Финанси в УНСС само с математика и икономика ????

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
vigour
В началото бе словото

Финанси в УНСС само с математика и икономика ????

Мнение от vigour »

Днес разглеждам сайта на УНСС и забелязах че за балообразуващи предмети при специалност Финанси са само математика и икономика.Някой може ли да потвърди?Аз ще кандидатсвам с математика ама какво става с тия които са с география, истори, лит. и др.

извадка от сайта на унсс:
http://priem.unwe.acad.bg/index.php?id= ... =4&nomer=2

ФИНАНСИ

Изпити, с които може да се кандидатства за специалността:

* Математика
* Икономика
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Вярно е де, какъв всъщност ти е въпроса :)
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

Явно се има предвид, че доскоро можеше да се кандидатства и с География и сега в последния момент се оказва, че тази година няма такава опция (една приятелка изгоря по подобен начин)...

vigour, учи си математиката и не се безпокой, а тези които са искали да влизат "Финанси" с География - ми, съжалявам :?
Изображение
Аватар
vigour
В началото бе словото

Мнение от vigour »

Пуснах темата защото преди няколко дена си говорихме с един приятел които е с история че той щял да кандидатства финанси и затова питах
Иначе мен лично не ме интересува
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

И аз бях учудена,но това означава повече места за нас :) .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

vigour написа:Пуснах темата защото преди няколко дена си говорихме с един приятел които е с история че той щял да кандидатства финанси и затова питах
Ами приятелят ти се е объркал, то и аз ще кандидатствам с история и ме е мн яд, че няма да мога да посоча финанси, но какво да се прави пък и то точно финанси наистина си е чиста математика странно е да може да се кандидатства с история :) Както и да е така са го решили - успех на вас математиците :)
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

Trisha написа:
vigour написа:Пуснах темата защото преди няколко дена си говорихме с един приятел които е с история че той щял да кандидатства финанси и затова питах
Ами приятелят ти се е объркал, то и аз ще кандидатствам с история и ме е мн яд, че няма да мога да посоча финанси, но какво да се прави пък и то точно финанси наистина си е чиста математика странно е да може да се кандидатства с история :) Както и да е така са го решили - успех на вас математиците :)
Не е точно така - между финанси и математика има огромна разлика. Освен това студентите, специалност "Финанси", изучават висша математика само в 1-ви курс.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”