Стихотворения на форумците

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Стихотворения на форумците

Мнение от Kristo »

Не ме е страх от критика, това е различно. Страх ме е да бъда поставян в една урна с другите автори (които няма да назовавам). Или по-скоро не страх, колкото обида.

Ако някой има да изрази мнение за нещо мое - нека заповяда, в това няма нищо необичайно и всеки автор трябва да се радва на критиката.

Но когато става дума за категоризации от рода на "най-доброто" или "най-тъпото" стихотворения изобщо, предпочитам да се правят без моите стихотворения на ум. Разбираш ли разликата?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

На мен
стиховете на Бурята най ми харесват! :)
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

O|OeHukc написа:На мен
стиховете на Бурята най ми харесват! :)
На мен пък не, но да живее плурализмът. :D
Кристо, ако в тоя форум имаше правило потребител, който употребява средно повече от 3 пъти на пост личните местоимения "аз", "мен", "ме" да бъде баннат, сега нямаше да ти четем стиховете. :wink:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Norwegian Wood написа: Кристо, ако в тоя форум имаше правило потребител, който употребява средно повече от 3 пъти на пост личните местоимения "аз", "мен", "ме" да бъде баннат, сега нямаше да ти четем стиховете. :wink:
Чакай сега, ти в какво ме обвиняваш - във високо самочувствие или в беден речник?

Ако е първото, може би трябва да отбележа, че то има на какво да се крепи, за разлика от нечии други самочувствия.
Ако е второто, трябва да ти напомня, че не съм аз човека, който използва думата "жмуда" във стихотворенията си, всеки път, като не може да измисли каква дума да използва.

Препоръчвам, чисто приятелски, преди да размахваш пръст и да даваш заключения, първо да оправиш себе си. Точно ти да ми държиш сметка за 1/ самочувствие и 2/ стил на писане, е меко казано нелепо, да не кажа - цинично.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Ми като сме почнали да се солим, ще се солим наред...
Първо - в тази тема не се пише за жмуди. Има си отделна тема за лигавене, както има и цял раздел 18+, в който ти пускаш теми "На коя форумка в лицето искате да се изпразните".
Второ - всеки поне малко грамотен човек може да разбере, че стихотворенията ти са откровено тъпи, бездарни и нямат нищо общо с поезията. Най-вероятно и ти си го знаеш, но се правиш на ударен. Долното например не става и за текст на чалга песен, да не говорим за правописа и пунктуацията.
Затова се спри - излагаш се като кифладжия.

Понякога се струва доста различно,
за сега просто двамата сгрешихме,
защото си позволихме да се обичаме.

Понякога се струва доста различно,
на доста глупави сега приличаме,
не бяхме ли с тебе, най-щастливите?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

Norwegian Wood написа:излагаш се като кифладжия
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ne!
карате се като циганки!!!!
la douleur exquise
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

бе ебал съм...
работата
и работите.

въобще да сравняваш различни автори хич не си е работа, особено като гледам, че примерно аз, кристо и норвежеца /най-често пишещите в последните 3-4-5 страници/ я имаме ЕДНА допирна точка, я не.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Norwegian Wood написа:Ми като сме почнали да се солим, ще се солим наред...
Първо - в тази тема не се пише за жмуди. Има си отделна тема за лигавене, както има и цял раздел 18+, в който ти пускаш теми "На коя форумка в лицето искате да се изпразните".
Второ - всеки поне малко грамотен човек може да разбере, че стихотворенията ти са откровено тъпи, бездарни и нямат нищо общо с поезията. Най-вероятно и ти си го знаеш, но се правиш на ударен. Долното например не става и за текст на чалга песен, да не говорим за правописа и пунктуацията.
Затова се спри - излагаш се като кифладжия.
Първо - излиза, че да се пише за жмуди е като да се празниш на лицето на форумци. Същата простотия е.

Второ - Ако ти страдаш от ниско самочувствие и се чувстваш недооценен от форумците, заради т.нар. литературен скандал, в който 4 реда на Лорд Носферату бяха обявени за по-добри от всичко твое - заповядай, цупи се колкото искаш, аз не държа да ми се кефят всичките люде. Ако трябва да съм честен, не ме интересува, какво мислиш, само си се хабил да го пишеш.

Аз пиша както си искам, и за каквото си искам. Чувствам се обиден, че излиза някой като Норвегиън, готов да раздава присъди и експертни мнения, без да е капацитет в съответната област, без да е признат за някакъв, без дори някой да го е молил. Аз пиша за собствен кеф, както и за тези които искат да прочетат нещо по-различно. Не съм длъжен на никого, затова и не се държа като обидена мома, когато някои изрази критика. Но специално творческа конструктивна критика не съм виждал в темата. Само мегаломания и желание да се блесне.

Какво да ви кажа господа и дами - такива са хората, такъв е света... Примирявайте се.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Виж, не е нужно да си експерт, за да разбереш, че Кристо е бездарен, окей? :D
И не, не е "критика" да влезеш в темата и да кажеш "всички тука сте много зле", както направиха разни хора.
А това, че ти говориш за "желание да се блесне" е просто убийствено... :mrgreen:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

[17:23:26] Чичо Скруудж* каза: Тъй като ми свършиха мненията, ще оставя всички да гадаят засега какво бих отвърнал.
[17:23:44] Чичо Скруудж каза: Но обещавам че при първа възможност, ще го направя, защото не се търпи вече...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

*Чичо Скруудж= Кристо
la douleur exquise
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Ох, милият...
Е, аз не си живея живота във форума и не пиша по 50 поста на ден, та не са ми свършили.
Но ще ти кажа, че на "всички" им дреме на китайската гъба какво би отвърнал.
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Понеже виждам, че се оливате вече, считам за нужно да обясня нещо. Mразя да се обяснявам, но и не ми е приятно постовете ми да отприщват порой от обичайната помия, защото никой от тях няма това за цел.

Когато казах, че стихотворението на Лорд Носферату е най-доброто в тази тема, нямах предвид нищо друго, освен че то ми харесва най-много от всичко, което досега съм чела тук. Защо е така, едва ли аз или някой друг може да обясни. Това е факт и въпрос на вкус, както вече отбелязах. Mежду другото, много харесвам и другите му стихотворения, които е публикувал тук. Той и mecho са любимите ми "форумни" поети. Който желае, нека опита да направи нещо срещу това.

На засегнатите поети мога да кажа само, че изказването ми не включва коментар на литературните качества на техните творби - най-малкото защото трябва да изтече още много вода, докато съм в състояние да направя адекватен и професионален коментар на която и да е литературна творба. Не се заблуждавам относно това, не знам защо вие се заблудихте, а и ми е все едно.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Да ти го разтълкувам ли?
Защото е явно, че "плочките", "теракола" и "килима в хола" е писано на майтап.
А ти казваш - "това е най-доброто в темата".
Последно промяна от Norwegian Wood на 20 Авг 2009, 18:01, променено общо 1 път.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Четирите реда на Носферату предизвикват много по-приятни емоции, отколкото всичките останали напъни на разни графомани. Това е. Когото го боли от този прост и очевиден факт - ми да се самоубие - със сигурност това ще придаде нов (всъщност някакъв) чар на стихоплетствата му. Ама бързайте със самоубиването, че и то се изтърква като похват като всички други похвати. :mrgreen:

А за критика-тълкувател-анализатор отгоре... Абе, пич, ти нещо, а? Я се успокой, смешен си с това заяждане. Честно.
Изображение
Заключено

Обратно към “Хоби и Забавления”