Въпрос

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Въпрос

Мнение от happyswift »

Сега като излязат на 15 класиранията за общежитията, имаме ли право да кажем с кой искаме да сме в 1 стая ?
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Re: Въпрос

Мнение от Etiainen »

Е нали в документите можеше да попълниш с кой точно искаш да си в една стая?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Работата е там, че аз не писах никой.А и да бях, от къде ще знам дали той ще бъде приет на общежитие изобщо ?
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

happyswift написа:Работата е там, че аз не писах никой.А и да бях, от къде ще знам дали той ще бъде приет на общежитие изобщо ?
След като и двамата сте настанени на общежитие има два варианта:

1. По щастлива случайност се окаже, че сте настанени заедно. Шансът е доста малък. Ако това стане - не правите нищо :)

2. По-вероятното - всеки от двамата е настанен с други двама души. Варианта е още от самото начало да говорите със съквартирантите си, да им кажете, че има някой друг с който искате да живеете и да убедите или някой от твоите съквартиранти да се размени с твоя приятел или ти да се размениш с някой от неговите. Това обаче може и да не стане, ако съквартирантите при които ви сложат също искат да са си заедно :)

Можете да опитате.

Може и двамата заедно да се преместите в обща стая, но там врътката е по-голяма - трябва да намерите други две момчета от друга стая и да убедите единия да отиде на твоето място, а другия - на мястото на приятеля ти. Така всички ще сте си по двойки.

А може да настанят някой от двама ви в стая, в която няма трети съквартирант - тогава може твоят приятел (или ти) да подаде молба за празното легло.
Изчакайте да си видите стаите и съквартирантите и ще го прецените. ;) Успех.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Защо процедурата е толкова сложна.Нали първо има класиране.Сигурно ще има хора, които няма да искат да се запишат на общежитие.Тогава се освобожават места и ще има следващо класиране.Няма ли как при самото класиране, след като отидеш да се запишеш, да кажеш, че искаш да си с някой определен
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”