Мача,мача...ще го гледате ли?
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Така,така...Едно много добро 2во полувреме за Левски.Момчетата играят изненадващо добре като се има впредвид ,че са на чужд терен(както знаем БГ отборите на се представят особенно добре като гости).Да се надяваме на чудо 2рото полувреме,макар ,че 2гола са много,особенно срещу немци.Съдийте смятам за момента се представят добре...За разлика от коментаторите ни които просто ръсят невероятни глупости 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ето ,че чудото не стана...Което разбира се не трябва да ни учудва.1:1 е добър резултат.Е вярно няма давидим БГ отбор на полуфинал.Което не трябва да ни разочарова.Все още не е дошул момента когато наш отбор ще отстрани немски(или нечий друг гранд) отбор на четвъртфинал.Просто не сме на това ниво-нито имаме психиката,нито физиката,нито парите на един европески турнирен боец.Оня тралалайчо ще ми разправя ,че бюджета на Шалки бил 134млн евро,пък на Левски 4млн.-е какво това трябва да ме успокои ли?Напроти-това доказва къде сме ние и къде са ТЕ.Далеч един от друг!Това Левски играха добре и заслужено си взимат едната точка.
Няма да кажа "догодина повече" защото знам ,че няма да стане... 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
И този излезе селски педерас'
Важното е, че Левски отново показаха хъс и определяха темпото през целия мач
Едва ли и най-върлите фенове са хранили големи надежди, че ще елиминираме Шалке (то с такива съдии и на Барса ще им бъде трудно да се борят с европейския "гранд" от Гелзенкирхен
), но съм сигурен, че няма левскар, който да не се гордее с играта на любимия отбор 
Важното е, че Левски отново показаха хъс и определяха темпото през целия мач
Едва ли и най-върлите фенове са хранили големи надежди, че ще елиминираме Шалке (то с такива съдии и на Барса ще им бъде трудно да се борят с европейския "гранд" от Гелзенкирхен
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър