Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Чалгари ли сте?
Епа ! Не виждаш ли, момичето обича да чука по.........клавишите 
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
много мило, няма що ?!happyswift написа:Епа ! Не виждаш ли, момичето обича да чука по.........клавишите
Защо ФМИ? - ами ... харесва ми програмирането, за сега добре се справям, а и след като завърша, ще имам някаква перспектива за развитие
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Нали знаеш, че на хората във ФМИ лаптопите им си имат имена?
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Ахахах е това е нова информацияhahaf написа:Нали знаеш, че на хората във ФМИ лаптопите им си имат имена?
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
!Поздравление за следването на мечтите, обаче ФМИ си е ФЪКИНМИ!
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Е на мeн ми беше известно като ФаталниМозъчниИзкривявания 
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
- Курс: първи
Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи. 
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Много лесно се слага под общ знаменател. Ей ти едно красиво момиче и веднага я определенихте, че няма място у ФМИ. Тц, тц... Не ги слушай, на общо основание всеки може да нарежда колкото си иска.Jorkataa написа:Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи.
Колкото до кръщаването - дам, всички компютри имат имена. Моите са Марвин, Блек Бюти и ХаПльо. И тримата си заслужават имената напълно.
Но пък аз кръщавам всичко де що имам. Айпода ми се казва Туити, трите ми телефона са Мотльо, Силвестър и Мара Джейд.... По-миличко е някакси
А до Фаталните Мозъчни - това са ФМИ-то на пловдивския. В СУ не мисля, че го заслужаваме, а според мен е тъпо да им крадем на хората абревиатурата.
Последно промяна от leia_loves_cats на 16 Авг 2009, 12:20, променено общо 1 път.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- Jorkataa
- Драскач
Тии явно си от не-хубавите във фми.leia_loves_cats написа:Много лесно се слага под общ знаменател. Ей ти едно красиво момиче и веднага я определенихте, че няма място у ФМИ. Тц, тц... Не ги слушай, на общо основание всеки може да нарежда колкото си иска.Jorkataa написа:Жалко. Много жалко. Печено момиче изглеждаш. Нямаш място във ФМИ. Запомни ги тези думи.
Колкото до кръщаването - дам, всички компютри имат имена. Моите са Марвин, Блек Бюти и ХаПльо. И тримата си заслужават имената напълно.
Но пък аз кръщавам всичко де що имам. Айпода ми се казва Туити, трите ми телефона са Мотльо, Силвестър и Мара Джейд.... По-миличко е някакси
А до Фаталните Мозъчни - това са ФМИ-то на пловдивския. В СУ не мисля, че го заслужаваме, а според мен е тъпо да им крадем на хората абревиатурата.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Да, така е. И във ФМИ има само вещици.Jorkataa написа: Тии явно си от не-хубавите във фми.
Така е.
Да, да...
Ще продължаваме явно да се нареждаме на общо основание в чалгарската тема.
- Jorkataa
- Драскач
Не съм казвал, че има само "вещици". Защо обиждаш момичетата, които са според теб по-малко красиви? Неморално е това нещо. Според мен всеки е красив по свое му, и ако за теб някое момиче "не е красиво", или още по-болезнено казаното от теб - "вещица", то за други не е красиво? Много съм разочарован от твоите предрасъдаци.
Хриси казах ти ква е процедуратаDirty_Dance написа:И не разбрах сега, ще ставам ли поп фолк певица или не
отнеси се сериозно към бъдещето си!
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Така прозвуча. Чета тука последните няколко мнения и оставам с впечатленията, че всички признават за неоспорима истина, че във ФМИ Dirty_Dance ще е ЕДИНСТВЕНОТО хубаво момиче.Jorkataa написа:Не съм казвал, че има само "вещици".
Не го правя - в българския език "да, да" има друго значение.Jorkataa написа:Защо обиждаш момичетата, които са според теб по-малко красиви? Неморално е това нещо. Според мен всеки е красив по свое му, и ако за теб някое момиче "не е красиво", или още по-болезнено казаното от теб - "вещица", то за други не е красиво?
За да си разочарован, трябва да си бил очарован. Или поне да си имал очаквания. Не знам как си имал очаквания за мен, при положение, че дори не ме познавашJorkataa написа: Много съм разочарован от твоите предрасъдаци.
Колкото до това какво съм написала - ОК, за да няма недоразумения като това - много ми е смешно като почнете да твърдите "във ФМИ са само грозотии", "в ЮФ са само зубърки", "в ХФ си бръснат мустаците", "в СФ са ааааадските тупалки"..... Навсякъде има всякакви. Толкова ли ви е по-лесно да си опростявате живота, като лепите етикети?
Пийс.
- Jorkataa
- Драскач
1) Къде ТОЧНО пише, че ТЯ е красива и че ще е ЕДИНСТВЕНАТА красива там?
Моля те, посочи ми, че май нещо аз недовиждам.
2) Къде сме казали, че НЯМА красиви момичета във ФМИ (откровено красиви, и поп-фолк звездолини, и чаровни)?
3) Разочарован съм, не защото съм имал очаквания специално към теб, а защото вече доста хора влизат тук, във форума, за да спорят. Ето ти си същински пример за това! Никой тук нито е казвал нещо лошо за момичетата или каквото и да било, а ти идваш, изопачаваш думите ни, и ни се нахвърляш на нас. И после казваш, че ние сме лепяли етикети, скъпа съфорумке!
Моля те, или опровергай поста ми с факти (цитати), или по-добре замълчи и спри да се излагаш.
Моля те, посочи ми, че май нещо аз недовиждам.
2) Къде сме казали, че НЯМА красиви момичета във ФМИ (откровено красиви, и поп-фолк звездолини, и чаровни)?
3) Разочарован съм, не защото съм имал очаквания специално към теб, а защото вече доста хора влизат тук, във форума, за да спорят. Ето ти си същински пример за това! Никой тук нито е казвал нещо лошо за момичетата или каквото и да било, а ти идваш, изопачаваш думите ни, и ни се нахвърляш на нас. И после казваш, че ние сме лепяли етикети, скъпа съфорумке!
Моля те, или опровергай поста ми с факти (цитати), или по-добре замълчи и спри да се излагаш.