КСК 2009 - Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Nebu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - Математика
Просто ми звучат така леко негативни мненията, че хората нямало смисъл толкова да учат, че всеки можел да си влезе, че е паднало нивото и прочие
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
Като се записах почти всички документи останаха там и това ми се стори малко странно-студентската книжка, дипломата и т.н. Върнаха ми само личната карта. И при вас ли е така?
Така трябва.
На 1 октомври ще ти дадат студ.книжка.А дипломата за какво ти е ? Те ще ти я пазят, спокойно.
На 1 октомври ще ти дадат студ.книжка.А дипломата за какво ти е ? Те ще ти я пазят, спокойно.

-
Nebu
- От дъжд на вятър
Мхм, аз разбрах, че на първия ден ще си получим студентските книжки, а дипломата ще си я получиш като прекъснеш или завършиш
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Не са негативни, а реалистичниNebu написа:Просто ми звучат така леко негативни мненията, че хората нямало смисъл толкова да учат, че всеки можел да си влезе, че е паднало нивото и прочие
Това че всеки става студент е вярно, но не мога да се съглася че в КН и СИ се влиза лесно. Едно е да си учил в МГ и да имаш по 18 часа мат на седмица и съвсем друго да си от обикновено даскало или техникум (както аз) и до 12 клас да не знаш какво е логаритъм! Учил съм 2 часа мат на седмица и аз самия нз как влязох 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Къде влезе(просто от любопитство питам)JorkoStk написа:Това че всеки става студент е вярно, но не мога да се съглася че в КН и СИ се влиза лесно. Едно е да си учил в МГ и да имаш по 18 часа мат на седмица и съвсем друго да си от обикновено даскало или техникум (както аз) и до 12 клас да не знаш какво е логаритъм! Учил съм 2 часа мат на седмица и аз самия нз как влязох
П.П Извинявам се ако вече си написал
Компютърни науки I курс
-
Nebu
- От дъжд на вятър
Това че се негативни не ги прави нереалистични, ама под общия знаменател "който си иска влиза" слагате и хорицата дето си им е мястото във ФМИ. Това че са нахакани бройки за да плаща държавата повече на университета ( и не само държавата - като сметнеш годишната такса от 664 лева ) не значи, че всички там са влезли, защото "ей тей се влизало"Dirty_Dance написа:Не са негативни, а реалистичниNebu написа:Просто ми звучат така леко негативни мненията, че хората нямало смисъл толкова да учат, че всеки можел да си влезе, че е паднало нивото и прочиеКойто не е решил - той не е станал студент вече
Влязох СИ. Имам 5,20 на Мат2-просто извадих късмет и беше лесен (на Мат1 имам 4,40)
Нямам 6,00 по мат и физика от дипломата, което ми попречи да вляза на 1-во класиране.
- bggashnik
- Пишеща машина
В КН минималният бал от второ класиране е 27,57 ,което прави че можеш да влезнеш с 5,19 при положение че имаш шестици от дипломата. Така че ти си писал СИ на първо желание или просто нямаш шестици в дипломатаJorkoStk написа:Влязох СИ. Имам 5,20 на Мат2-просто извадих късмет и беше лесен (на Мат1 имам 4,40)
П.П Иначе браво за оценката
Последно промяна от bggashnik на 16 Авг 2009, 21:56, променено общо 1 път.
Компютърни науки I курс
СИ ми е първо желание-разучавам специалността отдавна и ми допада повече от КН
А тва че нямам 6-ци в дипломата е друг въпрос 
- bggashnik
- Пишеща машина
Ами браво
Мога само да те поздравя, че знаеш какво искаш и го постигаш

Компютърни науки I курс
Ооо, тва че съм приет в тази специалност не е нищо-когато започна добра работа ще мога да кажа, че съм постигнал нещо. Жалко че няма да мога да работя 1-вата година (познати ми казаха, че е тегаво)!