Що, никога ли не си се събуждала през нощта неспокойна, че не си прочела както трябва някой закон и с треперещи ръце хващаш книгата и до сутринта го знаеш наизуст?ShadowsInBlue написа:Майко... къде попаднах в тоя юридически![]()
![]()
Нищо, винаги мога да се преместя в нещо от рода на.. педагогика на физическото възпитание
Приети - Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Приети - Право
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Като в началните минути на видеокасетите от едно време: "Във какво се забърках?"ShadowsInBlue написа:Майко... къде попаднах в тоя юридически![]()
![]()
Нищо, винаги мога да се преместя в нещо от рода на.. педагогика на физическото възпитание
Законите са интересни с малки изключения, какво толкова?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Според мен правото е като теоретичната физика - по принципо е нещо интересно, но не на всеки и ако човек няма желание и нагласа много трудно би се занимавал с право, да не говорим пък и за успешна кариера...Scorpion написа:Като в началните минути на видеокасетите от едно време: "Във какво се забърках?"ShadowsInBlue написа:Майко... къде попаднах в тоя юридически![]()
![]()
![]()
Законите са интересни с малки изключения, какво толкова?
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Усещам силата да промениш света в теб...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
той иска само пари като за начало ...hahaf написа:Усещам силата да промениш света в теб...
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
Ми така си е...Светът си е добре, ама аз имам недостиг на кинти...Тази година трябваше да заменя морето с разходки в парка...Amberglow написа:той иска само пари като за начало ...hahaf написа:Усещам силата да промениш света в теб...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
о, къде е Бояна сега, да каже за парка и градинките ...Batbayan написа:Ми така си е...Светът си е добре, ама аз имам недостиг на кинти...Тази година трябваше да заменя морето с разходки в парка...Amberglow написа:той иска само пари като за начало ...hahaf написа:Усещам силата да промениш света в теб...
в крайна сметка- парковете са много вълнуващи места. зависи с кого си де ... (:
Take my ego for a ride,
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
абе вълнуващи са, ама не и като вали и Някой ти каже: дай да минем тука през една градинка и за 5 минути сме където тряа
Но имаше и време когато Някой друг ми беше обещал за среднощна разходка под Тепетата ех ех
Но имаше и време когато Някой друг ми беше обещал за среднощна разходка под Тепетата ех ех
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Кой ти е обещал такива неща? ;о принуди го да си спомни, гледай какво е сладко ;р
и остави градинките на мен
и остави градинките на мен
Take my ego for a ride,
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
А ти под каква форма си се занимавал с право?Batbayan написа:Според мен правото е като теоретичната физика - по принципо е нещо интересно, но не на всеки и ако човек няма желание и нагласа много трудно би се занимавал с право, да не говорим пък и за успешна кариера...
Щото от мненията ти излиза, че си едва ли не доайен в областта, а май май...не си.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Ами занимавал съм се - учил съм малко в чужбина, налагало ми се е да се разправям със закони и административни процедури и т.н.ама чак пък доайен - мерси, но не съм.Мога да стана, но за сега не смятам, че съм чак толкова школуван.Просто обичам правото и имам нюх за закони , правила и тяхното приложение... 
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Епилираш ли си краката?
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Прекалила си с четенето на "Спи градът" и "Пловдив"Anna-Molly написа: Но имаше и време когато Някой друг ми беше обещал за среднощна разходка под Тепетата ех ех
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
знаех сиScorpion написа:Прекалила си с четенето на "Спи градът" и "Пловдив"Anna-Molly написа: Но имаше и време когато Някой друг ми беше обещал за среднощна разходка под Тепетата ех ех
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...