Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Изневерявате ли?
Мдам, и това го има... но след време все се осъзнаваш...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Е, няма как, трябва. Иначе живееш в самозаблуда. И лъжеш единствено себе си
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
говориш за някаква група хора, които нямат нищо общо - нито пол, нито цвят, нито религия, нито език - освен че извършват някакво действие, например настъпват охлюви по тротоара, и обобщаваш тяхното отношение към емоционалното обвързване. ето сега ще ти покажа как:ScionOfStorm написа:кори, и аз на тях.
кажи ми къде е логиката да показваш тотално безхаберие за връзката си и после да обясняваш 'о, колко ми пука' с държание, защото другия е направил същото като теб?
винаги можеш да обясниш как стоят нещата при тези, принципно, предполагам.
над един бар има табела "анкета: стреляте ли с пушка?"
влиза в бара един танкист, поръчва си бира и казва, че понякога стреля с пушка.
бофча с мини купър се обръща и заявява, че стрелбата с пушка е отвратително спрямо танка и ако може танкистът да се засрами.
после идваш ти и казваш, че танкистите, стрелящи с пушки, като цяло не гледат много-много формула едно.
едва след това идват аргументите, които ти се мъчиш да контрираш, и ето за колко свързан с реалността те намирам. нищо лично и така нататък
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
а има ли въобще емоционално обвързване, че ми говориш за него, като постоянно изневеряваш някому?
да ви имам и 'обвързването'..
в момента говоря от моя гледна точка, естествено. но според мен да си с някого и постоянно да кръшкаш е...не е тъпо или малоумно, не знам какво е. и не е връзка, поне според моите представи.
да ви имам и 'обвързването'..
в момента говоря от моя гледна точка, естествено. но според мен да си с някого и постоянно да кръшкаш е...не е тъпо или малоумно, не знам какво е. и не е връзка, поне според моите представи.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
lol аве 'постоянно' е малко пресилено, но отново, ти явно си по-запознат. няма как да споря с такива аргументи отсреща, не играя повече, къща
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
не пич, ти каза...'често'. което, както и да го приемем, си е 'често' и не означава един или два пъти.
каквото и да е, в моментът, в който дори достигне 'рядко' се приближаваме към това, което говоря в предишния пост
къща също, с уговорките другия път да не ръгаш на сляпо и се извинявам, ако съм попресилил нещата.
каквото и да е, в моментът, в който дори достигне 'рядко' се приближаваме към това, което говоря в предишния пост
къща също, с уговорките другия път да не ръгаш на сляпо и се извинявам, ако съм попресилил нещата.
The storm is coming...

- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Нямам нерви за такива работи. Ще орева орталъка преди още младежа да се е отгащил
. И то стана много грозно вече-хем изнвеверяваш, че и пред друг мъж ревеш, нищо свято не остава в тая връзка 
New jorney
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не изневерявам. Нямам и склонност някакси. Мен понякога една жена ми идва в повече, пък какво остава и с други да се забъркам. Пази Боже.
-
Melpomena
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология-задочно
ми досега не ми се е случвало,но хората са казали "никога не казвай никога"
"Мечтател е този, който може да намери пътят си на лунна светлина, а наказанието му е да вижда зората преди останалите." - Оскар Уайлд
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Еееех, това чудо изневярата е толкова разтегливо понятие...
Преди време поддържах връзка от разстояние и си се бяхме разбрали, че страничните контакти са ок - при тези обстоятелства да се кълнем във вярност би било малко наивно
И действително по едно време той си спеше с една друга, аз излизах с едно момче. Е, доста след тези "отклонения" си продължавахме да поддържаме отношения безпроблемно. Та като се замисля и още се чуваме от време на време - те така приятелски.
Имала съм обаче и връзка, в която и през ум не ми е минавало да изневеря - просто човекът до мен ми беше напълно достатъчен.
Та клишираният отговор "зависи" според мен важи с пълна сила - въпрос на разбиране между партньорите. Мисля си, че в една връзка има нещо като договореност - кое е редно и кое - не. И на базата на това всеки определя какво е изневярата, а не въз основа на общественото мнение.
Преди време поддържах връзка от разстояние и си се бяхме разбрали, че страничните контакти са ок - при тези обстоятелства да се кълнем във вярност би било малко наивно
Имала съм обаче и връзка, в която и през ум не ми е минавало да изневеря - просто човекът до мен ми беше напълно достатъчен.
Та клишираният отговор "зависи" според мен важи с пълна сила - въпрос на разбиране между партньорите. Мисля си, че в една връзка има нещо като договореност - кое е редно и кое - не. И на базата на това всеки определя какво е изневярата, а не въз основа на общественото мнение.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
ники написа:Не изневерявам. Нямам и склонност някакси. Мен понякога една жена ми идва в повече, пък какво остава и с други да се забъркам. Пази Боже.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
How do you stay faithful in a room full of hoes? 
-
football_fenka
- В началото бе словото
- Специалност: Славянски филологии
Еми случвало се е... Не е като да съм безгрешна