Размисли и страсти с Tommy
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Размисли и страсти с Tommy
Чудесно. Другиден ще има време да ги прочета. Мерси предварително.
Няма защо - дотогава предполагам ще съм ти ги пратил. 
Knights of the Cross
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Привет!
Пусни линкове към сайтове, от които се информираш и четеш редовно - новини, анализи, онлайн вестници, блогове...
Коя книга (или кои книги) е изиграла най-голяма роля за формиране на сегашните ти възгледи и личност? А коя личност ти е служила за пример? Не се ограничавай с името, а опиши качествата и действията, които цениш у нея и които са ти повлияли.
Пусни линкове към сайтове, от които се информираш и четеш редовно - новини, анализи, онлайн вестници, блогове...
Коя книга (или кои книги) е изиграла най-голяма роля за формиране на сегашните ти възгледи и личност? А коя личност ти е служила за пример? Не се ограничавай с името, а опиши качествата и действията, които цениш у нея и които са ти повлияли.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Привет!Lord написа:Привет!
Информирам се не само от он-лайн вестници, но ето няколко:
http://dnevnik.bg/
Един приятен сайт с добри статии: http://politichesko.info/
Също така има и други спопучливи статии и попадения в он-лайн изданията на популярни вестници, но всички ги знаем, така че няма особен смисъл.
Като блогове харесвам доста - ще ти пусна един доста дълъг списък, обединен от нещо, създадено от мой приятел сред блогърите, което се нарича "Десни връзки". То е точно това - доста обемен списък от блогове на дясномислещи хора, които правят качествени публикации. Ето го и него: http://raylight.blog.bg/politika/2009/0 ... zki.310426
За книга - ами аз имам доста широк интерес, но определено съм привърженик на руската класическа литература, в частност на Достоевски. Също така не мога да пропусна и много от английските емблематични книги, като творчеството на Джек Лондон и Чарлс Дикенс и Оскар Уайлд.
Личност - по-скоро съм привърженик на комплекс от качества, които съм набелязвал в различни исторически личности - далновидност, твърдост, християнски морал, дипломатичност, спокойствие и хладнокръвие. Това са в основни линии качествата, които ценя в общестените личности.
Knights of the Cross
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Интересно как Икономедиа не те е конвертирала в убеден ГЕРБаджия, бойковист...Tommy написа: http://dnevnik.bg/
Колкото и да са ми любимци заради АНТИ-соц. нещата им...мнооого взеха да лъхат на Бойко вече
Иначе...
1) Представи алтернатива на Костов за кормилото на ДСБ
2) Кой фаворитът ти за президентските избори
3) Според теб Сините ще подкрепят ли кандидата на ГЕРБ в София или ще излязат на братоубийствена война за креслото
4) СССР vs Хитлерова Германия
5) Би ли приел ако партията ти предложи бляскава политическа кариера, но с цената на извечна и сляпа преданост
6) Защо според теб хората си спомнят с толкова лошо управлението на Костов и ОДС, а като че ли забравят хиперинфлацията и Виденов? Какво мислиш за живота на Виденов след неуспешното му управление...напуска партията и се отдава на преподавателска дейност...но до ден днешен никой не му е поискал сметка
7) Каква би била постъпката ти ако срешу видни личности от ДСБ се появят доказателства за корупция от времето на ОДС управлението и връзки с БСП и ДС...това ще разруши ли доверието ти само към тях или към цялата партия и идея?
Осем) Според теб какъв би бил най-подходящия държавен пост за следните личности:
Иван Славков Слави Трифонов
Жорж Ганчев Христо Стоичков
Камен Донев Митко Бербатов
Волен Сидеров Азис
9) Колко годинки затвор би дал на следните личности от миналия кабинет (за всеки....различна присъда)
гей Станишев Валери Цветанов
Румен Петков Ники Василев
Румен Овчаров Емилия Масларова
Пламен Орешарски Ивайло Калфин
Асен Гагаузов Емел Етем
10) Ако ти предложа един вол, 20 овце, 4 стелни крави и две големи ниви с кукуруз...идваш ли в ГЕРБ?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Моля те, кажи някоя тема, която те вълнува, различна от политиката!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
1. Според мен за момента няма по-подходящ ръководител от него. Той е нужен на ДСБ още време. Ако става въпрос за потенциални заместници вбъдеще обаче, то Даниел Митов и Петър Москов са добри варианти.Дичоу написа:Интересно как Икономедиа не те е конвертирала в убеден ГЕРБаджия, бойковист...Tommy написа: http://dnevnik.bg/![]()
![]()
![]()
Колкото и да са ми любимци заради АНТИ-соц. нещата им...мнооого взеха да лъхат на Бойко вече
Иначе...
1) Представи алтернатива на Костов за кормилото на ДСБ
2) Кой фаворитът ти за президентските избори
3) Според теб Сините ще подкрепят ли кандидата на ГЕРБ в София или ще излязат на братоубийствена война за креслото
4) СССР vs Хитлерова Германия
5) Би ли приел ако партията ти предложи бляскава политическа кариера, но с цената на извечна и сляпа преданост
6) Защо според теб хората си спомнят с толкова лошо управлението на Костов и ОДС, а като че ли забравят хиперинфлацията и Виденов? Какво мислиш за живота на Виденов след неуспешното му управление...напуска партията и се отдава на преподавателска дейност...но до ден днешен никой не му е поискал сметка
7) Каква би била постъпката ти ако срешу видни личности от ДСБ се появят доказателства за корупция от времето на ОДС управлението и връзки с БСП и ДС...това ще разруши ли доверието ти само към тях или към цялата партия и идея?
Осем) Според теб какъв би бил най-подходящия държавен пост за следните личности:
Иван Славков Слави Трифонов
Жорж Ганчев Христо Стоичков
Камен Донев Митко Бербатов
Волен Сидеров Азис
9) Колко годинки затвор би дал на следните личности от миналия кабинет (за всеки....различна присъда)
гей Станишев Валери Цветанов
Румен Петков Ники Василев
Румен Овчаров Емилия Масларова
Пламен Орешарски Ивайло Калфин
Асен Гагаузов Емел Етем
10) Ако ти предложа един вол, 20 овце, 4 стелни крави и две големи ниви с кукуруз...идваш ли в ГЕРБ?![]()
![]()
(може и коментар в/у овцете...отворен съм за преговори)
2. До президентските избори има още вода да изтече. Лично аз смятам, че трябва да се избере някоя наистина силна и ярка обществена личност, най-малкото след като това е основното, което избирателят търси.
3. Зависи от кандидата. Според мен най-удачно, ако ГЕРБ искат да се излезе с обща кандидатура, то кандидатът да бъде независим и то такъв, който не е нечий човек, а наистина независим кандидат, който да не е в пряка услуга на нито една от двете формации в частност. При всеки друг случай смятам, че конкуренцията е оправдана.
4. Не мога да толерирам някой от двата геноцицдни режима, само защото сме потърпевши единствено от единия.
5. Аз съм предан на това, в което вярвам. Не съм склонен да си затварям очите. Така че аз не бих бил предан на кариера, която ще предаде вярванията и идеалите ми. Най-малкото моите цели са различни личното и безотговорно облагодетелстване.
6. Въпрос на ситуация и време. Реформаторските партии рядко оцеляват. Отдавам го предимно на спекулации, информационна завеса, манипулация на общественото мнение и ниска информираност на масовия избирател.
Сметка на Виденов не е потърсена главно защото и той самият беше буфера на БСП в онзи период. Той беше този, който беше нарочен да отнесе не само своята, но и вината на много хора.
7. Връзки с ДС няма да се появят. Дори теоретично да се появат такива с БСП, след като за всичко друго свързано с хора се старая да разсъждавам посредством индивидуиалности, не виждам защо там да обобщавам.
8. На нито един от тях не бих разчитал нито за морал, нито за отговорност. За държавнически способности да не говорим.
9. Определено Станишев, Руменовците и Етем заслужават най-големите присъди, според мен - доживотни. С различна степен на строгост например. Станишев би бил подходящ за съкилийник на дърт резидивист, който да си пада по играта на майки и бащи, Петков на пълно въздържание и в ролята на всеобщ любимец на органите на реда в затвора, а Овчаров в някоя безсмислена каменоломна. Ники Василев е за наказание с шест други джиджета, ама негърчета.
ПП: Всичко това без всякаква злоба, или желание за реваншизъм.
10. Не.
Knights of the Cross
О, доста неща са. Много обичам да чета и то доста литература. Обичам и театър от малък. Музика - естествено металия.allshallperish написа:Моля те, кажи някоя тема, която те вълнува, различна от политиката!
Knights of the Cross