Шоколадена тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Re: Шоколадена тема
Вероятно ми липсва...Но какво да се прави. Никой не харесва дебели жени...
Оо, не си права! В света на исляма те винаги са били предпочитани... 
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Е, аз не искам да съм от онези жени, които ще си търсят мъж, изповядващ исляма, за да му се харесат. Пък и просто сега слабите жени са стереотипа, който всички се стремят да постигнат, така както по-пълните са били модерни по времето на Рубенс. Тъй че шоколада за мен е от удоволствията, за които важи - "по-рядко и по- малко".
- Mushmul
- Флъдзила
- Курс: завършил
Трябва пак да организираме една шоколадова форумна среща, ама да е примерно септември че сега няма почти никой тук...
Иначе при себе си напоследък забелязвам, че ям доста по-малко шоколад, незнайно защо
Мисля днес да отскоча до магазина за един тлъст Милка
Иначе при себе си напоследък забелязвам, че ям доста по-малко шоколад, незнайно защо
Мисля днес да отскоча до магазина за един тлъст Милка
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Тц тц тц...само ме изкушаваш с тоя шоколад... Иначе съм навита за форумна среща с мнооого шоколад. Когато и да е - там съм... 
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Мани, истината е здравото ядене! Като се надумкам добре, не ми трябва шоколад! (почти) 
Aз не съм...lLady_MooN_RaiN написа:. Иначе съм навита за форумна среща с мнооого шоколад. Когато и да е - там съм...
предпочитам тортичка..
la douleur exquise
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Всеки с вкусовете си. За обичащите шоколад предлагам да си спретнем една шоколадова форумна другата седмица. Кажете кой кога е свободен, аз лично само понеделник и сряда не мога.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Alanna
- В началото бе словото
- Специалност: Физика и информатика
Аз ядях сладко един-два пъти в месеца, но от две семдици насам... тортички, кекс, шоколад.. майка ми каза, че вече е "тревожно" ;d
Плача за Нарцис, защото всеки път, когато лежеше до мен, можех да видя в очите му собствената си красота.
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
Аз всеки ден опосквам по шоколад, но точно днес няма, и затова изпадам в абстиненция.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
шоколадът много помага като си болен. направо действа изцеряващо - за около половин-един час де 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Има нови Милки
Днес ги мярнах! Мисля, че натурални, доколкото видях, но може и да бъркам -- с кафе, с малини... и не си спомням имаше ли трета. Но в бързината предпочетох традиционната йогуртово-ягодова
Днес ги мярнах! Мисля, че натурални, доколкото видях, но може и да бъркам -- с кафе, с малини... и не си спомням имаше ли трета. Но в бързината предпочетох традиционната йогуртово-ягодова
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да доложа - с кафето е гадна (поне на мен ми беше гадна, но аз не обичам кафе по принцип, така че не съм критерий); с карамелизираните орехи е тежка, но вкусна (аз, дето се справям без проблем с цял шоколад, усещам, че 2 редчета от този ми идват направо в повече), а другия, дето е с малини и още нещо (забравих какво беше) още не съм го пробвала.
Но като казах малини, та се сетих - вчера ядох от марципана с малинов ликьор на Антон Берг (http://swedensfinest.com/images/products/thumb/55b.jpg). Поезия, но, уви, малко скъпа такава.
* Като се дипломирам, се надявам да мога да почерпя с ликьорчетата им.
Но като казах малини, та се сетих - вчера ядох от марципана с малинов ликьор на Антон Берг (http://swedensfinest.com/images/products/thumb/55b.jpg). Поезия, но, уви, малко скъпа такава.
* Като се дипломирам, се надявам да мога да почерпя с ликьорчетата им.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Този с малини е страхотен. Сякаш самото какао има ухание на малини, защото вътре няма пълнеж, само какаов крем. Много, много го харесах.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Bety_
- Летящите Пръсти
С кафето не съм го пробвала още. Но с малините го ядох преди около седмица -
.
Много рядко пускат Милка, която да не ми хареса - тази е едва втора или трета, която не мога да понеса. Предната беше Bronze или нещо такова...
Много рядко пускат Милка, която да не ми хареса - тази е едва втора или трета, която не мога да понеса. Предната беше Bronze или нещо такова...