айде модераторите да я заключат,защото темата се затлачи с ненужни спорове и прочие.Трябваше просто да споделите дали слушате този стил или не,а не да нахвърляте като зверове един срещу друг!p_e_t_i_a написа:`айде по темата
Чалгари ли сте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Re: Чалгари ли сте?
memento mori
- Green-Space^^
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Правилно! НЕ слушам чалга и съм щастлива от това!

Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
All this pain is an illusion...
аз слушам и си ме кефи
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Тва вече всички много добре го знаем. Не е нужно да го повтаряш.p_e_t_i_a написа:аз слушам и си ме кефи
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Горещия хит
Екстра Нина & Никол feat. Нагона - Тройна коалиция
Песен-възхвала за бате Бойко
Екстра Нина & Никол feat. Нагона - Тройна коалиция
Песен-възхвала за бате Бойко

- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
Аз не слушам чалга,не слушам и тежък метъл.Моите предпочитания са към латино музиката,особено салсите, фолклора на Пиринския край /ообено да танцувам хора в някоя готина механа/ , и готини рок балади на творци като Браян Адамс,Стинг и др.
Относно чалгата ,понеже чух ,че всички в България били копунясвали на някаква песен "Тупалка" , и за да не остана несведующ в модерните музикални тенденции я издирих въпросната песен по интеренет.
Испитах невъобразим “духовен екстаз“ от фрази като “ти,ти си яка щракалка“ каквото и да значи това в пряк и преносен смисъл.
Някои мои разсъждения относно чалгата и кючека искам да споделя тук. И кючекът и салсата имат почти еднаква ритмика,НО при кючека като музика и танц се изразяват пошлост и низки чувства насочени към максимално голяма аудитория,докато при салсата страста и емоциите са пресъздадени в танца по интелигентен начин насочени главно към партньора , и чувство за естетика у наблюдаващата аудитория.
И накрая как свършва спорът метъл vs чалга едно комично видео - http://www.vbox7.com/play:5761474c
Относно чалгата ,понеже чух ,че всички в България били копунясвали на някаква песен "Тупалка" , и за да не остана несведующ в модерните музикални тенденции я издирих въпросната песен по интеренет.
Испитах невъобразим “духовен екстаз“ от фрази като “ти,ти си яка щракалка“ каквото и да значи това в пряк и преносен смисъл.
Някои мои разсъждения относно чалгата и кючека искам да споделя тук. И кючекът и салсата имат почти еднаква ритмика,НО при кючека като музика и танц се изразяват пошлост и низки чувства насочени към максимално голяма аудитория,докато при салсата страста и емоциите са пресъздадени в танца по интелигентен начин насочени главно към партньора , и чувство за естетика у наблюдаващата аудитория.
И накрая как свършва спорът метъл vs чалга едно комично видео - http://www.vbox7.com/play:5761474c
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
-
football_fenka
- В началото бе словото
- Специалност: Славянски филологии
Кючекът не се танцува с партньор и може би за това няма как да си насочиш емоцията само към партньора. Пък и ако задълбаем в произхода - кючека е танц за отбраното обществоericsson написа:Аз не слушам чалга,не слушам и тежък метъл.Моите предпочитания са към латино музиката,особено салсите, фолклора на Пиринския край /ообено да танцувам хора в някоя готина механа/ , и готини рок балади на творци като Браян Адамс,Стинг и др.
Понеже се възмути от "Тупалка", ще се опитам да ти предложа нещо коренно различно, защото чалгата не е само маанета и чупки в кръста
Вероника-Два квадрата тишина-много добра балада
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
katadjiiskata 
-
football_fenka
- В началото бе словото
- Специалност: Славянски филологии
happyswift написа:С какви глупости го занимаваш човека.Я да си дойдем на думата - http://www.vbox7.com/play:d67f9750![]()
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Мале, каква чалгарка си ти...
Слаба вода сте ! Аз тия неща ги знам от обща култура
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
родените в зората на този стил няма как да не ги знаят...съдбаhappyswift написа:Мале, каква чалгарка си ти...
memento mori