Прехвърляне в СУ ?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

rousev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Прехвърляне в СУ ?

Мнение от rousev »

Интересува ме как мога да се прехвърля в СУ от Пловдивския Университет. Аз съм 1 курс Социология в ПУ в момента. Когато кандидатствах бях приет в СУ, но в нежелана от мен специалност и затова се записах в Пловдив. Мога ли (и как) да се прехвърля в СУ в същата специалност (Социология)? [/b]
Смисъл има ...
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Мен ме интересува как може да се прехвърли студент от Варненския Свободен Университет спец. право в СУ ,ако е възможно същата спец :)
Astral in da house...
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Astral4o написа:Мен ме интересува как може да се прехвърли студент от Варненския Свободен Университет спец. право в СУ ,ако е възможно същата спец :)
?!?!? най-вероятно със солидна сума :twisted: ... по принцип знам че е трудно - имах познат от ВТУ, който две години поред пробва да се прехвърли право, и все не му стигаше бройка, та накрая се наложи да кандидатства наново, приеха го и впоследствие му признаха две години от следването, та не започна отначало. но като цяло при нас има малко хора от други университети, поне по мои впечатления, и то обикновено от ВТУ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Astral4o написа:Мен ме интересува как може да се прехвърли студент от Варненския Свободен Университет спец. право в СУ ,ако е възможно същата спец :)
И аз май на това се надявам :cry:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Re: Прехвърляне в СУ ?

Мнение от iliyan »

rousev написа:Интересува ме как мога да се прехвърля в СУ от Пловдивския Университет. Аз съм 1 курс Социология в ПУ в момента. Когато кандидатствах бях приет в СУ, но в нежелана от мен специалност и затова се записах в Пловдив. Мога ли (и как) да се прехвърля в СУ в същата специалност (Социология)? [/b]
Може, пич. Както аз направих. Кандидатстваш наново, стягаш си дупето, изкарваш колкото трябва и влизаш по първо желание :lol:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Ми хора, аз пък учех политология в СУ ама след това се прехвърлих право в Бургаския свободен университет. А и не виждам смисъл да се мъча да кандидатствам отново за право в СУ! :P
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

post-mortem написа:учех политология в СУ ама след това се прехвърлих право в Бургаския свободен университет. А и не виждам смисъл да се мъча да кандидатствам отново за право в СУ! :P
:shock: :shock: :shock: :shock:
Е такава комбинация за първи път чувам. Какво не ти е харесало тук?
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Ами не ми хареса това, че нищо не се учи и че после излизаш с диплома от СУ за безработен... :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”