И защо да няма място във ФМИJorkataa написа:Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи.
Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Чалгари ли сте?
Компютърни науки I курс
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Ае пичове..тва е ФМИ...там красотата е на заден план..
Кво спорите.. и в с. Новоселци може да живее новата мис българия, нали
Птичка пролет не прави...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Дори не ми се наложи да се ровя за цитати - те идват самичкиhahaf написа:Ае пичове..тва е ФМИ...там красотата е на заден план..
Jorkataa, не мога да разбера с какво толкоз те нараних, че ми се хвърли като крастав петел. Никой не съм влязла нито да обиждам, нито да си вдигам реноме, ни нищо. Къде па ме видя, че съм от "злите" дето ще изядат скъпоценнио форум....
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
-
hahaf
- Да живей словото
Пак не разбирам спора за кво е..
Ако някой иска да спорим за ФМИ и педагогите в дисциплина "красиви момичета" да заповяда...
Аман от самаряни....
Ако някой иска да спорим за ФМИ и педагогите в дисциплина "красиви момичета" да заповяда...
Аман от самаряни....
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Казах ти, ако ще е само общи приказки по-добре замълчи... Иначе според мен колегата хахав е прав, въпреки че точно какви момичета има във фми не съм напълно запознат. Иначе - не, не я познавам, но като я гледам как се е надъхала просто ми напомня на някого.leia_loves_cats написа:Дори не ми се наложи да се ровя за цитати - те идват самичкиhahaf написа:Ае пичове..тва е ФМИ...там красотата е на заден план..
Jorkataa, не мога да разбера с какво толкоз те нараних, че ми се хвърли като крастав петел. Никой не съм влязла нито да обиждам, нито да си вдигам реноме, ни нищо. Къде па ме видя, че съм от "злите" дето ще изядат скъпоценнио форум....Просто ми е смешно като почнете така да обобщавате без да има някаква причина за това - ей така, да си чешем пръстите. Ти ли нещо повече знаеш за Dirty_Dance, което ние не знаем и на базата на което реши, че "за ФМИ не става" или си правиш този извоод от няколко поста във форума и снимката й? Щото ако е първото - дължа ти извинение - явно не правиш прибързани заключения. Ако е второто обаче... хм... хм...
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Тая тема се превръща в Библията на форума.
Предлагам така да я озаглавим и да е сложим във ВАЖНИ.
Във всяка глава се разискват жизненоважни въпроси от всякакво естество.
Житие и битие на Форумците Софийскоуниверситетски.
Лето двеилядо и девето, августъ десети.. И се събраха форумците да се чудят къде се крие най-много умъ - у чалгарите или у метълите.
Августъ дванадесетии. И някой се провикна "Който е одъ село, да не се обажда!" и се зачудиха форумците - Къде се крие най-много умъ - у Софията или у селото?
Августъ петнадесети: И някой заговори за красота. И се събраха форумците и се зачудиха: има ли красота у ФМИ или е тя само въ другите факултети?
Житие и битие на Форумците Софийскоуниверситетски.
Лето двеилядо и девето, августъ десети.. И се събраха форумците да се чудят къде се крие най-много умъ - у чалгарите или у метълите.
Августъ дванадесетии. И някой се провикна "Който е одъ село, да не се обажда!" и се зачудиха форумците - Къде се крие най-много умъ - у Софията или у селото?
Августъ петнадесети: И някой заговори за красота. И се събраха форумците и се зачудиха: има ли красота у ФМИ или е тя само въ другите факултети?
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

-
hahaf
- Да живей словото
Горилата в зоопарка се изсра, беги с парцала, ще ти кажа кво е станало тук...
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Амин,сестро,дано Великият Модератор чуе молитвите ни и да изпрати темата в забвение и вечен архивен сън.
Из житие грешнаго Пеневу
Из житие грешнаго Пеневу
memento mori
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Амин.
Ние ще продължаваме да отправяме молитви, пък дано ни чуе. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Хаха тука доста върл спор настъпи
Ама аз мисля да подкрепя мнението, че във ФМИ голяма част са доста изтрещели / не казвам всички, защото винаги има изключения за да потвърждават правилото
и на това разчитам, за да си намеря с кой да се водя там/ , но все пак има много странни личности в тоя факултет. Ама то това е много относително де, сигурно за тях аз ще съм странна, защото ще съм от малцинството дето слуша чалга, притеснява се повече за маникюра си от колкото за новия Linux, а като добавим и това, че мсиля да влизам в отбора на мажоретките вече се опасявам, че ще съм тотално отхвърлена от обществото там

Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолкаKsGCo написа:Хриси казах ти ква е процедуратаDirty_Dance написа:И не разбрах сега, ще ставам ли поп фолк певица или не
отнеси се сериозно към бъдещето си!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
С морална подкрепа и менторски насоки, как?Dirty_Dance написа: Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолка
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- morfei
- Форумно зомби
Ами връзките къде ги остави? Знам те аз, че си гъст с бай Милко...Scorpion написа:С морална подкрепа и менторски насоки, как?Dirty_Dance написа: Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолка
Компютърни науки 1 курс
както великия милко неведнъж е казвал: не слагай каруцата пред коня
и ще помоля колегите да не му споменават името напразно, също така и да го изписват с главни букви
и ще помоля колегите да не му споменават името напразно, също така и да го изписват с главни букви
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Ето затова казах, че ФМИ не е за теб. Та те ще те гледат като извънземно и според тях факта, че се гримираш, означава че си долнопробна курвичка. Готов съм да се хвана на бас за гороспоменатото нещо.Dirty_Dance написа:Хаха тука доста върл спор настъпиАма аз мисля да подкрепя мнението, че във ФМИ голяма част са доста изтрещели / не казвам всички, защото винаги има изключения за да потвърждават правилото
и на това разчитам, за да си намеря с кой да се водя там/ , но все пак има много странни личности в тоя факултет. Ама то това е много относително де, сигурно за тях аз ще съм странна, защото ще съм от малцинството дето слуша чалга, притеснява се повече за маникюра си от колкото за новия Linux, а като добавим и това, че мсиля да влизам в отбора на мажоретките вече се опасявам, че ще съм тотално отхвърлена от обществото там
![]()
Много ми е интересно, ако все пак ти напращам снимки и клипчета, как по точно ще ми помогнеш да пробия в поп фолкаKsGCo написа:Хриси казах ти ква е процедуратаDirty_Dance написа:И не разбрах сега, ще ставам ли поп фолк певица или не
отнеси се сериозно към бъдещето си!
ПП Според мен Хриси е новата Петя. Хем е по-красива, хем пише по-смислени постове.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
- morfei
- Форумно зомби
Според мен си мнооого далече от истината. Ти имаш някаква изчанчена представа за ФМИ - че са некви зубъри, малоумници, атрофирали смотаняци, ненавиждащи хубавите момичета. Вярваш ли си изобщо?Jorkataa написа:Ето затова казах, че ФМИ не е за теб. Та те ще те гледат като извънземно и според тях факта, че се гримираш, означава че си долнопробна курвичка. Готов съм да се хвана на бас за гороспоменатото нещо.
Компютърни науки 1 курс