В какво се превърна форумът?

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

В какво се превърна форумът?

1.Същият си е.
11
16%
2.Малко се е променил.
4
6%
3.Бая бяга по тъч линията.
17
25%
4.От кавги ми дойде до гуша!
25
37%
5.Аз в тоя форум повече няма да пиша!!!
11
16%

Общо гласове: 68

Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Re: В какво се превърна форумът?

Мнение от WickedWitch »

^^^ Противоречиш си ; )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

WickedWitch написа:^^^ Противоречиш си ; )
Защо?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Не ти : )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Чат!

Форумът има потенциал да се превърне в бойно поле...
назрява идеята за гражданска война
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Пу аз съм Генерал Лий!!!

Или Чапаев, ако предпочитате...
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Вие голям проблем направихте. От 1 месец само това се обсъжда... Не си беше толкова зле положението, колкото го изкарахте вие и сега по изкуствен начин го направихте такова. Браво! :evil:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Prudence написа:Вие голям проблем направихте. От 1 месец само това се обсъжда... Не си беше толкова зле положението, колкото го изкарахте вие и сега по изкуствен начин го направихте такова. Браво! :evil:
И аз им го казах тва ама кой да ме чуе.
Положението не е зле, просто някои хора се засягат и "биват опетнени с простотия" твърде лесно.
От 2 години нивото на простотия е едно и също, защо баш сега почнахте да се оплаквате?
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Тук съм много съгласна с теб. Ама явно на хората им е интересно да си чешат езиците (клавиатурите) и да говорят колко славно е било преди, а каква паплач сме ние - по-новите. Ем, направете си форум на старите потребители...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аз като се регнах, в една от първите теми дето пишех беше, как един "Стар" потребител си беше тръгнал (без никой да забележи и той да си каже), и тогавашния форОНен елит си изплака очите от мъка по него. Близо 10 страници рев и сополи в стил "Ох, какво стана, защо запада форума, губим най-яките потребители, тва е края на света". Стана ми смешно всъщност. Тогава бях регнат има/няма 1 месец. И не бях попадал на постове на този форумец, не знаех що го оплакват "старите кучета". Но бях на мнение още тогава, че текучеството е хубаво нещо. На бас, че след него са дошли 20 потребители с по-яки идеи и теми у форума. По-яки като характери. Но уви - "козата си сака пръч" и тва е. Не можеш да ги убедиш, че новите потребители могат да заместят успешно старите, както правят в Реал Мадрид с "звездите си".

Причина не е, че човекът пише толкова яко и е толкова забавен у форума. Причината беше, че беше част от компанийката. А форума има дълга история в конфронтации "наши-ваши" и толериране на старите яки форумци, за сметка на новите такива. Търговеца спомена в една друга тема, че и липсва Носферату, че се губел от картинката. Аз питам - на някой друг да му липсва? Той е преди всичко човек (въпреки слуховете че е вампир), ако му е кеф да влиза, ше влиза, ако не - ше пасува. И докато го няма, някой друг успешно ше го замества като мнения, постове, теми, идеи. Примерно Джъди. Както става и със всеки форумец всъщност. Норвегиън преспокойно може да замени Джеймс и Смокинг. Или Бавария може да замени Джокера, ако той си тръгне (не че ще стане тва де). Васкес може да замени Лорд също. Няма незаменими форумци, вярно е че 10% от новодошлите само са качествени, но нека им дадем възможност да "се превърнат в следващото стъпало на форумната еволюция". И като идеи, тенденции и теми, така и като цялостен облик и контрол над събитията.

Моля ви - спрете със спекулациите относно състоянието на форума, а ако не ви харесва нещо - променете го. Всеки може да се оплаква, става досадно вече.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Kristo написа: Търговеца спомена в една друга тема, че и липсва Носферату, че се губел от картинката. Аз питам - на някой друг да му липсва? Той е преди всичко човек (въпреки слуховете че е вампир), ако му е кеф да влиза, ше влиза, ако не - ше пасува. И докато го няма, някой друг успешно ше го замества като мнения, постове, теми, идеи. Примерно Джъди.
Абе, Кристо, тъкмо да тръгна да се съглася с теб (макар и с леко особено мнение) - и ти каза виц. :notworthy: Ако пък ми кажеш какво е общото между точно тия двама форумни герои! Че чак пък да са взаимнозаменяеми... :roll: Мисля, че по-невъзможен пример не би могъл да дадеш, дори и да се беше мъчил да го измислиш.

Иначе обаче съм съгласна, че в тая работа с хленченето по форумни въпроси от каквото и да е естество и особено в такива мащаби има нещо много нездраво.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Казах го с ирония... по-точно просто гледах да сложа нов форумец, не съм гледал да си пасва. Но това не значи, че ако не се поровя няма да намеря форумец, които да поства по същия стил на Носферату. Както и на всеки един форумец всъщност. Не си казала - не съм си играл!!! :cheers:

Иначе, ти кого мислиш, че ще може да те замени тебе, ако те няма, примерно за месец?
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Аз. :cheers:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Кристо, подписвам с две ръце, което си написал - и като обща идея, и като конкретика....
Само не ме провокирай, че не мога да си тръгна, за да не се разпали онази малка частица от македонски инат в мен.... Да не би точно това да искаш, а? :wink:
Нещата са циклични и около кандидатстудентската кампания и записванията всяка година са такива, каквито са сега. После се пооправят до следващата година. За компанията също е вярно, но това лошо ли е? Аз съм от сравнително старите форумни обитатели, но не съм част от нея, други нови лесно се вписват в нея. Добре е всеки да бъде оставен на мира, но и той да не прекалява.
Ае, лека нощ, че в знак на протест срещу тоталното изпростяване на форума от стари и нови, аз ви зарязвам... за известно време, не се радвайте! :mrgreen:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Kristo написа: Иначе, ти кого мислиш, че ще може да те замени тебе, ако те няма, примерно за месец?
Moi? :shock: Че аз съм незаменима, бре! (т.1)
Обаче ако трябва ама задължително да ти кажа някого, вероятно ще е точно Носферату (като идеи), Inc или Мушмул (като стил - и само донякъде). Но оперното звено всякак ще страда (освен ако творчески колектив от Жокера, Боромир, Камилчо и Ваня не се напънат сериозно да запълват липсите)- и как да е другояче, като аз съм незаменима (виж т.1) :sun_bespectacled:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”