е това ми е нещо като мания...даже в момента правя нещо подобноnrggirl написа: да си събирам цитати и афоризми разни
Хобита...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хаха, на мен ми е мания от години, но в момента малко съм го поизоставила. иначе имам над 400 страници на компютъра, ако искаш свиркай, ще правим културен обменeveryday_ написа:е това ми е нещо като мания...даже в момента правя нещо подобноnrggirl написа: да си събирам цитати и афоризми разни
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Може ли да ги видя и аз?nrggirl написа:хаха, на мен ми е мания от години, но в момента малко съм го поизоставила. иначе имам над 400 страници на компютъра, ако искаш свиркай, ще правим културен обменeveryday_ написа:е това ми е нещо като мания...даже в момента правя нещо подобноnrggirl написа: да си събирам цитати и афоризми разни![]()
![]()
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз ще напиша няколко, които много ми харесват:
"Cowards die many times before their deaths; The valiant never tste of death but only once" - William Shakespeare, Julius Caesar
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts" - Winston Churchill
"Better to fight for something than live for nothing" - General George S. Patton
"Death is nothing, but to live defeated and inglorious is to die daily" - Napoleon Bonaparte
И любимите ми:
"From my rotting body flowers shall grow and I am in them and that is eternity" - Edward Munch
"По-добре политик с грешки, отколкото политик по погрешка" - Атанас Буров
"Убива се не само с куршум и въже.Българският патент за убиване е с клюка, клевета, презрение" - Атанас Буров
"Няма демокрация там, където няма пари" - Атанас Буров
"Историята е огледало на миналото и урок за бъдещето" - Персийска пословица
"Cowards die many times before their deaths; The valiant never tste of death but only once" - William Shakespeare, Julius Caesar
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts" - Winston Churchill
"Better to fight for something than live for nothing" - General George S. Patton
"Death is nothing, but to live defeated and inglorious is to die daily" - Napoleon Bonaparte
И любимите ми:
"From my rotting body flowers shall grow and I am in them and that is eternity" - Edward Munch
"По-добре политик с грешки, отколкото политик по погрешка" - Атанас Буров
"Убива се не само с куршум и въже.Българският патент за убиване е с клюка, клевета, презрение" - Атанас Буров
"Няма демокрация там, където няма пари" - Атанас Буров
"Историята е огледало на миналото и урок за бъдещето" - Персийска пословица
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами аз да пусна няколко, ама да не стане форум за цитати, щото такива вече си има
...
Аз съм готов да се срещна със своя Създател. Дали Създателят е готов за великото изпитание да се срещне с мен е друг въпрос. (I am prepared to meet my Maker. Whether my Maker is prepared for the great ordeal of meeting me is another matter.) – Чърчил в навечерието на 75-ия си рожден ден
Никога на бъди точен – губиш много време, докато чакаш другия. - Марк Твен
любимите ми са на Оскар Уайлд:
Аз имам непретенциозен вкус: напълно ми е достатъчно най-доброто.
Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите. (We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.)
Жената никога не може да бъде обезоръжена с комплименти, а мъжът – винаги.
Животът е прекалено важен, за да говорим сериозно за него.
Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб. (There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.) (“Портретът на Дориан Грей”)
Какво е циник? Човек, който знае цената на всичко, но нищо не цени. (What is a cynic? A man who knows the price of everything and the value of nothing.) (“Портретът на Дориан Грей”)
Красотата е над геният, затова защото не изисква разбиране.
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените . Това е тяхната тромава суетност . Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа .
и някои без автор...
Високомерие – убеждението на човек, че маймуната, от която е произлязъл той, е била по-добра от другите маймуни.
Да вършиш всичко по задължение е най-сигурният начин да култивираш трайна посредственост.
Дипломатът е човек, който умее да ти каже да вървиш по дяволите така привлекателно, че да гориш от нетърпение да тръгнеш.
Изследванията на медиците не са заставили още никой да престане да пуши, но на много са им развалили удоволствието от пушенето.
Конференцията е събрание, на което хората говорят за нещо, което отдавна е трябвало да свършат.
Младостта е недостатък, който с всеки изминат ден отминава.
Най-добрата защита от атомна бомба е да не си наблизо, когато избухне.
Най-сигурният начин да изпревариш някого е да го препънеш.
Не е беден този, който има малко, беден е този, на когото му е малко!
Пари назаем вземайте от песимистите. Те не очакват да им ги върнете.
Случайността е пресечна точка на две необходимости.
Това което наричаме женска интуиция, по-рано се е наричало подозрителност.
Трудно е да летиш с орлите, когато работиш с гъски.
Учи се от грешките на родителите си – използвай контрацептиви.
Цели се винаги в Луната! Така и да не уцелиш все ще си сред звездите.
Мисля, че толкова стига:)... ако е дълго, Crematory, кажи да го посмаля...
Аз съм готов да се срещна със своя Създател. Дали Създателят е готов за великото изпитание да се срещне с мен е друг въпрос. (I am prepared to meet my Maker. Whether my Maker is prepared for the great ordeal of meeting me is another matter.) – Чърчил в навечерието на 75-ия си рожден ден
Никога на бъди точен – губиш много време, докато чакаш другия. - Марк Твен
любимите ми са на Оскар Уайлд:
Аз имам непретенциозен вкус: напълно ми е достатъчно най-доброто.
Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите. (We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.)
Жената никога не може да бъде обезоръжена с комплименти, а мъжът – винаги.
Животът е прекалено важен, за да говорим сериозно за него.
Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб. (There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.) (“Портретът на Дориан Грей”)
Какво е циник? Човек, който знае цената на всичко, но нищо не цени. (What is a cynic? A man who knows the price of everything and the value of nothing.) (“Портретът на Дориан Грей”)
Красотата е над геният, затова защото не изисква разбиране.
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените . Това е тяхната тромава суетност . Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа .
и някои без автор...
Високомерие – убеждението на човек, че маймуната, от която е произлязъл той, е била по-добра от другите маймуни.
Да вършиш всичко по задължение е най-сигурният начин да култивираш трайна посредственост.
Дипломатът е човек, който умее да ти каже да вървиш по дяволите така привлекателно, че да гориш от нетърпение да тръгнеш.
Изследванията на медиците не са заставили още никой да престане да пуши, но на много са им развалили удоволствието от пушенето.
Конференцията е събрание, на което хората говорят за нещо, което отдавна е трябвало да свършат.
Младостта е недостатък, който с всеки изминат ден отминава.
Най-добрата защита от атомна бомба е да не си наблизо, когато избухне.
Най-сигурният начин да изпревариш някого е да го препънеш.
Не е беден този, който има малко, беден е този, на когото му е малко!
Пари назаем вземайте от песимистите. Те не очакват да им ги върнете.
Случайността е пресечна точка на две необходимости.
Това което наричаме женска интуиция, по-рано се е наричало подозрителност.
Трудно е да летиш с орлите, когато работиш с гъски.
Учи се от грешките на родителите си – използвай контрацептиви.
Цели се винаги в Луната! Така и да не уцелиш все ще си сред звездите.
Мисля, че толкова стига:)... ако е дълго, Crematory, кажи да го посмаля...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър