Crematory написа:Ако искате, мога да ви обясня как става номера с жененето и кок се вадят фалшиви документи, за да не се мотаете много
Какво искат мъжете...?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мда, фалшиви медицински...Иначе трябва да се мотате по разни психодиспансери,лични лекари, кожни лекари...
Ама малко се отклоняваме от темата. Просто в София има едно място , на което ти вадят медицински само с взимане на кръв, без психото и бла-бла и стават за половин час. Разбира се, плащаш си за удоволствието, но в нашия случай беше удобното решение 
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
е не е отпаднала, nightwish тъкмо се отказа да те съди... засегаBerserker написа:ама защо?everyday_ написа:е какво сега...значи пропадна сватбата?![]()
всекиден_ тъкмо щеше да е шаферка..
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Това си е изнудванеBerserker написа:тебе--- само ако обещаеш да не съдиш никойnrggirl написа:е не е отпаднала, nightwish тъкмо се отказа да те съди... засегаBerserker написа:ама защо?everyday_ написа:е какво сега...значи пропадна сватбата?![]()
всекиден_ тъкмо щеше да е шаферка..... да не забравите да поканите всички
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
nightwish написа:Това си е изнудванеBerserker написа:тебе--- само ако обещаеш да не съдиш никойnrggirl написа:е не е отпаднала, nightwish тъкмо се отказа да те съди... засегаBerserker написа:ама защо?everyday_ написа:е какво сега...значи пропадна сватбата?![]()
всекиден_ тъкмо щеше да е шаферка..... да не забравите да поканите всички
.Миличък,не разбра ли,че,ако се стигне до сватба,никой няма да те съди
?
ами да, ще изчакаме малко време преди развода все пак
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Много си лошаnrggirl написа: ами да, ще изчакаме малко време преди развода все пак
Последно промяна от nightwish на 06 Апр 2006, 16:36, променено общо 1 път.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ей, миличкия на миличката, чак толкова не ме познаваш - никога не бих ви осъдила, че ми е скучно. но виж ако не ме поканите, определено ще се съдим (и това вече наистина е изнудванеBerserker написа:миличка аз познавам нрг и знам че тя може да ни осъди и само защото и е било скучно на сватбатаnightwish написа:Миличък,не разбра ли,че,ако се стигне до сватба,никой няма да те съди?
той да забогатее, аз да завърша - всичко както си му е редаnightwish написа: Много си лоша.Трябва да изчакаме да забогатее,нали
?
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: