E нали е чат?? Нали това му е целта?allshallperish написа:Не може ли да се оправи чатът отново да не могат да се пускат две поредни съобщения, че всичко го удрят на скайп.
А и също, ако може да се направи така че да не могат да се пращат примерно по- малко от 3 символа, за да не се пращат в повечето случаи само иконки като ";)", ":)", ":D" и пр.
Предложения за промяна и развитие на форума
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Предложения за промяна и развитие на форума
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Де отидоха брой мнения?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Махнаха ти ги, да не се вживяваш. Примерно аз си виждам моите и така...Бавария написа:Де отидоха брой мнения?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Защо баннахте allshallperish? Любопитно ми е.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ники:

Сега разбра ли?Причина: Хайде и някой друг да си изкаже мнението...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Твърде глупав ход от страна на админите! 
Take it easy, noone is perfect! 
Ами тогава всички трябва да ни баннат, ама Марина не е първа в списъка според мене поне. Няма да визирам никой! 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Монологизирах си в Контейнера по тоя повод
Но на първо четене, без да обмислям много изложените доводи за бана на Марина(ясно защо - безсмислени са
), ше дръзна да питам - лимита от 50 мнения не е ли точно за превенция на аномалията само един потребител да залива форума с мнения, пречейки на другите да се изкажат? И ако не е ефективна мярка, що не я махнете..?
Причината наистина е глупава! И тваа, че баннахте марина също..
и ако не сте забелязали, губите постепенно потребители.. и то качествените и ценните такива..

Но на първо четене, без да обмислям много изложените доводи за бана на Марина(ясно защо - безсмислени са
Причината наистина е глупава! И тваа, че баннахте марина също..
и ако не сте забелязали, губите постепенно потребители.. и то качествените и ценните такива..
имаше си тема, където можеше да си дадеш предложението..., ма я заключихаPrudence написа:Ами тогава всички трябва да ни баннат, ама Марина не е първа в списъка според мене поне. Няма да визирам никой!
la douleur exquise
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Би ли ми разяснила, защо според теб се получава така?fak написа:губите постепенно потребители.. и то качествените и ценните такива..
Както и множественото число?
Наистина бих се зарадвала да видя и конкретен пример за такъв потребител, защото... оставам с някакво смътно усещане, че си имала предвид Марина?
'Just curious.
оу... ама как без примери...
ше се обоснова, разбира се.. , щом помоли
вечен студент се е изнесъл преди известно време сам..
а още търся правдиво обяснение за бана на пич..
и дадо(мерси на кристо, че ме насети)
ше се обоснова, разбира се.. , щом помоли
вечен студент се е изнесъл преди известно време сам..
а още търся правдиво обяснение за бана на пич..
и дадо(мерси на кристо, че ме насети)
Последно промяна от fak на 16 Авг 2009, 21:54, променено общо 1 път.
la douleur exquise
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
за съжаление това не е фирма и хората, от които зависи, не работят за пари и съответно за потребителите. доколкото разбирам, повечето, които се занимават с форума, го правят доброволно, и предполагам е нормално да поставят на първо място в приоритетите си желанието да бъдат занимавани по-малко, понякога и за сметка на качеството на дискусиите и дискутиращите. примерно.fak написа:Причината наистина е глупава! И тваа, че баннахте марина също..
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
на Дадо имаше реална причина за бана - обида на потребител.
тва ако за тях беше вАжаща причина, тебе да те няма отколе..Kristo написа:на Дадо имаше реална причина за бана - обида на потребител.
или тук причината е обида към "конкретен потребител"
като нямат възможност да отделят достатъчно време, да не се нагърбват с подобни ангажименти.. Явно им тежат премного!kori написа:
за съжаление това не е фирма и хората, от които зависи, не работят за пари и съответно за потребителите. доколкото разбирам, повечето, които се занимават с форума, го правят доброволно, и предполагам е нормално да поставят на първо място в приоритетите си желанието да бъдат занимавани по-малко, понякога и за сметка на качеството на дискусиите и дискутиращите. примерно.
Има достатъчно желаещи да им вземат местата, докато и те се уморят...
никъде не е казано, че модераторската служба е доживотна..
пък и съм склонна да вярвам, че се дава по заслуги
la douleur exquise
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За бана на Пич щото нямаше причини, нали... някои от тук присъстващите са/сме достатъчно дърти форумни пърхуди (абе, това не е ли за форумния речник?) и помнят/помним. Все едно не беше натрупал една кола обиди срещу потребители - и, да, бяха конкретни обиди срещу конкретни потребители, които пък взеха, че се оплакаха от него.
Колкото до доброволно напусналите - много просто. Като не те кефи средата, нормално и логично е да я напуснеш. Е, по-нормално и логично е да го сториш без драматично-сълзливи излияния, каквито са са случвали не веднъж и дваж тук, но всеки си знае за себе си. Темите в стил "Сбогом, моя любов" и "Спри, не си отивай" винаги са ми били странни, но това е лирическо отклонение. Уотева.
И още нещо - гледам, че протестирате срещу заключването на доволно безмислената тема за предложенията за бан. В този подфорум няма модератори, следователно е била заключена от администратор. И тъй като напоследък Димо шета основно тук - а точно той е известен като един от най-миролюбивите потребители из тия ширини, най-малко конфликтен и най-спокоен - замислете се колко точно сте му се качили на главата с мрънкане и вайкане, за да извади чувала с подаръците под формата на банове и ключове. И продължавам да твърдя, че Димо е човекът с почти волско търпение, което обаче, както се оказва, има някакви граници. Не мисля, че друг път са били достигани - и, в този ред на мисли, поздравления. Признавам ви го.
Колкото до доброволно напусналите - много просто. Като не те кефи средата, нормално и логично е да я напуснеш. Е, по-нормално и логично е да го сториш без драматично-сълзливи излияния, каквито са са случвали не веднъж и дваж тук, но всеки си знае за себе си. Темите в стил "Сбогом, моя любов" и "Спри, не си отивай" винаги са ми били странни, но това е лирическо отклонение. Уотева.
И още нещо - гледам, че протестирате срещу заключването на доволно безмислената тема за предложенията за бан. В този подфорум няма модератори, следователно е била заключена от администратор. И тъй като напоследък Димо шета основно тук - а точно той е известен като един от най-миролюбивите потребители из тия ширини, най-малко конфликтен и най-спокоен - замислете се колко точно сте му се качили на главата с мрънкане и вайкане, за да извади чувала с подаръците под формата на банове и ключове. И продължавам да твърдя, че Димо е човекът с почти волско търпение, което обаче, както се оказва, има някакви граници. Не мисля, че друг път са били достигани - и, в този ред на мисли, поздравления. Признавам ви го.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември