E що с лошо сега...MERCES_LETIFER написа:Много се разчатихте!
Английска филология '09 (British Invasion)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- instinct
- Да живей словото
- Специалност: АФ
- Курс: първи
Re: Английска филология '09 (British Invasion)
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Хуммм мъдър е малкият хобит хуммм
може би хумм дървобрад хумм е искал да пише хумм в тази тема, защото е спааам хуммм.
Навярно малкият гост от Графството би намерил хумм полезно място, за да даде съвет хумм в разделът по факултети и темата "Английска филология 4" хуммм
може би хумм дървобрад хумм е искал да пише хумм в тази тема, защото е спааам хуммм.
Навярно малкият гост от Графството би намерил хумм полезно място, за да даде съвет хумм в разделът по факултети и темата "Английска филология 4" хуммм
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- instinct
- Да живей словото
hahaf написа:Хуммм мъдър е малкият хобит хуммм
Стига!!
-
hahaf
- Да живей словото
Обвивката не я гледай, тезата ми е убийствена!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
И после кой с лошо... 
Аз исках да помогна най-искрено и безкористно, а вие ме гоните заради някакви си ваши, специални цифрички в заглавието
Аз исках да помогна най-искрено и безкористно, а вие ме гоните заради някакви си ваши, специални цифрички в заглавието
-
hahaf
- Да живей словото
Не е така е батка, тва си е стенограма от Властелина (гарантирам за ХУМ-овете)...
Идеята ми е, че който иска да си помогне да обсъди с горните курсове си има тема – "Английска филология 4". А ако прочете и предните 3, доста ще се ориентира...

Идеята ми е, че който иска да си помогне да обсъди с горните курсове си има тема – "Английска филология 4". А ако прочете и предните 3, доста ще се ориентира...
- instinct
- Да живей словото
Мерцес (Мерцедес?!?), стооой!! Никой не те гони, добре си ни дошла...
Извинявам се за всички постове, които вероятно си разтълкувала погрешно...

Ние всъщност не сме (чак толкова) лоши хора...

ПП: Баси, едно момиче се завъртя тука и... избяга

Тогава и аз изчезвам!
(след малко)
Извинявам се за всички постове, които вероятно си разтълкувала погрешно...
Ние всъщност не сме (чак толкова) лоши хора...
ПП: Баси, едно момиче се завъртя тука и... избяга
Тогава и аз изчезвам!
(след малко)
Последно промяна от instinct на 16 Авг 2009, 22:31, променено общо 1 път.
Мерцес,ние не сме чак толкова ентусиазирани.Спама е от скука.Играем на пинг понг,не се сърди pl0x
- instinct
- Да живей словото
E нема... Чакам нови жертви, ама.. 
Освен да прибирам перископа и да потапям подводницата.
Сийя - и още веднъж:
"И ако има нещо
няма нищо!"

Освен да прибирам перископа и да потапям подводницата.
Сийя - и още веднъж:
"И ако има нещо
Зае6и,ние сме плашила дето пишем само безсмислени неща.Gotta get a life.
Спирам да пиша за днес.Не мисля,че някой ще напише нещо по-смислено от нашия спам просто защото никой не пише. ХА ХА
Спирам да пиша за днес.Не мисля,че някой ще напише нещо по-смислено от нашия спам просто защото никой не пише. ХА ХА
-
hahaf
- Да живей словото
Просто не мисля...
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Добре де, каки и батковци, какво "смислено" очаквате от тази тема в този отрязък от време?Нито е почнала годината, нито е останало нещо за обсъждане след записването.Да настане тишина и щастие, а?
Водата също би могла да се измие.
- instinct
- Да живей словото
Допреди малко гледах The Reader. Бааси кривия филм...
и - макар и измислица - поредно доказателство, че когато човек не е искрен, това не води до нищо добро
За да съм по темата: субтитрите бяха правени по слух - и с маалки изключения - евала!
и - макар и измислица - поредно доказателство, че когато човек не е искрен, това не води до нищо добро
За да съм по темата: субтитрите бяха правени по слух - и с маалки изключения - евала!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Не, напротивbritdamage написа:Добре де, каки и батковци, какво "смислено" очаквате от тази тема в този отрязък от време?Нито е почнала годината, нито е останало нещо за обсъждане след записването.Да настане тишина и щастие, а?
Или наистина да се заемете с изчитането на гореспоменатите... 3 теми. Просто изборът на специалност и университетско образование е един от нааааай-, ... най-най-най-основополагащите в живота. Затова питайте, читкайте, бъдете активни, ентусиазирани бакалаври по АФ... вече се започна!!!... (и понеже сега ще кажеш "няма нищо за обсъждане/питане" -- да бе да! -- обсъждането на крайно специфичния език на Фаулс беше едно прекрасно начало; да не говорим, че не съм видяла още никой да се поинтересува от график на занятия, какво точно се изучава по предметите, седмична заетост и т.н. Примерно. Има безброй незададени въпроси).
Мдам, нещо такова ми беше мисълта, преди да ви се 'нахвърля', което направих, защото нямах интернет за 1 седмица и през това време ми беше адски любопитно какво става в темичката Ви, а когато надзърнах тя се беше поразмила. Това е.
/me apologises най-смирено.
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
- Специалност: английска филология
MERCES_LETIFER написа:Не, напротивbritdamage написа:Добре де, каки и батковци, какво "смислено" очаквате от тази тема в този отрязък от време?Нито е почнала годината, нито е останало нещо за обсъждане след записването.Да настане тишина и щастие, а?Например би било чудесна идея да си биете срещичка
![]()
Или наистина да се заемете с изчитането на гореспоменатите... 3 теми. Просто изборът на специалност и университетско образование е един от нааааай-, ... най-най-най-основополагащите в живота. Затова питайте, читкайте, бъдете активни, ентусиазирани бакалаври по АФ... вече се започна!!!... (и понеже сега ще кажеш "няма нищо за обсъждане/питане" -- да бе да! -- обсъждането на крайно специфичния език на Фаулс беше едно прекрасно начало; да не говорим, че не съм видяла още никой да се поинтересува от график на занятия, какво точно се изучава по предметите, седмична заетост и т.н. Примерно. Има безброй незададени въпроси).
Мдам, нещо такова ми беше мисълта, преди да ви се 'нахвърля', което направих, защото нямах интернет за 1 седмица и през това време ми беше адски любопитно какво става в темичката Ви, а когато надзърнах тя се беше поразмила. Това е.
/me apologises най-смирено.
относно графика аз го изтеглих вчера или поне нещо което приличаше на на него.... и нищичко не схванах и се отчаях... така че честно казано малко разяснения биха ми били от полза....
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...