Или просто нивото пада всяка година, дори и когато взимат матурите като вход( тази година например с 6.00 на матура и отлична диплома се влиза СИ )Victoria написа:За мене интерес и фактът, че за момичета балът за ПМ е по-висок от този за информатика.
Иначе много жалко, че толкова много е паднал балът, но вероятно бройките за факултета се увеличили и това също оказва влияние.
КСК 2009 - Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - Математика
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Или е комплексно.DayDream написа:Или просто нивото пада всяка година, дори и когато взимат матурите като вход( тази година например с 6.00 на матура и отлична диплома се влиза СИ )Victoria написа:За мене интерес и фактът, че за момичета балът за ПМ е по-висок от този за информатика.
Иначе много жалко, че толкова много е паднал балът, но вероятно бройките за факултета се увеличили и това също оказва влияние.
Все пак се надявам да не е заради нивото, но във всички случаи не е приятно.
Излизането, ако си редовен, не мисля, че е проблем. (и се надявам да е така, че ми остава още малко

-
Nebu
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Дано е така... Аз съм на принципа "Ако няма да излизам, защо изобщо да влизам?!"
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
-
elfinka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
По-лошо е. С 6,00 на матурата и отлична диплома, момиче на второ класиране влиза където си поиска във ФМИ!DayDream написа:Или просто нивото пада всяка година, дори и когато взимат матурите като вход( тази година например с 6.00 на матура и отлична диплома се влиза СИ )Victoria написа:За мене интерес и фактът, че за момичета балът за ПМ е по-висок от този за информатика.
Не искам да пускам ръката ти...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Да, но трябва да признаете, че 6,00 на матура не се изкарва лесно, особено след като ги усложниха тази година(нужно според мене), а и предполагам постепенно ще се усложнява нивото.
Компютърни науки 1 курс
-
Nebu
- От дъжд на вятър
Според мене много бързо ще си проличи кой е влязъл защото се влиза лесно и кой е влязъл защото иска да учи във ФМИ, до 2 годинки ми се струва,че доста стабилно ще се отсеят хората
Алкохолът е враг на човека!!!
- morfei
- Форумно зомби
Влиза се лесно в някои специалности, не всички. А колкото до това, че ще се отсее народа, според мен, е вярно.Nebu написа:Според мене много бързо ще си проличи кой е влязъл защото се влиза лесно и кой е влязъл защото иска да учи във ФМИ, до 2 годинки ми се струва,че доста стабилно ще се отсеят хората
Компютърни науки 1 курс
-
ivka
- В началото бе словото
- Курс: трети
Nebu написа:Според мене много бързо ще си проличи кой е влязъл защото се влиза лесно и кой е влязъл защото иска да учи във ФМИ, до 2 годинки ми се струва,че доста стабилно ще се отсеят хората
Още след първата сесия се отказват хора, а какво остава за по-нагоре.
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
Еми да с 6.00 от матурата и от дипломата влизат, но момичетата само и то на косъм, защото 27 беше минималния бал
А и не мисля че това кой с колко е влязъл е особен критерии, защото някой хора просто се притесняват по изпити или по др. причини не успяват да покжат най-доброто от себе си. Аз лично изкарах 5.15 на матурата по математика, поради това, че нещо не ми беше добре, а и хич не се задълбочавах, защото не ми се занимаваше- все пак никъде нямаше да използвам тази оценка, но за сметка на това имам 5.45 на изпита за СУ 
Ще ми бъде приятно да се запозная с бъдещите си колеги колежки, така че ако желаете може да се присъедините към този публичен чат http://www.skype.com/go/joinpublicchat? ... SvjkI_B_aw
Ще ми бъде приятно да се запозная с бъдещите си колеги колежки, така че ако желаете може да се присъедините към този публичен чат http://www.skype.com/go/joinpublicchat? ... SvjkI_B_aw
-
elfinka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Всички сте прави и все пак ми се искаше да не е така, защото аз колко усилия положих и колко нерви изхабих и сега виждам, че едва ли не са били излишни... 
П.П. Морфей, ти пък от Плевен ли си?
Не искам да пускам ръката ти...
- morfei
- Форумно зомби
1. Да, учила си повече от необходимото да влезеш, но все пак си влязла нужната специалност и след започване на годината ще разбереш, че не са били излишни усилията ти.elfinka написа:Всички сте прави и все пак ми се искаше да не е така, защото аз колко усилия положих и колко нерви изхабих и сега виждам, че едва ли не са били излишни...
2. Да, от Плевен съм.
Компютърни науки 1 курс
- altras
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни с-ми
Който е от "Гео Милев" да каже три пъти "хип-хип-Сашко" о.О
Който не е, може само Сашко да каже :с
- morfei
- Форумно зомби
Признавам се за виновен.altras написа:Който е от "Гео Милев" да каже три пъти "хип-хип-Сашко" о.О
Компютърни науки 1 курс
- altras
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни с-ми
Предполагам че да, МГ-то яко налазва :Р
Аз съм Виталий, един метъл 12ти Ж клас :х Ти? (не го пиша на ЛС в случай че има и други от нашите хД)
Аз съм Виталий, един метъл 12ти Ж клас :х Ти? (не го пиша на ЛС в случай че има и други от нашите хД)
- morfei
- Форумно зомби
Ми видях снимката ти в Потребители. Виждал съм те. Ти завърши тая година нали? Иначе аз съм Сашо от 11в(информатиката). Тая година ше се кандидатства и нема как.altras написа:Предполагам че да, МГ-то яко налазва :Р
Компютърни науки 1 курс