Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
RuNNeR написа:Или просто са точно... хаха, незнам ама дано да ги пуснат утре до обяд поне! Ей ся лягам и утре ставам в 5:30 за физарядка и се строявам в сайта да чакам!
ти пък,5:30...много се пресили
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Уф, като видях, че сте изписали толкова страници, реших, че класирането е излязло, но при мен е станал прблем.
Хайде, чакаме днес вече и дано да е по-скоро, за да си направя сметка кога ще птувам за София.
Нямате си и на представа колко се радвам , че и при вас не е излязло 3-то класиране(помислих ,че съм объркал нещо при 2-то потвърждаване).Късмет на всички чакащи
Половин час се мъчих да влезна в сайта или във форума...а то
няма никакво 3 класиране
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
La_Contessa написа:Половин час се мъчих да влезна в сайта или във форума...а то
няма никакво 3 класиране
И аз така и си викам даже, то сега явно е излязло и всички си гледат резултатите и сайта пак се е сбозил... да ама не
Дано поне чакането си струва, ако не за всички, то поне за по-голямата част
Успех!
Аз отивам да се къпя
и като се върна да се похвалите всички
Успех
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."