Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
NoThanks написа:Абе по-скоро няма да се оправят(това го казвам като ученик от СМГ, където съотношението мъже:жени е 3:1) Аз точно се бях зарадвал на обнадеждаващото съотношение 1,7:1 във ФМИ, но явно няма да го бъде. Не че на някой са му притрябвали жени при положение, че си имаме математика и компютри, но все пак не ме и учудва факта, че повечето програмисти са завършени алкохолици
Аз мога да постигна още много в областта на алкохолизма и всеки ден се старая да изкачвам поредното стъпало... А за жените то си е казано: студентите от ФМИ искат да си имат любовница и жена - жената знае че са при любовницата, любовницата знае че са при жената, а те кротичко си решават задачки и пишат код
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
А, след записването ... ? Каква е процедурата сега? Кога започват занятията (лекции и подобни) Кога трябва да сме там (откриване или нещо такова)? Трябва ли да закупуваме някакви допълнителни помагала или нещо от сорта? Много ще съм благодарен да ми бъде разяснено
Nebu написа:Аз мога да постигна още много в областта на алкохолизма и всеки ден се старая да изкачвам поредното стъпало... А за жените то си е казано: студентите от ФМИ искат да си имат любовница и жена - жената знае че са при любовницата, любовницата знае че са при жената, а те кротичко си решават задачки и пишат код
Nebu написа:Аз мога да постигна още много в областта на алкохолизма и всеки ден се старая да изкачвам поредното стъпало... А за жените то си е казано: студентите от ФМИ искат да си имат любовница и жена - жената знае че са при любовницата, любовницата знае че са при жената, а те кротичко си решават задачки и пишат код
А жената и любовницата са при Бетона.
Задачите и кода са за пигмеите.
Това, че съм 1.30 висок прави ли ме пигмей ?
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"