Шампионска лига 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Re: Шампионска лига 2009/2010
ще ме извиняват левскарите,но много бижутери станаха в този отбор...не може да си на дузпата с възможност за стрелба и да се впуснеш да финтираш останалите двама защитници...на Запад хората от какви разстояния вкарват,а наште като цяло се набиват на коча у мъ***е.Аз въпреки че съм от Ловеч не сам фен на Литекс,защото това не е отбор,а фирма...а мача с Пирин(просто нямам думи).Винаги съм се надявал Левски или ЦСКА да покажат малко класа с Европа,но те упорито доказват,че някви отбори, на които никой не им знае имената, са по-способни...Та футбола в България отдавна го погребаха..Поне волейболът ни остана да се гордеем,защото там наистина бием
memento mori
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Рядко се случва, но ще застана на страната на левскарите....а не на твоята....Ivo Penev написа:Та футбола в България отдавна го погребаха...Поне волейболът ни остана да се гордеем,защото там наистина бием
Защото любовта не се мери с победи....ходи си гледай волейбола "шото там бием"...
Макар да не е практика при сините...поклон за това, че си подкрепяха отбора до край и си викаха и си пяха...на онзи стадион това рядко се случва...
Според мен Левски изиграха мача на ръба на възможностите си...което също е похвално...не излязоха с насрани гащи, а с желание...Ако накрая и ние успеем да се мотивираме така...гарантирано ще успеем довечера...
Обаче когато Левски или ЦСКА ги отупат в Европа....слънцето няма да изгрее от запад вместо от изток...
Ivo Penev, не бързай да погребваш БГ футбола...защото милионите привърженици и от двата отбора го държат жив...
Довечера всички на стадиона ! ! !
И всеки, който е решил да дава сърце, гърло, глас и черен дроб....мошно в "Г" ! ! !
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
+ бял дробИ всеки, който е решил да дава сърце, гърло, глас и черен дроб....мошно в "Г" ! ! !
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
AufBraun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Раус от тая тема бе . Горките толкова са се размечтали
А тоя пич Иво Пенев по-добре да не изразява мнение по въпроса с бълг. футбол
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не съм ги кръстил азники написа:обаче Дебърцине![]()
![]()
![]()
![]()
Как можа точно така да ги кръстиш?
Лефскарската ПРО.БГ ги кръсти така в играта си "гледай и спечели". Въпроса беше - кой мач от ШЛ ПРО.БГ ще предава в сряда ли, нещо такова беше. И там едната от опциите беше Левски - Дебърцине.
Колкото до самия мач... Най ми хареса на Гошко вратарчето като му я вкараха от 30 метра
Добре, че няколко дена левскарите ще мълчат. Дори и Насираков много умерени изказвания направи. Никога не е било това. Винаги ме е дразнил, но снощи беше бит задник.
Другите мачове...
Жалко за Панатинайкос. Олимпийския стадион беше пълен до дупка. Точно за тази недалновидност на Платини говорим. Как може да не се класира отбор като Панатинайкос, който може да пълни 70-80 хиляди, понеже се пада с Атлетико Мадрид. В същото време играят Левски - Дебрецен и Вентспилс - Цюрих.
Лион - в страхотна спортна форма са.

По това ли трябва да се определя кой играе в ШЛ ? Който може да събере повече публика?Бeтон написа:Точно за тази недалновидност на Платини говорим. Как може да не се класира отбор като Панатинайкос, който може да пълни 70-80 хиляди, понеже се пада с Атлетико Мадрид. В същото време играят Левски - Дебрецен и Вентспилс - Цюрих.

-
AufBraun
- В началото бе словото
Жорката няма никаква вина за гола, а топките наистина са по-различниКолкото до самия мач... Най ми хареса на Гошко вратарчето като му я вкараха от 30 метра![]()
![]()
Естествено той е много добър и както се изрази след мача - "тия топки летят страшно." Дали от марката на топките... дали щото в България не е виждал такъв зверски шут при това точен...
AufBraun написа:Жорката няма никаква вина за гола, а топките наистина са по-различниКолкото до самия мач... Най ми хареса на Гошко вратарчето като му я вкараха от 30 метра![]()
![]()
Естествено той е много добър и както се изрази след мача - "тия топки летят страшно." Дали от марката на топките... дали щото в България не е виждал такъв зверски шут при това точен...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Няма и да изразявам - за мен бълг. футбол е пародия пълна...AufBraun написа:Раус от тая тема бе . Горките толкова са се размечтали![]()
memento mori
-
AufBraun
- В началото бе словото
Да живеят форумитеМитака написа:AufBraun написа:Жорката няма никаква вина за гола, а топките наистина са по-различниКолкото до самия мач... Най ми хареса на Гошко вратарчето като му я вкараха от 30 метра![]()
![]()
ЛЕШПЕР!!!
![]()
![]()
- Diegooo
- Драскач
Абе ако погледнем оптимистично на нещата,Левски не играха толкова зле.Просто малшанс,слаба защита и бомбения шут на БОДНАР ги съкруши!Но искам да кажа друго.Не може Квазимодото-Христо Йовов да живее със спомена за гола си срещу Марсилия и да продължава да се гаври с феновете.Колкото до Гошо Петков,той горкия тези шутове ги беше виждал само по телевизията
Дано във втория мач да се случи някое чудо на чудесата и Господ отново да стане българин.
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Кой мач ще гледате довечера?
Дебрецен - Левски
Атлетико Мадрид - Панатинайкос
И двата са много интригуващи, завършили с победа на госта в първия мач
Дебрецен - Левски
Атлетико Мадрид - Панатинайкос
И двата са много интригуващи, завършили с победа на госта в първия мач

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
А може би и не особено адекватна тактическа подготовка. Защитата се пропука на няколко пъти, понеже според мен халфовата линия не се справи много добре в дефанзивен план. И още нещо много важно в офанзивен план - видя се, че унгарците взимаха 90% първа топка. Е при тва положение не може цял мач да се центрира по въздух в наказателното поле. Видя се, че Зе Соарес веднъж я пусна по земя в наказателното и Бардон вкара...но както и да е, тая вечер втори мач, пък както някой преди мен каза - дано Господ отново е българин.Diegooo написа:Абе ако погледнем оптимистично на нещата,Левски не играха толкова зле.Просто малшанс,слаба защита и бомбения шут на БОДНАР ги съкруши!Но искам да кажа друго.Не може Квазимодото-Христо Йовов да живее със спомена за гола си срещу Марсилия и да продължава да се гаври с феновете.Колкото до Гошо Петков,той горкия тези шутове ги беше виждал само по телевизиятаДано във втория мач да се случи някое чудо на чудесата и Господ отново да стане българин.
П.С. успех и на другите български отбори
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Имам странното предчувствие, че Левски ще бият.Малко и към дуспи ме влече.