Чалгията и въздействието върху 13-14-15 (а понякога и повече) - годишни момчета и момичета.kori написа:???dimexer написа:E как няма да е сбъркано - с всичките тея "дявола сега ме кара" и тем подобните музикални изтезания....kori написа:и при мен всеки път следва дълбоко разкаяние, ама наистина дълбоко, ама и никога не е невър ъгейн. прави са тия, дето казват, че проблемът е сериен и патогенен. нещо в детството има сбъркано.
Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Изневерявате ли?

- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
аз говорех конкретно за себе си - не мисля, че чалгата ми е подействала по някакъв начин, при положение, че никога не съм я слушал. но виж, може да обвиниш качествената рок музика.dimexer написа: Чалгията и въздействието върху 13-14-15 (а понякога и повече) - годишни момчета и момичета.
не става въпрос за теб:kori написа:аз говорех конкретно за себе си - не мисля, че чалгата ми е подействала по някакъв начин, при положение, че никога не съм я слушал. но виж, може да обвиниш качествената рок музика.dimexer написа: Чалгията и въздействието върху 13-14-15 (а понякога и повече) - годишни момчета и момичета.
прави са тия, дето казват, че проблемът е сериен и патогенен. нещо в детството има сбъркано.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Идеалният саундтрак за поразвързване на обвързани момичетаdimexer написа: с всичките тея "дявола сега ме кара" и тем подобните музикални изтезания....
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
dimexer, това се нарича вадене от контекст
нищо, прощавам ти. аз имам добро сърце, нищо, че правя глупости с момиченцата.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Абе нещо в детствотоkori написа:и при мен всеки път следва дълбоко разкаяние, ама наистина дълбоко, ама и никога не е невър ъгейн. прави са тия, дето казват, че проблемът е сериен и патогенен. нещо в детството има сбъркано.
Много ми е интересно дали би ти било така либерално отношението, ако знаеше че на теб ти изневеряват.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
То честно да ти кажа тея дето изневеряват невинаги ги ебе въобще дали им изневеряват и от другата страна. Като не държиш на връзката дали ще ти пука дали и другия го..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
а не, далеч не е оправдание, напротив. опитвам се да го разнищя за себе си, а и за вас. догодина ти пожелавам да влезеш психология. освен това - не ми е либерално отношението. правилото за 250те километра и чужбината е популярна шега, много подобна на от амнайсе пъти не се става педераст.Mushmul написа:Абе нещо в детствотоkori написа:и при мен всеки път следва дълбоко разкаяние, ама наистина дълбоко, ама и никога не е невър ъгейн. прави са тия, дето казват, че проблемът е сериен и патогенен. нещо в детството има сбъркано.Ей такива оправдания са ви най-лесни
![]()
Много ми е интересно дали би ти било така либерално отношението, ако знаеше че на теб ти изневеряват.
"тея" ти благодарят за компетентното мнение?ScionOfStorm написа:То честно да ти кажа тея дето изневеряват невинаги ги ебе въобще дали им изневеряват и от другата страна. Като не държиш на връзката дали ще ти пука дали и другия го..
- Mushmul
- Флъдзила
.kori написа:а не, далеч не е оправдание, напротив. опитвам се да го разнищя за себе си, а и за вас. догодина ти пожелавам да влезеш психология.Mushmul написа:Абе нещо в детствотоkori написа:и при мен всеки път следва дълбоко разкаяние, ама наистина дълбоко, ама и никога не е невър ъгейн. прави са тия, дето казват, че проблемът е сериен и патогенен. нещо в детството има сбъркано.Ей такива оправдания са ви най-лесни
![]()
И все пак, наистина ми е интересно какво мислиш за обратната ситуация. Ако на теб ти изневеряваха? Това че за себе си знаеш, че не можеш да се контролираш, би ли ти помогнало да приемеш изневяра от човека до теб?
Колкото до психологията-не мерси, вече се занимавам с друго
- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
ами като ти е интересно, напиши че ти е интересно - попитай, преди да ругаеш. имам си съвест, която изпълнява тази роля много добреMushmul написа: И все пак, наистина ми е интересно какво мислиш за обратната ситуация. Ако на теб ти изневеряваха? Това че за себе си знаеш, че не можеш да се контролираш, би ли ти помогнало да приемеш изневяра от човека до теб?
мисля, че вече казах достатъчно лични неща и няма да продължавам. но не, не ме спира, когато обичам човека. ако той обаче пожелае да си тръгне след това, не мога да го спра.
- Mushmul
- Флъдзила
О, да ругая?! Къде видя да съм те наругала?!
Съвсем миролюбиво те попитах защото наистина ми стана интересно. Благодаря за отговора, няма да те тормозя с повече лични въпроси.
Съвсем миролюбиво те попитах защото наистина ми стана интересно. Благодаря за отговора, няма да те тормозя с повече лични въпроси.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
кори, и аз на тях.
кажи ми къде е логиката да показваш тотално безхаберие за връзката си и после да обясняваш 'о, колко ми пука' с държание, защото другия е направил същото като теб?
винаги можеш да обясниш как стоят нещата при тези, принципно, предполагам.
кажи ми къде е логиката да показваш тотално безхаберие за връзката си и после да обясняваш 'о, колко ми пука' с държание, защото другия е направил същото като теб?
винаги можеш да обясниш как стоят нещата при тези, принципно, предполагам.
The storm is coming...

- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
Не изневерявам. Това е предателство. Предателството не бих простил. Не бих и предал.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- von
- В началото бе словото
- Специалност: СУ - Социология
- Курс: втори
Бих изневерила ако давам много за един човек, а той не го оценява и не полага дори минимални усилия да отвърне със същото...
Друг въпрос е въпросът : Ако ти изневерят били направил същото за отмъщение?
Аз лично не...сама си преценявам дали забравям човека или му прощавам, ама да му го върна - не , над тези неща съм

Друг въпрос е въпросът : Ако ти изневерят били направил същото за отмъщение?
Аз лично не...сама си преценявам дали забравям човека или му прощавам, ама да му го върна - не , над тези неща съм
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
von написа:Бих изневерила ако давам много за един човек, а той не го оценява и не полага дори минимални усилия да отвърне със същото...
Защо тогава въоще би продължила да си с него?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.