МО - II Курс
Заключено

Обратно към “Спорт”