462 лева е годишната, демек семестриалната е 231... PDF с таксите...Stoyanov написа: А и каква е семестралната такса
едит: колко стана минималният бал за момчета?!?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
462 лева е годишната, демек семестриалната е 231... PDF с таксите...Stoyanov написа: А и каква е семестралната такса
Не съм си купила а взех от библиотека и от една приятелка следните книги:Steinn написа:Радвам се, че съм помогнал![]()
Khhh, я сподели какви книжки си си купила, и от къде?Стана ми интересно сега като спомена.

Мисля, че ограничението не е за семестъра, а за завършването. В смисъл, когато завършвате трябва да имате еди колко си кредита. Няма ограничение кога да ги правите-за всеки семестър по равно или всичко за 1.mareto написа:wtf, колко точки(кредита) трябва да имаме на семестър?
Ами в програмата която гледах (има я някъде в тази тема) са си вписани освен всички задължителни и всички избираеми дисциплини - те за първия семестър и без това са малко - 4 ако не се лъжа.Примерно в сряда от 7 ч до 9ч имаме лекция Въведение в икономиката.Тази дисциплина е избирателна и така ако не си я избрал в сряда просто започваш от 9, а тези които са я избрали-от 7.mareto написа:Аха. Ами(продължавам със заешките си въпроси) като ни раздадат програмите и на тях ще имаме задължителни предмети, на които всички ще ходим, и някакви "дупки", по време, на които ще се провеждат избираемите или..?