Еееееееей,фшшшшшчччч... малката, С ТЕБ ШЪ ПРАЙМ СВАЛКАТА?
А? А? А? Фолк движение- щрак с пръсти и "Жик-так!".
И мустак ш'си пусна....малеееей...пюююю анимационен фолк тигър!!!
Vintersorg написа:Пу да съм Милко, а?
Еееееееей,фшшшшшчччч... малката, С ТЕБ ШЪ ПРАЙМ СВАЛКАТА?
А? А? А? Фолк движение- щрак с пръсти и "Жик-так!".
И мустак ш'си пусна....малеееей...пюююю анимационен фолк тигър!!!![]()
их либе дихnightwish написа:Може ли аз да съм някоя откачалка,която мрази чалгата и се опитва да убие певицата,членовете на оркестъра и техния продуцент?
Разбира се,аз на вас разчитамBerserker написа:их либе дихnightwish написа:Може ли аз да съм някоя откачалка,която мрази чалгата и се опитва да убие певицата,членовете на оркестъра и техния продуцент?
![]()
![]()
![]()
с Лорддесуорд ще стоиме зад тебе с по 2 катани//брадви//кремвирши леки за авторитет.... по анимациите пичовете висящи отзад за авторитет са много....авторитетни...
Камера....рисунки.....Action!!!!nightwish написа:Разбира се,аз на вас разчитамBerserker написа:их либе дихnightwish написа:Може ли аз да съм някоя откачалка,която мрази чалгата и се опитва да убие певицата,членовете на оркестъра и техния продуцент?
![]()
![]()
![]()
с Лорддесуорд ще стоиме зад тебе с по 2 катани//брадви//кремвирши леки за авторитет.... по анимациите пичовете висящи отзад за авторитет са много....авторитетни....
поре искам да продуцирам продукцията и да си участвам като палавата фолк-дива де...може ли?