Чалгари ли сте?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Re: Чалгари ли сте?

Мнение от happyswift »

Епа ! Не виждаш ли, момичето обича да чука по.........клавишите :mrgreen:
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

happyswift написа:Епа ! Не виждаш ли, момичето обича да чука по.........клавишите :mrgreen:
много мило, няма що ?!

Защо ФМИ? - ами ... харесва ми програмирането, за сега добре се справям, а и след като завърша, ще имам някаква перспектива за развитие :) И няма да ме пенсионират на 30, както става с певиците и моделките ;)
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Нали знаеш, че на хората във ФМИ лаптопите им си имат имена?
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

hahaf написа:Нали знаеш, че на хората във ФМИ лаптопите им си имат имена?
Ахахах е това е нова информация :) Чак до там не съм изпляскала, че да си кръщавам компа :D
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

!Поздравление за следването на мечтите, обаче ФМИ си е ФЪКИНМИ!
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

Е на мeн ми беше известно като ФаталниМозъчниИзкривявания :)
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски
Курс: първи

Мнение от Jorkataa »

Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи. :P
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

Jorkataa написа:Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи. :P
Много лесно се слага под общ знаменател. Ей ти едно красиво момиче и веднага я определенихте, че няма място у ФМИ. Тц, тц... Не ги слушай, на общо основание всеки може да нарежда колкото си иска.

Колкото до кръщаването - дам, всички компютри имат имена. Моите са Марвин, Блек Бюти и ХаПльо. И тримата си заслужават имената напълно.
Но пък аз кръщавам всичко де що имам. Айпода ми се казва Туити, трите ми телефона са Мотльо, Силвестър и Мара Джейд.... По-миличко е някакси :)

А до Фаталните Мозъчни - това са ФМИ-то на пловдивския. В СУ не мисля, че го заслужаваме, а според мен е тъпо да им крадем на хората абревиатурата.
Последно промяна от leia_loves_cats на 16 Авг 2009, 12:20, променено общо 1 път.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

Ей,не искат да я заключат тази тема модераторите и толкоз.... :evil: :evil: :evil:
memento mori
Аватар
Jorkataa
Драскач

Мнение от Jorkataa »

leia_loves_cats написа:
Jorkataa написа:Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи. :P
Много лесно се слага под общ знаменател. Ей ти едно красиво момиче и веднага я определенихте, че няма място у ФМИ. Тц, тц... Не ги слушай, на общо основание всеки може да нарежда колкото си иска.

Колкото до кръщаването - дам, всички компютри имат имена. Моите са Марвин, Блек Бюти и ХаПльо. И тримата си заслужават имената напълно.
Но пък аз кръщавам всичко де що имам. Айпода ми се казва Туити, трите ми телефона са Мотльо, Силвестър и Мара Джейд.... По-миличко е някакси :)

А до Фаталните Мозъчни - това са ФМИ-то на пловдивския. В СУ не мисля, че го заслужаваме, а според мен е тъпо да им крадем на хората абревиатурата.
Тии явно си от не-хубавите във фми.
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

Jorkataa написа: Тии явно си от не-хубавите във фми.
Да, така е. И във ФМИ има само вещици.
Така е.
Да, да... ;)

Ще продължаваме явно да се нареждаме на общо основание в чалгарската тема. :)
Аватар
Jorkataa
Драскач

Мнение от Jorkataa »

Не съм казвал, че има само "вещици". Защо обиждаш момичетата, които са според теб по-малко красиви? Неморално е това нещо. Според мен всеки е красив по свое му, и ако за теб някое момиче "не е красиво", или още по-болезнено казаното от теб - "вещица", то за други не е красиво? Много съм разочарован от твоите предрасъдаци.
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

Dirty_Dance написа:И не разбрах сега, ще ставам ли поп фолк певица или не :)
Хриси казах ти ква е процедурата
отнеси се сериозно към бъдещето си!
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

Jorkataa написа:Не съм казвал, че има само "вещици".
Така прозвуча. Чета тука последните няколко мнения и оставам с впечатленията, че всички признават за неоспорима истина, че във ФМИ Dirty_Dance ще е ЕДИНСТВЕНОТО хубаво момиче.
Jorkataa написа:Защо обиждаш момичетата, които са според теб по-малко красиви? Неморално е това нещо. Според мен всеки е красив по свое му, и ако за теб някое момиче "не е красиво", или още по-болезнено казаното от теб - "вещица", то за други не е красиво?
Не го правя - в българския език "да, да" има друго значение. ;) Не ми се нахвърляй толкоз грозно. Аз съм била във ФМИ и още имам връзки с хора от там, и мога да потвърдя, че има невероятно красиви момичета, и то не единици. Има си всякакви - и откровено красиви, и поп-фолк звездолини, и чаровни, и ... абе като навсякъде. Никъде не съм казала, дали са по-красиви от мен или не. ;)

Jorkataa написа: Много съм разочарован от твоите предрасъдаци.
За да си разочарован, трябва да си бил очарован. Или поне да си имал очаквания. Не знам как си имал очаквания за мен, при положение, че дори не ме познаваш ;)
Колкото до това какво съм написала - ОК, за да няма недоразумения като това - много ми е смешно като почнете да твърдите "във ФМИ са само грозотии", "в ЮФ са само зубърки", "в ХФ си бръснат мустаците", "в СФ са ааааадските тупалки"..... Навсякъде има всякакви. Толкова ли ви е по-лесно да си опростявате живота, като лепите етикети?

Пийс.
Аватар
Jorkataa
Драскач

Мнение от Jorkataa »

1) Къде ТОЧНО пише, че ТЯ е красива и че ще е ЕДИНСТВЕНАТА красива там?
Моля те, посочи ми, че май нещо аз недовиждам.

2) Къде сме казали, че НЯМА красиви момичета във ФМИ (откровено красиви, и поп-фолк звездолини, и чаровни)?

3) Разочарован съм, не защото съм имал очаквания специално към теб, а защото вече доста хора влизат тук, във форума, за да спорят. Ето ти си същински пример за това! Никой тук нито е казвал нещо лошо за момичетата или каквото и да било, а ти идваш, изопачаваш думите ни, и ни се нахвърляш на нас. И после казваш, че ние сме лепяли етикети, скъпа съфорумке!

Моля те, или опровергай поста ми с факти (цитати), или по-добре замълчи и спри да се излагаш.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”