Който иска да се запознаем да ми прати едно ЛС.

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Не е възможно на теория балът да се покачиFrogsy написа:Не е станало объркване с математиката. Най - вероянот хората с ниския бал са се отказали и са минали към информатика ии съответно бала се е качил. >_< Специално за момичетата има доста незапълнени места. От друга страна се радвам, че бала за КН не е падна. Все щях да се питам какво щеше да е, ако не бях записала СИ, а бях изчакала. ^^"
Ама трябва да влязат още три момичета, които 100 на 100 ще са с по нисък бал от 15(то не е възможно де но такъв ти е примера). Откъдето следва, че балът ще намалееFrogsy написа:O.o кое му е нелогичното. В цпециалноста има 10 места. Момичето на седмо е да речем с бал 17,... и се записва след втото класиране. След нея има още три с бал 15,.. . На трето класиране тези с бал 15,.. са приети информатиака понеже им е по предно желание.. И какво остава? Първите 7 дето са с бал 17,.. => бала се покачва.
А добре дошлаflavourrr написа:Привет на всички колеги!!! Особено на тези в информационни системи!
Който иска да се запознаем да ми прати едно ЛС.
Уоу, докъде се стигна само в 4 специалности в ФМИ да се запълват местата.....Тва тотално разби моите представиFrogsy написа:При момичетата има много не заети места. И колкото и комично да изглежда, но информатиакта е с най нисък бал. Примерите, които дадох бяха въз основа на реалните факти. Цък
Което доказва факта, че приема трябва да се намали. Това първо. И второ - тия новите "специалности" бяха обречени да бъдат балон от самото им създаване. Просто заглавията са причина за привличането на балъци.bggashnik написа:Уоу, докъде се стигна само в 4 специалности в ФМИ да се запълват местата.....Тва тотално разби моите представи![]()
![]()
![]()
Искам официално да ти се извиня тогава-беше права
![]()
П.П Още не мога да повярвам-в информатика редовно не са заети 18 места.![]()
![]()
![]()

18 са незаети от момичета. За жалост от това, което виждам в "Персонална информация" са отишли за момчета(95 места, 113 приети)bggashnik написа:Уоу, докъде се стигна само в 4 специалности в ФМИ да се запълват местата.....Тва тотално разби моите представиFrogsy написа:При момичетата има много не заети места. И колкото и комично да изглежда, но информатиакта е с най нисък бал. Примерите, които дадох бяха въз основа на реалните факти. Цък![]()
![]()
![]()
Искам официално да ти се извиня тогава-беше права
![]()
П.П Още не мога да повярвам-в информатика редовно не са заети 18 места.![]()
![]()
![]()