Чалгари ли сте?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Чалгари ли сте?

Мнение от FloWersOfEviL »

Недей, че ще те обвини, че му изопачаваш думите... :D
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

morfei написа:
Jorkataa написа:Ето затова казах, че ФМИ не е за теб. Та те ще те гледат като извънземно и според тях факта, че се гримираш, означава че си долнопробна курвичка. Готов съм да се хвана на бас за гороспоменатото нещо.
Според мен си мнооого далече от истината. Ти имаш някаква изчанчена представа за ФМИ - че са некви зубъри, малоумници, атрофирали смотаняци, ненавиждащи хубавите момичета. Вярваш ли си изобщо?

Ти да не си СИ?
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Не ,но имам познати, които ще учат във ФМИ. Това какво значи? Че те не са виждали красиви момичета и са с болни мозъци ли? А и не виждам как може да се даде такова обобщително мнение за хиляда души. Изказването не Jorkataa беше меко казано несериозно.
Компютърни науки 1 курс
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Синдромът ЕЖК- една жена каза, че там не били ботове и прочее.

Ми лек, ако там не са ботове къде да са ?! В богословския ли?!

Или не трябва да си леко бот, за да изучаваш числени методи и алгоритми, а?

Или там е толкова леко и приятно, че всички неамбицирани красиви женски се бутат там, както в Европеистика(пак шъ мъ извиняват за примера)?!

Айде бирите...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

morfei написа:Не ,но имам познати, които ще учат във ФМИ. Това какво значи? Че те не са виждали красиви момичета и са с болни мозъци ли? А и не виждам как може да се даде такова обобщително мнение за хиляда души. Изказването не Jorkataa беше меко казано несериозно.
Абе, заек, ти знаеш ли къде е ФМИ? Как изглежда сградата? Влизал ли си в нея? Ходил ли си на кафе с ФМИ-сти? Колко човека познаваш, които УЧАТ там (не първа година, а по-горен курс)? Аре недей да спориш без да знаеш.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Аз живеех с ФМИ-ичка 3-ти курс, верно, че не беше наред, но то си беше по дефолт... и си се гримираше прилично даже...
Някои силно преувеличават нещата, колкото да кажат нещо...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

А какво значение има дали са първи или последен курс? След 1-2 години във ФМИ изкуфяват или какво? А може би забравят всичко след като прекрачат прага на ФМИ. Извинявай, забравих,че познаваш едно 90% от всички във ФМИ. Продължавам да мисля, че мнението ти е изключително повърхностно и няма как да поставиш една оценка на 1000 човека.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

Ама на мен от сега си ми е ясно, че ще излезне че спя с лекторите, като си вземам изпитите :) Ааааа... Петя? Може ли малко разяснение ;)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Може ли да се изкажа?
Сестра ми е завършила Информатика в ФМИ (преди да се отделят КН и СИ), виждала съм и нея, виждала съм и приятелите и оттам, и далеч не са някви зубъри, нито пък момичетата са грозни или изперкали. :roll:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

morfei написа:А какво значение има дали са първи или последен курс? След 1-2 години във ФМИ изкуфяват или какво? А може би забравят всичко след като прекрачат прага на ФМИ. Извинявай, забравих,че познаваш едно 90% от всички във ФМИ. Продължавам да мисля, че мнението ти е изключително повърхностно и няма как да поставиш една оценка на 1000 човека.
Пич, виж сега. Като има спор, двете страни (или колкото и да са те) излагат аргументи, базирани върху нещо. В случая, аз излагам аргументи базирани естествено не върху чак толкова много студенти във ФМИ, но все пак са повече от твоите - 0. Тъй че по-добре наистина замълчи, вместо да се ежиш като петел. И да, ще видиш, че и те малко или много ще се променят. Сега вместо да напишеш поредния ти тъп и неаргументиран пост, по-добре си спести времето и отиди до факултета поне да имаш представа къде се намира.

И междо другото, Хриси, направо ме разочарова с факта, че не знаеш коя е Петя... :salute: :scratch:

ПП Пич ти не си ли тоя дето бил от Плевен, дето дори не е кандидат-студент? Кво ми се правиш тука, и изобщо кво ли си губя времето с теб :)
Аз спирам да говоря по тази тема.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Стига толкова караници за глупости или просто глупости.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”