ТРЕТО КЛАСИРАНЕ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aviska_
- В началото бе словото
Re: ТРЕТО КЛАСИРАНЕ
Гледам и не искам да повярвам на очите си! Балът за културология не е паднал дори с 0,01?!? О, братя и правоверний хора, това възможно ли е или .. или ддз и аз. Имате ли излязло в ПО 2 етап на класирането - потвърдил? Щото имам чувство, че при мен само датите за записване са сменили...
"и поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден,
без там пристанище да зная"
напред, към утрешния ден,
без там пристанище да зная"
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Тъй и тъй почнахме със спама - като си подавам утре или вдругиден документите, трябва ли да съм залепил снимките или те ще ми ги залепят?happyswift написа:http://www.vbox7.com/play:6f6ac3a8
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
- Курс: четвърти
Ти трябва да си ги залепиш.. никой нищо не ти лепи
даже сигурно ще трябва и да си ги изрежеш
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
ха... от фотото ми ги дадаха изрязани с точния размер на правоъгълничето за личната карта, до милиметър. Освен, че е хубава, режи и точно (фотографката деMorgenrot написа:Ти трябва да си ги залепиш.. никой нищо не ти лепи![]()
![]()
![]()
П.П. Ама май трябва да нося и една незалепена нали?
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
Ммм не знам 0.о аз имах 3 снимки..
едната отиде за лична карта, другата за студентска книжка, третата за "именник" каквото и да е това.. и всичките си ги бях залепила предварително.
Знам, че по-нататък трябва още една снимка, но тя е ако си кандидатствал за общежитие и решиш да отидеш да се настаниш.. за други снимки не знам..
ще изчакаме някой друг да каже
едната отиде за лична карта, другата за студентска книжка, третата за "именник" каквото и да е това.. и всичките си ги бях залепила предварително.
Знам, че по-нататък трябва още една снимка, но тя е ако си кандидатствал за общежитие и решиш да отидеш да се настаниш.. за други снимки не знам..
ще изчакаме някой друг да каже
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
-
Frogsy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
- Обратна връзка:
На нас във ФМИ ни искаха 4 снимки. Всичките се залепиха по разни листя, нз за какво бяха всичките. >_<
-
mo_chuisle
- В началото бе словото
във ФМИ ми искаха 4 снимки - за лична карта, студ. книжка, именник и някакъв картон. а за общежитие снимките са две на брой, но те са отделно и се дават чак като се запишеш в общежитието. от друга страна на братовчедка ми в СтФ са и искали само 3 снимки, така че не знам точно за вашия факултет как ще е, но повече от 4 едва ли ще изискват
дано съм ви била полезна
Да, благодаря ви! Аз в мене имам за попълване студентска книжка и лична карта. И някви други, но на тях няма място да се лепи снимка 
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
Хора,а да ви питам..Утре дали ще ми дадат дипломата?Тука сега си попълвам документите,което мога разбира се..и на именника ми иска рег. номер на диплома и дана на издаване,а тя ми е в университета..Дали ще ми я дадат да си го попълня? 
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Разбира се ,че ще ти я дадат,първо без нея не можеш да се запишеш,второ при записването ,тя се слага задължително в един плик с другите документи да се съхранява в учебния отдел.АКО твоят казус е ,че си потвърдила за една специалност в един факултет,а са те приели в друга в различен факултет,първо ходиш да си я вземеш от факултета в който си потвърдила и се записваш в новата специалност,АКО специалностите ти са в един и същи факултет ,съответно един и същи уч. отдел,те там веднага ще ти я извадат и дадат да си препишеш каквото ти трябва.kandidat_studentt написа:Хора,а да ви питам..Утре дали ще ми дадат дипломата?Тука сега си попълвам документите,което мога разбира се..и на именника ми иска рег. номер на диплома и дана на издаване,а тя ми е в университета..Дали ще ми я дадат да си го попълня?
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
Ох мерси,много ме успокои!!!!!!!!!Така се бях притеснила!ericsson написа:Разбира се ,че ще ти я дадат,първо без нея не можеш да се запишеш,второ при записването ,тя се слага задължително в един плик с другите документи да се съхранява в учебния отдел.АКО твоят казус е ,че си потвърдила за една специалност в един факултет,а са те приели в друга в различен факултет,първо ходиш да си я вземеш от факултета в който си потвърдила и се записваш в новата специалност,АКО специалностите ти са в един и същи факултет ,съответно един и същи уч. отдел,те там веднага ще ти я извадат и дадат да си препишеш каквото ти трябва.kandidat_studentt написа:Хора,а да ви питам..Утре дали ще ми дадат дипломата?Тука сега си попълвам документите,което мога разбира се..и на именника ми иска рег. номер на диплома и дана на издаване,а тя ми е в университета..Дали ще ми я дадат да си го попълня?
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
-
pepe_jeans
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
ами ти трябва да си вземеш още документи от стаята, където се записваш ги поискай- картон, декларация за здравно осигуряване(мисля, че така беше) и ако искаш да кандидатстваш за обшежитие! така беше в БФ ,но все пак те ще ти обеснят по-добре! а на самия картон има място за снимка и така стават 4 снимки -студентска книжка,лична карта,именик и картонRuNNeR написа:Да, благодаря ви! Аз в мене имам за попълване студентска книжка и лична карта. И някви други, но на тях няма място да се лепи снимка
Отивам с шест снимки, дано да им стигнатpepe_jeans написа:ами ти трябва да си вземеш още документи от стаята, където се записваш ги поискай- картон, декларация за здравно осигуряване(мисля, че така беше) и ако искаш да кандидатстваш за обшежитие! така беше в БФ ,но все пак те ще ти обеснят по-добре! а на самия картон има място за снимка и така стават 4 снимки -студентска книжка,лична карта,именик и картонRuNNeR написа:Да, благодаря ви! Аз в мене имам за попълване студентска книжка и лична карта. И някви други, но на тях няма място да се лепи снимкауспех със записването
- S.Lazarov
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление - английски език
Снимките, които ще ви трябват са три - за лична карта, студенска книжка и именник. Може би в някои факултети има и други практики, но не съм запознат. /-:
А иначе документите, мисля, че задържаха - студенска книжка, лична карта, именник, молба за общежитие, декларация за здравноосигуряване и уверение /документ, който ще ви трябва в случай, че някъде бъде поискано от вас да потвърдите, че сте студент/. Мисля, че това беше. Успех!
А иначе документите, мисля, че задържаха - студенска книжка, лична карта, именник, молба за общежитие, декларация за здравноосигуряване и уверение /документ, който ще ви трябва в случай, че някъде бъде поискано от вас да потвърдите, че сте студент/. Мисля, че това беше. Успех!
Последно промяна от S.Lazarov на 19 Авг 2009, 10:03, променено общо 1 път.
Стопанско управление - английски език, I курс