И аз препоръвам Левски.Тренировки за любители има след 6 вечерта мисля и има доста момичета барабар с щерките на трениора и техните готини приятелки.Освен това трениорите не позволяват никакви волности и се правят дори спаринги момче-момиче.Цената е около 20 лв но за 12 тренировки(което си е супер ако си само любител с по 3 тренировки на седмица).За сравнение Марто Кръстев взима по 50 лв но се тренира всеки ден и по повече време.blz написа:Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.
Бойни спортове
Модератори: ники, Methuselah
- the_invulnerable
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
- Курс: първи
Re: Бойни спортове
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Ахам, ами мерси за мненията
Явно ще ходя "барабар с дъщерите на тренера и готините им приятелки" след 6
Защото, така или иначе аз всеки ден няма да имам възможността да тренирам 
- Baghatur
- От дъжд на вятър
- Специалност: mejdunarodni otnosheniq
- Курс: кандидат-студент
Да,но при Марто Кръстев се тренира ММА(сиг.знаеш какво е това).А пък в СУ едва ли може да се тренира сериозно,така че препоръчайте къде може да се тренира ММА,бокс,кик-бокс или муай тай(ако знаете)the_invulnerable написа:И аз препоръвам Левски.Тренировки за любители има след 6 вечерта мисля и има доста момичета барабар с щерките на трениора и техните готини приятелки.Освен това трениорите не позволяват никакви волности и се правят дори спаринги момче-момиче.Цената е около 20 лв но за 12 тренировки(което си е супер ако си само любител с по 3 тренировки на седмица).За сравнение Марто Кръстев взима по 50 лв но се тренира всеки ден и по повече време.blz написа:Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.
- altras
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни с-ми
Хаха аз пък препоръчвам Вин Чун при Краси, като искате млатене
@ the_invulnerable не съм тренирал бокс, но мога да говоря от "втора ръка". Един мой познат(бивш боксиор който е бил на път към "странджи" и истории..) точно вчера си разговаряхме във влака и заключението от 2 часа приказки е абсолютно логично - едно си е на ринга с ръкавиците, друго на улицита, недай си да попаднеш на трениращ срещу тебе(всички изводи са от лични опити).
Киковете да, рисковани са. Имах едно спаринг партниорче(таекуон ИТФ по природа) преди за 1-2 месеца се джасахме на едни поляни - мога да заявя че ритник от трениращ може ти е*е м*мата
Ама ако не успее, найстина му тряба помощ
П.С. За боеве в студентски още нищо незнам, сигурно са кофти. Тази година съм приет ^_^
@ the_invulnerable не съм тренирал бокс, но мога да говоря от "втора ръка". Един мой познат(бивш боксиор който е бил на път към "странджи" и истории..) точно вчера си разговаряхме във влака и заключението от 2 часа приказки е абсолютно логично - едно си е на ринга с ръкавиците, друго на улицита, недай си да попаднеш на трениращ срещу тебе(всички изводи са от лични опити).
Киковете да, рисковани са. Имах едно спаринг партниорче(таекуон ИТФ по природа) преди за 1-2 месеца се джасахме на едни поляни - мога да заявя че ритник от трениращ може ти е*е м*мата
П.С. За боеве в студентски още нищо незнам, сигурно са кофти. Тази година съм приет ^_^
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
въпрос - понеже чух различни изказвания,та някой знае ли дали тази година ще има бокс като избираем спорт 
memento mori
- the_invulnerable
- В началото бе словото
Мога да те уверя че при Марто се тренира всичко останало освен ММА.Човека е бил европейски про шампион по бокс и от 8 годишен се занимава само със бокс.Чуда се кои ти ги е разправял тиа щуротии.ММА се тренира на Левски но колкото пъти съм ги гледал,само бият една голяма секс кукла на земята в рандом мод без какъвто и да е помен от някаква техника.ММА не е нещо лошо,но да го започнеш на 20 е "малко" късно.Да не говорим,че всички ММА звезди първо осъвършенстват 3-4 спорта по отделно и накрая ги комбинират.Baghatur написа:Да,но при Марто Кръстев се тренира ММА(сиг.знаеш какво е това).А пък в СУ едва ли може да се тренира сериозно,така че препоръчайте къде може да се тренира ММА,бокс,кик-бокс или муай тай(ако знаете)the_invulnerable написа:И аз препоръвам Левски.Тренировки за любители има след 6 вечерта мисля и има доста момичета барабар с щерките на трениора и техните готини приятелки.Освен това трениорите не позволяват никакви волности и се правят дори спаринги момче-момиче.Цената е около 20 лв но за 12 тренировки(което си е супер ако си само любител с по 3 тренировки на седмица).За сравнение Марто Кръстев взима по 50 лв но се тренира всеки ден и по повече време.blz написа:Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.
Аз смятам,че който има желание да тренира БС,трябва да пробва.Преди да пробва,всяко магаре,което си зоби метана редовно се мисли за бияч.В БС или ставаш или не ставаш(нямам в предвид,че трябва да си джедай;всичко е психика).
Колкото и да си говорим по форумите има само един начин всеки да разбере дали БС са за него и той е да пробва.
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Лелееее, вие май доста се вжижявате в някви спорове тук 
Аз май накрая ще стана мажоретка, чух че това се водело спорт в СУ, така че може да там да се ориентирам
Аз май накрая ще стана мажоретка, чух че това се водело спорт в СУ, така че може да там да се ориентирам
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Четох, че има и айкидо, има ли някой, който тренира? Тренирала съм само 2 месеца, после прекъснах заради подготовката за КСК и много ми се иска да продължа... 
- krisko_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Всеки , който може да ми даде инфо за СУ дали има бокс или най-вече за зали около СУ , а и да не са точно до него , където да се тренира кик-бокс или муай-тай ще съм му повече от благодарен 
Толкова много идоти,а толкова малко куршуми.
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Значи, колега, Муай Тай в София няма. Има тай бокс, но той е по-скоро подобен на кик бокса.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
- Курс: втори
Мда в Левски не е лоша базата, но и на ЦСКА е доста добра.Даже аз ако започна отново да тренирам, ще избера пак тази на ЦСКА.blz написа:Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз отидох на две тренировки по Муай Тай в ЦСКА (треньорът твърдеше, че преподава Муай Тай, не е казвал нищо за Тай бокс. Не, че знам каква е разликата де). Много е готино, много енергия се изразходва и те поддържа в супер форма, само дето се тренира бос върху дюшемето, та ще трябва да отида пак, едва като ми порасне нова кожа по стъпалата.
Абе по принцип за такива спортове настилката не трябва ли да е татами, или нещо от тоя род?
Абе по принцип за такива спортове настилката не трябва ли да е татами, или нещо от тоя род?
- footbolistkata
- От дъжд на вятър
може ли някой да ми каже къде са тези зали на Левски и ЦСКА до стадионите ли?Reaver написа:Мда в Левски не е лоша базата, но и на ЦСКА е доста добра.Даже аз ако започна отново да тренирам, ще избера пак тази на ЦСКА.blz написа:Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.

Недей да викаш... силните говорят тихо!!
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
В СУ няма бокс, кик-бокс, муай тай и др. подобни.
Има джудо, където се тренира доста сериозно минимум два пъти в седмицата, като има часове и в събота.
Има занимания по самоотбрана за жени, предимно за момичета, които не се занимават или занимавали със спорт.
Обмисля се въпросът за карате или друг вид бойно изкуство, но при апела за среща, никой не дойде. Бяха обявени две срещи през месеците май и октомври 2009 г.
Въобще най-добре да получите информация в залата по джудо или при преподавателите по джудо в Департамента.
Има джудо, където се тренира доста сериозно минимум два пъти в седмицата, като има часове и в събота.
Има занимания по самоотбрана за жени, предимно за момичета, които не се занимават или занимавали със спорт.
Обмисля се въпросът за карате или друг вид бойно изкуство, но при апела за среща, никой не дойде. Бяха обявени две срещи през месеците май и октомври 2009 г.
Въобще най-добре да получите информация в залата по джудо или при преподавателите по джудо в Департамента.
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Според мен ако се въведе бокс/кик-бокс ще има доста голяма посещаемост. Отделно това са отлични спортове.
The true balance sheet of US Investment banks: