Steinn написа:wtf, направо ми уби ентусиазма за въпросния предмет, с последния си пост.
Е, не може да очакваш всичко да е точно каквото ти се иска, по-добре е да си с реалистични очаквания. Пък и това са си моите впечатления, може да е точно това, което на теб ти се иска и отгоре, знае ли човек...

Пък и мен ролевите игри никак не ме влекат, не мога и не обичам да играя, въпреки че това не е най-важното в този курс.
А недостатъци... Ами от бюрократична гледна точка нещата са понякога влудяващи-припокриващи се във времето упражнения и лекции от различни курсове, неясноти за разни срокове и изисквания за стипендии, общежития, кредити, но това важи за целия университет, не само за нас. За всяко нещо трябва да питаш 1000 различни лелки, които те препращат към следваща, никой никога нищо не знае и нищо не зависи от него... Бюрокроция с две думи. Другото са малко плаващите изисквания. Хора не спазват срокове за разни курсови и др., но не последват никакви санкции, а хората си изкарват оценки като на тези, които са се постарали да си направят всичко в срок. Това важи и за присъствията - няма заверки, хората не ходят и не стъпват цял семестър нито на лекции, нито на упражнения, отиват си на изпита и имат отлични оценки като на тези, които са си чели текстовете всеки път и са си направили труда да се подготвят. Това мен лично ме дразни, не мисля, че трябва да е така, не сме задочно, но е въпрос на гледна точка предполагам, аз го смятам за малко демотивиращо и...неправилно. Но пак - така е навсякъде. Трябва да си гледаш твоите си планове, да си следваш собствените цели и да си дебелокож.
Някои задължителни курсове бяха доста досадни и неясното поставяне на оценки още повече напрягаше ситуацията. Станеш ли любимец на преподавателя като си по-подготвен няколко пъти и участваш и може да не му мислиш на колоквиумите и изпитите. Но всичко това са си лични впечатления. За някои това, което на мен ми беше досадно, е интересно. А и всяко оценяване е субективно.