КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - Биология
На 01.10 сутринта ще бъде официалното откриване на годината в Ректората, аз не съм сигурна дали да ходя изобщо - ще ни говорят някви неща с неголямо значение. След тва в 15ч. (там някъде) е откриването във факултета, където ще ни раздават книжките и трябва да присъстваме. 
Еми и аз бях там от 14:30 до 17:00 някъде така,че 100 % сме се засекли....Всеки да си каже как е бил облечен и ще се разбере кой кой е....Иначе и на мене ми казаха,че на 1-ви Октомври ще се разбере всичко....
-
pepe_jeans
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
kostadin , ти каква специалност си ?
Молекулярна биология съм....
- Maniuni
- В началото бе словото
- Специалност: ЕООС
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Дам, и аз бях там. Розова ризкаkostadin написа:Еми и аз бях там от 14:30 до 17:00 някъде така,че 100 % сме се засекли....Всеки да си каже как е бил облечен и ще се разбере кой кой е....Иначе и на мене ми казаха,че на 1-ви Октомври ще се разбере всичко....
Hakuna Matata 
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
И аз бях с розова ризка! А сега де!

- Maniuni
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами честно казано не съм забелязала кой с какво е бил облечен, по-скоро ви запомних физиономиите
Така или иначе съм задочно и няма да се виждаме особено
Hakuna Matata 
-
pepe_jeans
- В началото бе словото
хммм май повечето са избрали молекулярната биология
но поне можем да се виждаме някъде из факултета 
Случайно да си задочно Екология и опазване на околната среда....Maniuni написа:Ами честно казано не съм забелязала кой с какво е бил облечен, по-скоро ви запомних физиономиите![]()
- Passion
- В началото бе словото
- Специалност: MB
И аз се присъединявам към вас приета съм Молекулярна биология
Искам да попитам на вас казаха ли ви в коя група ще бъдете или това се решава на по-късен етап и на 01.10 къде трябва да сме
-
pepe_jeans
- В началото бе словото
предполагам, че тогава ще ни кажат и групите,но не съм сигурнаKose Bose написа:На 01.10 сутринта ще бъде официалното откриване на годината в Ректората, аз не съм сигурна дали да ходя изобщо - ще ни говорят някви неща с неголямо значение. След тва в 15ч. (там някъде) е откриването във факултета, където ще ни раздават книжките и трябва да присъстваме.
- Maniuni
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Познаkostadin написа:Случайно да си задочно Екология и опазване на околната среда....Maniuni написа:Ами честно казано не съм забелязала кой с какво е бил облечен, по-скоро ви запомних физиономиите![]()
Така или иначе съм задочно и няма да се виждаме особено![]()
Hakuna Matata 
- ivsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте, искам да попитам някой знае ли в какво работно време се извървшва записването в БФ? И от къде мога да си купя тези документи които трябва да подам заедно с дипломата и снимките има ли ги някъде пред БФ или в самия БФ? А и пише, таксите, но не разбрах дали са за 1 или за 2та семестъра? И също така дали трябва да внеса парите направо за годината или не е нужно? Благодаря ви много!
-
pepe_jeans
- В началото бе словото
не знам точно работното време, но мисля,че работеха до 16:00 иначе не знам от колко започват! документи трябва да си купиш от ректората и след това като идеш в БФ там трябва да си поискаш картон и някаква декларация за здравна осигуровка, ако си за общежитие също да си вземеш някакав формуляр(общо взето попитай за останалите документи,които са ти необходими)! относно таксата тя се заплаща преди да се наредиш на опашката пред съответната стая ,като заплатиш сумата за първия семестър и там на касата ти отразяват в книжката сума,която си внесла!ivsy написа:Здравейте, искам да попитам някой знае ли в какво работно време се извървшва записването в БФ? И от къде мога да си купя тези документи които трябва да подам заедно с дипломата и снимките има ли ги някъде пред БФ или в самия БФ? А и пише, таксите, но не разбрах дали са за 1 или за 2та семестъра? И също така дали трябва да внеса парите направо за годината или не е нужно? Благодаря ви много!
- ivsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А семестриалната такса къде се заплаща в ректората или в БФ? В таблицата за таксите пише 266лв за биология и химия, но това за годината ли е общо или за 1 семестър? Мерси отново!