Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Проверявах тази сутрин - нищо!
Звъня на този телефон: 9308455, но никой не ми отговаря!
Няма ли някой да ни зарадва, най-сетне?
Звъня на този телефон: 9308455, но никой не ми отговаря!
Няма ли някой да ни зарадва, най-сетне?
На техническия днес са ги превели.
7 + 10 колко прави? 17 - значи до 17 август трябва да ги преведат, което прави точно понеделник! Дано!!!amal написа: "Подготвени са и до края на седмицата (7 август 2009 г.) ще бъдат преведени и стипендиите на 9 от оставащите 13 висши училища. От четири висши училища се очаква да изпратят необходимите справки, след което ще бъдат преведени и стипендиите на студентите, обучаващи се там. В срок от 10 работни дни от датата на получаване на превода на средствата от Министерство на образованието, младежта и науката висшите училища следва да преведат стипендиите по картови сметки на студентите в определена от висшето училище банка".
Но понеже пише "работни дни", това прави срок до 21 август, т.е. следващия петък. Така че, може би тази идната седмица ще ни е най-чаканата.
Някой беше казал, че в понеделник до обяд не се превеждат пари, така че може би трябва да проверяваме след това. Абе все ще ги преведат. Чак вече ме е срам, че се надявам толкова много...
Поздрави, колеги!
Информация: Днес пари НЯМА
Днес няма,ама утре е друг нов ден ! 
-
Марин Русинов
- В началото бе словото
Здравейте! Аз съм от ВТУ и днес звънях в МОН,от там жената която ми се обади провери над 3 пъти и ме увери ,че стипендиите за нашия ВУЗ са преведени още на 12 този месец. В същото време от ВТУ получавам отговор на запитването си, че парите не са преведени и да съм се обадил в МОН!Та избиха ми балансите и отговорих на e-mailа по следния нячин:
" Да точно в МОН званях и ме увериха че стипендиите са преведени и то още на 12 август специално за Великотърновски университет Св.св. Кирил и Методий! а вие кога ще ги преведете на нас??? Не мисля ,че е станала грешка в МОН понеже жената провери и то 3 пъти за да е сигурна в това което казва! Затова мисля ,че проблема е ваш и вие трябва да го решите. Ето ви и по долу извадка от това което сте ми отговорили на първото писмо! "Веднага ги превеждаме по вашата сметка"! Пари до този момент няма!"
Ето как някой хора си вършат работата! Но като дойде време за заплащане на семестериална такса,не можеш да закъснееш с вноската! под претекст "Такава е политиката на банката" Какво ни остава сега !? Да чакаме лятото да мине и да дойде време седмица преди старта на новата учебна година ,някой да се сети да си изпие кафето,да си вземе лихвичката,и ЕВЕНТУАЛНО да си направи труда да преведе стипендии, чеее нали трява да ни ги приберат отново с вдигнатите такси за семестрите.
ето хората от варна са си получили парите : http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=2&id=2307
А ние ..........
" Да точно в МОН званях и ме увериха че стипендиите са преведени и то още на 12 август специално за Великотърновски университет Св.св. Кирил и Методий! а вие кога ще ги преведете на нас??? Не мисля ,че е станала грешка в МОН понеже жената провери и то 3 пъти за да е сигурна в това което казва! Затова мисля ,че проблема е ваш и вие трябва да го решите. Ето ви и по долу извадка от това което сте ми отговорили на първото писмо! "Веднага ги превеждаме по вашата сметка"! Пари до този момент няма!"
Ето как някой хора си вършат работата! Но като дойде време за заплащане на семестериална такса,не можеш да закъснееш с вноската! под претекст "Такава е политиката на банката" Какво ни остава сега !? Да чакаме лятото да мине и да дойде време седмица преди старта на новата учебна година ,някой да се сети да си изпие кафето,да си вземе лихвичката,и ЕВЕНТУАЛНО да си направи труда да преведе стипендии, чеее нали трява да ни ги приберат отново с вдигнатите такси за семестрите.
ето хората от варна са си получили парите : http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=2&id=2307
А ние ..........
-
likealivesore
- В началото бе словото
- Специалност: ВТУ - психология
- Курс: първи
И аз съм от ВТУ и знам, че началник учебен отдел е в отпуск...Марин Русинов написа:Здравейте! Аз съм от ВТУ и днес звънях в МОН,от там жената която ми се обади провери над 3 пъти и ме увери ,че стипендиите за нашия ВУЗ са преведени още на 12 този месец. В същото време от ВТУ получавам отговор на запитването си, че парите не са преведени и да съм се обадил в МОН!Та избиха ми балансите и отговорих на e-mailа по следния нячин:
А ние ..........
-
Марин Русинов
- В началото бе словото
И аз съм от ВТУ и знам, че началник учебен отдел е в отпуск...
И какво трябва да означава това???
Нима не мина лятото,че сега да излизат в отпуск? Можеби и някой от нас студентите е искал да си направи отпуск ! но без пари ..........
Нима не мина лятото,че сега да излизат в отпуск? Можеби и някой от нас студентите е искал да си направи отпуск ! но без пари ..........
-
likealivesore
- В началото бе словото
И аз това се питам, но явно първо тя трябва да се върне от отпуск и тогава вече да си чакаме парите. Затова тя в имейл ми отговори да си чакаме парите до края на август...Марин Русинов написа:И аз съм от ВТУ и знам, че началник учебен отдел е в отпуск...
-
Марин Русинов
- В началото бе словото
А нямаше ли да е по-лесно да го напишат в сайта на университета,че да не ни се налага да питаме като изоглавени и да стоим в неведение цели 2 месеца???likealivesore написа:И аз това се питам, но явно първо тя трябва да се върне от отпуск и тогава вече да си чакаме парите. Затова тя в имейл ми отговори да си чакаме парите до края на август...Марин Русинов написа:И аз съм от ВТУ и знам, че началник учебен отдел е в отпуск...
-
likealivesore
- В началото бе словото
То щеше да е хубаво да не затварят и форума на университета, където да се дава някакво инфо, но...Марин Русинов написа:А нямаше ли да е по-лесно да го напишат в сайта на университета,че да не ни се налага да питаме като изоглавени и да стоим в неведение цели 2 месеца???likealivesore написа:И аз това се питам, но явно първо тя трябва да се върне от отпуск и тогава вече да си чакаме парите. Затова тя в имейл ми отговори да си чакаме парите до края на август...Марин Русинов написа:И аз съм от ВТУ и знам, че началник учебен отдел е в отпуск...
-
Марин Русинов
- В началото бе словото
То щеше да е хубаво да не затварят и форума на университета, където да се дава някакво инфо, но...
Именно затова пиша тук! За да се види колко хубаво си вършат работата !
Именно затова пиша тук! За да се види колко хубаво си вършат работата !
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
...
Последно промяна от Norwegian Wood на 19 Авг 2009, 11:49, променено общо 1 път.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Марин Русинов
- В началото бе словото