Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Чалгари ли сте?
Недей, че ще те обвини, че му изопачаваш думите... 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
morfei написа:Според мен си мнооого далече от истината. Ти имаш някаква изчанчена представа за ФМИ - че са некви зубъри, малоумници, атрофирали смотаняци, ненавиждащи хубавите момичета. Вярваш ли си изобщо?Jorkataa написа:Ето затова казах, че ФМИ не е за теб. Та те ще те гледат като извънземно и според тях факта, че се гримираш, означава че си долнопробна курвичка. Готов съм да се хвана на бас за гороспоменатото нещо.
Ти да не си СИ?
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Не ,но имам познати, които ще учат във ФМИ. Това какво значи? Че те не са виждали красиви момичета и са с болни мозъци ли? А и не виждам как може да се даде такова обобщително мнение за хиляда души. Изказването не Jorkataa беше меко казано несериозно.
Компютърни науки 1 курс
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Синдромът ЕЖК- една жена каза, че там не били ботове и прочее.
Ми лек, ако там не са ботове къде да са ?! В богословския ли?!
Или не трябва да си леко бот, за да изучаваш числени методи и алгоритми, а?
Или там е толкова леко и приятно, че всички неамбицирани красиви женски се бутат там, както в Европеистика(пак шъ мъ извиняват за примера)?!
Айде бирите...
Ми лек, ако там не са ботове къде да са ?! В богословския ли?!
Или не трябва да си леко бот, за да изучаваш числени методи и алгоритми, а?
Или там е толкова леко и приятно, че всички неамбицирани красиви женски се бутат там, както в Европеистика(пак шъ мъ извиняват за примера)?!
Айде бирите...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Абе, заек, ти знаеш ли къде е ФМИ? Как изглежда сградата? Влизал ли си в нея? Ходил ли си на кафе с ФМИ-сти? Колко човека познаваш, които УЧАТ там (не първа година, а по-горен курс)? Аре недей да спориш без да знаеш.morfei написа:Не ,но имам познати, които ще учат във ФМИ. Това какво значи? Че те не са виждали красиви момичета и са с болни мозъци ли? А и не виждам как може да се даде такова обобщително мнение за хиляда души. Изказването не Jorkataa беше меко казано несериозно.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз живеех с ФМИ-ичка 3-ти курс, верно, че не беше наред, но то си беше по дефолт... и си се гримираше прилично даже...
Някои силно преувеличават нещата, колкото да кажат нещо...
Някои силно преувеличават нещата, колкото да кажат нещо...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
А какво значение има дали са първи или последен курс? След 1-2 години във ФМИ изкуфяват или какво? А може би забравят всичко след като прекрачат прага на ФМИ. Извинявай, забравих,че познаваш едно 90% от всички във ФМИ. Продължавам да мисля, че мнението ти е изключително повърхностно и няма как да поставиш една оценка на 1000 човека.
Компютърни науки 1 курс
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Ама на мен от сега си ми е ясно, че ще излезне че спя с лекторите, като си вземам изпитите
Ааааа... Петя? Може ли малко разяснение 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Може ли да се изкажа?
Сестра ми е завършила Информатика в ФМИ (преди да се отделят КН и СИ), виждала съм и нея, виждала съм и приятелите и оттам, и далеч не са някви зубъри, нито пък момичетата са грозни или изперкали.
Сестра ми е завършила Информатика в ФМИ (преди да се отделят КН и СИ), виждала съм и нея, виждала съм и приятелите и оттам, и далеч не са някви зубъри, нито пък момичетата са грозни или изперкали.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Пич, виж сега. Като има спор, двете страни (или колкото и да са те) излагат аргументи, базирани върху нещо. В случая, аз излагам аргументи базирани естествено не върху чак толкова много студенти във ФМИ, но все пак са повече от твоите - 0. Тъй че по-добре наистина замълчи, вместо да се ежиш като петел. И да, ще видиш, че и те малко или много ще се променят. Сега вместо да напишеш поредния ти тъп и неаргументиран пост, по-добре си спести времето и отиди до факултета поне да имаш представа къде се намира.morfei написа:А какво значение има дали са първи или последен курс? След 1-2 години във ФМИ изкуфяват или какво? А може би забравят всичко след като прекрачат прага на ФМИ. Извинявай, забравих,че познаваш едно 90% от всички във ФМИ. Продължавам да мисля, че мнението ти е изключително повърхностно и няма как да поставиш една оценка на 1000 човека.
И междо другото, Хриси, направо ме разочарова с факта, че не знаеш коя е Петя...
ПП Пич ти не си ли тоя дето бил от Плевен, дето дори не е кандидат-студент? Кво ми се правиш тука, и изобщо кво ли си губя времето с теб
Аз спирам да говоря по тази тема.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema