Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Баси якия хотел.....Направо се ококорих,нашия е далеч от това чудо...Абе важно е как ще си изкараме
При нас май няма проблем да има външни хора,ама трябва да е платено за тях и да са в списък иначе охраната щяла да прави проблеми...Ама да му мислят тези дето искат външни хора..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аз просто не мога да пропусна да не се похваля Взех си и обувките за прословутия бал!Искам да изкажа благодарности на всички, които ме подкрепяха,на семейството ми,приятелите и Бог и и и и Сега остана само втората вечер да оправим
ugly_girl написа:Щеше да е супер ако можеше първо да сме приете където искаме и после да е бала..И да приемат само по документи,без изпити...Ех какви мечти само....
И аз искам така
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
ra4e^f написа:Аз просто не мога да пропусна да не се похваля Взех си и обувките за прословутия бал!Искам да изкажа благодарности на всички, които ме подкрепяха,на семейството ми,приятелите и Бог и и и и Сега остана само втората вечер да оправим
Еееее нямаш грешка!!:))))
Стискайте палци,след малко и аз отивам за обувки и за рокля за втората вечер..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
ураа:) браво момичета...аз вече си подсигурих и обувките, останаха ми чантата и някакъв евентуален шал за завършен вид...а нещата за изпращането и втората вечер ще чакам майчето да си дойде тогава вече ще става веселбата по магазините
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
post-mortem написа:Бъдете индивидуалисти и не ходете на бал
М не,защо:( Един съученик също няма да идва на 1-та вечер,ама тои е малко странен по принцип,не е от индивидуалност;) Пък и това е смао веднъж в живота.. сватба,раждане,завършване на вис6е и др подобни неща може да ги повториш,ама завършването и Бала за мн скъп спомен според мен и не са за изпускане.Въпрос на разбирания