Чалгари ли сте?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Чалгари ли сте?

Мнение от bggashnik »

Jorkataa написа:Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи. :P
И защо да няма място във ФМИ :shock: :shock:
Компютърни науки I курс
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Ае пичове..тва е ФМИ...там красотата е на заден план..

Кво спорите.. и в с. Новоселци може да живее новата мис българия, нали :D

Птичка пролет не прави...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

hahaf написа:Ае пичове..тва е ФМИ...там красотата е на заден план..

Дори не ми се наложи да се ровя за цитати - те идват самички :)

Jorkataa, не мога да разбера с какво толкоз те нараних, че ми се хвърли като крастав петел. Никой не съм влязла нито да обиждам, нито да си вдигам реноме, ни нищо. Къде па ме видя, че съм от "злите" дето ще изядат скъпоценнио форум.... :) Просто ми е смешно като почнете така да обобщавате без да има някаква причина за това - ей така, да си чешем пръстите. Ти ли нещо повече знаеш за Dirty_Dance, което ние не знаем и на базата на което реши, че "за ФМИ не става" или си правиш този извоод от няколко поста във форума и снимката й? Щото ако е първото - дължа ти извинение - явно не правиш прибързани заключения. Ако е второто обаче... хм... хм...
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Пак не разбирам спора за кво е..

Ако някой иска да спорим за ФМИ и педагогите в дисциплина "красиви момичета" да заповяда...

Аман от самаряни....
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

leia_loves_cats написа:
hahaf написа:Ае пичове..тва е ФМИ...там красотата е на заден план..

Дори не ми се наложи да се ровя за цитати - те идват самички :)

Jorkataa, не мога да разбера с какво толкоз те нараних, че ми се хвърли като крастав петел. Никой не съм влязла нито да обиждам, нито да си вдигам реноме, ни нищо. Къде па ме видя, че съм от "злите" дето ще изядат скъпоценнио форум.... :) Просто ми е смешно като почнете така да обобщавате без да има някаква причина за това - ей така, да си чешем пръстите. Ти ли нещо повече знаеш за Dirty_Dance, което ние не знаем и на базата на което реши, че "за ФМИ не става" или си правиш този извоод от няколко поста във форума и снимката й? Щото ако е първото - дължа ти извинение - явно не правиш прибързани заключения. Ако е второто обаче... хм... хм...
Казах ти, ако ще е само общи приказки по-добре замълчи... Иначе според мен колегата хахав е прав, въпреки че точно какви момичета има във фми не съм напълно запознат. Иначе - не, не я познавам, но като я гледам как се е надъхала просто ми напомня на някого. :joker:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Тая тема се превръща в Библията на форума. :lol: Предлагам така да я озаглавим и да е сложим във ВАЖНИ. :lol: Във всяка глава се разискват жизненоважни въпроси от всякакво естество. :lol:

Житие и битие на Форумците Софийскоуниверситетски.

Лето двеилядо и девето, августъ десети.. И се събраха форумците да се чудят къде се крие най-много умъ - у чалгарите или у метълите.
Августъ дванадесетии. И някой се провикна "Който е одъ село, да не се обажда!" и се зачудиха форумците - Къде се крие най-много умъ - у Софията или у селото?
Августъ петнадесети: И някой заговори за красота. И се събраха форумците и се зачудиха: има ли красота у ФМИ или е тя само въ другите факултети?
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Горилата в зоопарка се изсра, беги с парцала, ще ти кажа кво е станало тук...
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

Амин,сестро,дано Великият Модератор чуе молитвите ни и да изпрати темата в забвение и вечен архивен сън.
Из житие грешнаго Пеневу
memento mori
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Амин. :lol: Ние ще продължаваме да отправяме молитви, пък дано ни чуе. :salute:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

Хаха тука доста върл спор настъпи :) Ама аз мисля да подкрепя мнението, че във ФМИ голяма част са доста изтрещели / не казвам всички, защото винаги има изключения за да потвърждават правилото ;) и на това разчитам, за да си намеря с кой да се водя там/ , но все пак има много странни личности в тоя факултет. Ама то това е много относително де, сигурно за тях аз ще съм странна, защото ще съм от малцинството дето слуша чалга, притеснява се повече за маникюра си от колкото за новия Linux, а като добавим и това, че мсиля да влизам в отбора на мажоретките вече се опасявам, че ще съм тотално отхвърлена от обществото там :)
KsGCo написа:
Dirty_Dance написа:И не разбрах сега, ще ставам ли поп фолк певица или не :)
Хриси казах ти ква е процедурата
отнеси се сериозно към бъдещето си!
Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолка :)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Dirty_Dance написа: Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолка :)
С морална подкрепа и менторски насоки, как? :D
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Scorpion написа:
Dirty_Dance написа: Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолка :)
С морална подкрепа и менторски насоки, как? :D
Ами връзките къде ги остави? Знам те аз, че си гъст с бай Милко... :lol:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

както великия милко неведнъж е казвал: не слагай каруцата пред коня

и ще помоля колегите да не му споменават името напразно, също така и да го изписват с главни букви
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

Dirty_Dance написа:Хаха тука доста върл спор настъпи :) Ама аз мисля да подкрепя мнението, че във ФМИ голяма част са доста изтрещели / не казвам всички, защото винаги има изключения за да потвърждават правилото ;) и на това разчитам, за да си намеря с кой да се водя там/ , но все пак има много странни личности в тоя факултет. Ама то това е много относително де, сигурно за тях аз ще съм странна, защото ще съм от малцинството дето слуша чалга, притеснява се повече за маникюра си от колкото за новия Linux, а като добавим и това, че мсиля да влизам в отбора на мажоретките вече се опасявам, че ще съм тотално отхвърлена от обществото там :)
KsGCo написа:
Dirty_Dance написа:И не разбрах сега, ще ставам ли поп фолк певица или не :)
Хриси казах ти ква е процедурата
отнеси се сериозно към бъдещето си!
Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолка :)
Ето затова казах, че ФМИ не е за теб. Та те ще те гледат като извънземно и според тях факта, че се гримираш, означава че си долнопробна курвичка. Готов съм да се хвана на бас за гороспоменатото нещо.

ПП Според мен Хриси е новата Петя. Хем е по-красива, хем пише по-смислени постове. :cheers:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Jorkataa написа:Ето затова казах, че ФМИ не е за теб. Та те ще те гледат като извънземно и според тях факта, че се гримираш, означава че си долнопробна курвичка. Готов съм да се хвана на бас за гороспоменатото нещо.
Според мен си мнооого далече от истината. Ти имаш някаква изчанчена представа за ФМИ - че са некви зубъри, малоумници, атрофирали смотаняци, ненавиждащи хубавите момичета. Вярваш ли си изобщо?
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”