А от кой град си?Това ръководство доста хора са ми го препоръчвали,а никъде го нямаМного ще съм благодарен ако някои каже къде мога да го намеря
![]()
Подготовка по математика?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да възродя малко темата:
Наскоро с баща ми имахме спор - пречи ли музиката на решаването на задачи - който ме познава, знае че съм човек, който без музика трудно живее и когато съм вкъщи винаги звучи нещо. Бащата естествено трябва да е в опозиция и излезна с тезата "ако музиката помагаше на решаването на задачите, по изпитите щяха да ви пускат". Според вас пречи ли тя на концентрацията (говорим за нещо лекичко, спокойно, без вокали), или именно обратното - помага да се съсредоточиш?

Наскоро с баща ми имахме спор - пречи ли музиката на решаването на задачи - който ме познава, знае че съм човек, който без музика трудно живее и когато съм вкъщи винаги звучи нещо. Бащата естествено трябва да е в опозиция и излезна с тезата "ако музиката помагаше на решаването на задачите, по изпитите щяха да ви пускат". Според вас пречи ли тя на концентрацията (говорим за нещо лекичко, спокойно, без вокали), или именно обратното - помага да се съсредоточиш?
Много зависи от човека. Познавам хора, които учат на музика и си научават перфектно уроците.starMonkey написа:Да възродя малко темата:
Сам/а си прецени как да решаваш, само че имай предвид, че на изпита няма да имаш музика.