Предложения за промяна и развитие на форума

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Публикувай отговор
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Предложения за промяна и развитие на форума

Мнение от fak »

С горния си пост кака доказа, че има разделение ние - вие 8) :wink: Мерси! Друго си е да го признае и човек с по-голям 'авторитет'

Кой мрънка за тъпата ебавка с Мастър ъв син а.к.а Предложение за бан?!
Мрънкам за темите, които мила заключи.. и за двете!

И мрънкам затва, че потребителката Олшелпериш е банната след като се кротна, а не във времето на апогея на нейната "словесна борба"

И мрънкам затва, че поради некачествения контрол си отиде потребител, който беше интересен и ценен

е затва мрънкам
la douleur exquise
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Качествен и ценен? Да бе, вярно, че Носферату поспря да пише и почва да липсва, права си. Ама не знам дали е от контрола или от вариантите на "Лична драма", които взехте да списвате на килограм.

Мерси, че ми призна "авторитета" - ама къде видя това "ние - вие"? Мине се не мине време, и се подхваща старата песен. Спрете да опитвате да четете между редовете - маркирайте с мишката, ще видите, че там не пише нищо.
Виждам обаче, че едва ли ще постигна нещо с тия редове, та смятам да ви пожелая лека и спокойна нощ. В момента и без това явно нищо не се възприема нормално - имам чувството, че зацикляте като ядосани деца в детската градина и очаквам всеки момент някой да се разпищи от инат "Няма пък!" и да изпадне в абсолютен амок. А аз определено нямам нервите на Димо. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

понеже искам кака да спи спокойно, няма да продължавам полемиката с нея.. :lol:

мрънкам, че банвате избирателно(тоя път не търсете примери, та да не е пълно безочието :wink: )

И мрънакам, че модераторската власт във форума е неефективна..
реве за ремонт
la douleur exquise
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

fak написа:понеже искам кака да спи спокойно, няма да продължавам полемиката с нея.. :lol:
Не се надценявай. Съвет от кака.
Не се сещам за човек от тоя форум, който да може да ми наруши баланса на везните особено драматично. И ти няма да си първата. Особено пък с подобни претенции и опити да се заядеш - пробвай със следващия модератор, който намине насам и който не е разминавал елегантно с теб в известен брой теми.

Майчето има ефикасен лек за пристъпи на амок, ама ще решите, че съм лоша, затова няма да го споделя. Повторението на мантрата "Кака е зла" обаче няма да ви помогне кой знае колко.
Лека нощ. :salute:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

с което кака доказа, че привидното й желание да спи отстъпва на любопитството свързано със тая тема :twisted: и задаващият се скандал в нея
а аз не злонамерено... надявах се наистина да приключим със спора
и още вярвам в това :wink:
:mrgreen: :mrgreen:

и за да не е тотален офтопик:
предлагам да си направим Стена на срама, както в НБУ-форума
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ако питаш за стена на "баннатите и причините за това", по-добре недей. Елегантно ми заглушиха идеята преди 1 година.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

а нбу форума е толко злеее...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

абе,трябваше да кажа нещо, че да не е тотален офтопик... Щото ше кажат, че се заяждам, което е на светлиннио години от истината...

за сведение - по последна информация, която имам, стената в нбу е нахната и форумът им верно е зле.. почти колкото тоя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Марина е банната само временно. Временно, защото сама осъзнава грешката си, а банната, защото продължава да не осъзнава как да се поправи. Във форума за забранени личните нападки, но е забранен и флуда. А за друго определение за диалог между двама, които се нападат/оправдават взаимно, не мога да се сетя, освен "флуд". Ако някой тръгне да напада мен, ако не бях администратор, щях да си напиша мнението по въпроса, веднъж, дваж, и после да се осъзная. Форума не е само за мен. И този който ме напада щеше да му се наложи да си спори сам със себе си. Проблема е точно в това, че двама-трима постоянно си се заяждат едни с други. Като си отидат, край и на заяждането. Е, по-добре е да се осъзнаят... Ако не могат сами, може малко да им се помогне. Временен бан на мен ми звучи чудесно лекарство.
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Да, ама тя (от името на др. потребител) бе казала, че няма да влиза повече, туй не ми се вижда много временно... :?

Решението е само нейно... Форума ще го има и след седмица и ще е отворен за всички, особено за тези, които искат да са в него заради другите, не заради себе си. Димо
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Димо, така е, ама има редица потребители, които бих поставил на по-челно място в листата за банване по твоите критерии. Все тая, това не е мяо работа и само си споделям мнението.
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Няма безгрешни, и аз греша, въпреки че се постарах да посъбера мнения първо. Пък тези, които са по-напред в твоя списък, с малко късмет, ще се появят и в моя, за да е малко по-хубав светът (дори и в парченцето от него - форумът).
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Временният бан е унизителен. И аз бих разкарала поне 20 човека, преди да стигна до Олшелпериш...
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Митака »

dimo написа:Марина е банната само временно. Временно, защото сама осъзнава грешката си, а банната, защото продължава да не осъзнава как да се поправи. Във форума за забранени личните нападки, но е забранен и флуда. А за друго определение за диалог между двама, които се нападат/оправдават взаимно, не мога да се сетя, освен "флуд". Ако някой тръгне да напада мен, ако не бях администратор, щях да си напиша мнението по въпроса, веднъж, дваж, и после да се осъзная. Форума не е само за мен. И този който ме напада щеше да му се наложи да си спори сам със себе си. Проблема е точно в това, че двама-трима постоянно си се заяждат едни с други. Като си отидат, край и на заяждането. Е, по-добре е да се осъзнаят... Ако не могат сами, може малко да им се помогне. Временен бан на мен ми звучи чудесно лекарство.
Ако е така не трябва ли и двамата човека да бъдат баннати,а не само единия?
Но както каза Ники...това не е наша работа :D
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А защо реши, че другият (в случая - другата) не е баннат/а? Или Димо трябва да излезе с тъпана на площада?
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”