КСК 2009 - Математика

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Re: КСК 2009 - Математика

Мнение от leia_loves_cats »

Старите кучета могат ли да се включват?
morfei написа:1.Колко време се готвихте?
5 години, като последната - особено интензивно.
morfei написа:2.Заслужаваше ли си?
Определено "да", макар че в момента съжалявам, че всички знания, които съм имала тогава са почти безвъзвратно изгубени. Ако става въпрос за получената оценка - по-добре просто не можеше ;)
morfei написа:3.Доволни ли сте от специалността, в която сте влезли?
Да, и пак бих влязла в нея.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
elfinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от elfinka »

morfei написа:Всички от тук ли сте от Плевен?! :shock: Ех, ще ме накарате да се гордея направо, че съм плевенчанин. :lol: "При Айдън" е най-евтината кръчма в цял Плевен(така съм чувал), даже по-евтина от "Странджата". Носят се легенди за символичните цени на бирата и картофките. :P Намира се в 9ти квартал, за тези, на които са им потекли лигите. :lol: :cheers:

Аз я знам!! :geek: И Странджата я знам, работила съм там даже! :geek:
Не искам да пускам ръката ти...
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски
Курс: първи

Мнение от Jorkataa »

Dirty_Dance написа:Аз се готвих около 40 минути - реших първите 6-7 задачи от една тема за СУ и прецених, че няма нужда да се моря много :) И съм много доволна от себе си, независимо от огроммния ми мързел, взех че изкарах 5.45 на изпита по математика и си влезнах ощ на 1во калсиране в софтуерно инженерство / точно специалността която исках / :D
Мхм... :pale:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

Jorkataa написа:
Dirty_Dance написа:Аз се готвих около 40 минути - реших първите 6-7 задачи от една тема за СУ и прецених, че няма нужда да се моря много :) И съм много доволна от себе си, независимо от огроммния ми мързел, взех че изкарах 5.45 на изпита по математика и си влезнах ощ на 1во калсиране в софтуерно инженерство / точно специалността която исках / :D
Мхм... :pale:
?????
Nebu
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика

Мнение от Nebu »

По документи се води, че последните 2 години се тормозех за да вляза, но реално погледнато не сам се подготвял повече от 3 месеца...
Изкарах 5.15 на предварителния и си ми стигна да си вляза информатика на първо класиране :) За сега съм доволен, пък вече като започна и ще видим дали съм се прицелил точно :Р
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

@DirtyDance: Предполагам, че след като си се готвила само 40 мин. :shock: си била в МГ?

Според вас необходимо ли е да се ходи на курс ако си в математическа гимназия? Аз ще ходя, това няма да ми промени решението, но питам от любопитство.
Компютърни науки 1 курс
mo_chuisle
В началото бе словото

Мнение от mo_chuisle »

Да споделя и моя опит ако желаете? общо взето 12те години в училище винаги сериозно съм си решавала задачките от учебниците, но все пак аз имах средно по 6 часа седмично. от време на време порешавах малко от по интересните задачки из сивите книжки на Лазаров и в крайна сметка си изкарах супер оценчица - 5.40. стогна ми да си вляза първо желание и засега съм доволна, но да кажем още не съм почнала да го уча :wink: . пожелавам на всички бъдещи кандидати за ФМИ успехи и идеята е математиката да ви харесва и за ви приятна и забавна, другото само се получава, поне според мен :wink:
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

[quote="morfei"]@DirtyDance: Предполагам, че след като си се готвила само 40 мин. :shock: си била в МГ?

Ами да, в МГ учих и именно заради това, хич не съм си давала зор у нас, или изобщо извън даскало да правя нещо, за да се подготвям за изпитите. При положение че имах по 13 часа математика седмично, да взема и на уроци да ходя... ддз, малко ненужно ми се струва ;) Ако имаш някакви пропуски или нещо те затруднява - ходи на уроци, ок, но ако в даскало се справяш добре, аз лично, не виждам смисъла :)
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Да, предполагам, че и аз няма смисъл да си давам зор тази година, имайки предвид, че уча в МГ(само 8 часа седмично обаче :roll: ), курс и писането на домашните би трябвало да са достатъчни да се изкара нужната оценка. :scratch:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

Абе не се вживявай толкова :) Курсове, домашни... апффф не виждаш ли баловете кви са :) След 2ро класиране минималния бал на специалност математика е 15.60, демек 3.20 на изпита и тройки от дипломата по физика и математика ;)
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Аз не се целя в Математика, а Компютърни науки. Там балът е висок. 5,30-5,40 трябва да изкарам. И все пак не се вживявам. :wink:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

morfei написа:Аз не се целя в Математика, а Компютърни науки. Там балът е висок. 5,30-5,40 трябва да изкарам. И все пак не се вживявам. :wink:
Изобщо не е висок, виж преди години когато бяха 4 задачи и нямаше КН и СИ какви са баловете( и то с далеч по-трудни задачи ).Тогава е било наистина борба за места, сега който иска не е нужно да прави героични подвизи за да влезе.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

Напълно съм съгласна
Nebu
От дъжд на вятър

Мнение от Nebu »

Според мен работата е изцяло според зависи...

П.П. Ние не сме виновни, че баловете падат така...
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

Еми много ясно че сме ние, ама не виждам кое пък му е лошото ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”