Предлагам за бан

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Заключено
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Предлагам за бан

Мнение от kori »

Мила написа:Това ще свърши зле просто.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ммм, баси яката тема, дето сте отпердашили тук! Браво и честито едновременно!!!
Сигурно ще ме освиркате вкупом от двете очертали се партийки, но според мен между олшелпериш и мастерката има съвсем малка разлика, а приликите са доста повече. Два ости камъка, казано съвсем деликатно...
Не ви ли прилича на спор между първокурсник и второкурсник кой е по-голям разбирач? Това тук се случва всяка година по това време, просто тази година изкукахте/ме малко повече.
Ами, повече се забавлявайте, по-малко драматизирайте и така ще стигнете до 10 000 поста, не че това има значение! :geek:
И пак да перефразирам по-малко известния ми съименик от Батмановите бози: This forum needs an enema! :twisted:
Аватар
frostwolf
В началото бе словото
Специалност: Право - редовно
Курс: първи

Мнение от frostwolf »

Joker написа: според мен между олшелпериш и мастерката има съвсем малка разлика, а приликите са доста повече

тъкмо щях да напиша, че са абсолютно еднакви като "форумен характер" :lol:
въпреки всичко въпросната мастерка спечели убедително двубоя, а другият участник като че ли бавно но сигурно се опитва да стане модератор :roll:
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

има нужда от модератори, мда
la douleur exquise
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

И този подход е добре известен във форума. Случвало се и преди. Някои от форумните бандити станаха модератори, други не успяха, а трети ги бамнаха... Пъстър свят, хора всякакви... :mrgreen:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

frostwolf написа:
Joker написа: според мен между олшелпериш и мастерката има съвсем малка разлика, а приликите са доста повече
а другият участник като че ли бавно но сигурно се опитва да стане модератор :roll:
Първо не ми се нрави да ме сравнявате с подобен човек. Обижда ме. И второ аз модератор няма как да стана, по простата причина, че ръководството открито ми се дразни. Разбирам ги. И аз бих си се дразнила ;). Ще бъде смешно да седна да се оправдавам с каквито и да е аргументи, само ще стане по- зле и то за мен. Аз признавам, че имам много грешки в тоя форум, че съм обидила някога някой /или повече хора/ преднамерено или не съвсем, но аз нямам проблем да го призная, както повечето от вас виждат съм се ограничила да пиша в огромен брой теми, което преди правех. Обаче разликата е, че на мен като ми кажат "Тъпо е това и това" аз мога да чатна, че наистина е тъпо и да не продължавам да се въргалям в помията, дето съм си я направила. Съжалявам, исках и някой друг като мен да прогледне и да разбере, че най- тъпото е да кажеш "Кво ти пука, един форум". Форум-форум, ама аз поне си казвам това, което мисля и би било абсурдно, ако някой от вас вземе да ми обяснява, че по цял ден само лъжи сипе в тоя форум. Аз мога да имам мнение за човек по постовете му и явно всички останали имат, след като могат да ми дават каквито и да е квалификации. До сега в преценката ми не съм се объркала, тези които са ми допаднали във форума, ми допадат и на живо - с тях поддържаме връзка и най- общо - си имаме приказката. Предложената тема беше с идеята / за 50 път/, като си видят името в нея хората да се поосъзнаят малко, да видят къде бъркат, кой им се дразни и т.н. Защото, ако на вас не ви пука дали серете на главите на хората, или по- лошо- във форума, в който четат, за да се информират и събеседват, то на мен ми пука и ми пука не само заради мен самата, но и заради хората, с които имам контакти и откровено знам, че са свестни и не толерират подобни постъпки /посочените/. Не знам, аз се уморих да я водя тая война, един ден ми стига да разбера, че срещу тъпотията и глупостта не мога да се боря, не и като простосмъртен потребител. Надеждата ми остава в модераторите, дано се справят с тоя гьол и молбата ми към димо още е в сила, въпреки че той така и не ми отговори, а и не е заключил темата, което ме кара да смятам, че може и да не се заключи. Не знам... Разочарована съм.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Тя просто не може да приеме, че е възможно да греши в преценката си за света, хората и нещата около тях. Че е възможно да се заблуждава и мнението и да е погрешно.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Kristo написа:Тя просто не може да приеме, че е възможно да греши в преценката си за света, хората и нещата около тях. Че е възможно да се заблуждава и мнението и да е погрешно.
Прав си, но аз се уморих да го повтарям :cry: . И все аз да съм виновната, че се опитвам да покажа на хората къде грешат /спрямо мен в случая/. Защото сега е така във форума, ама утре ще почне да се държи така с всички. И не ме убеждавайте в противното. Каквото мисли човек - това пише. Стига сте оправдавали. Аз пък писането мога да го приема за по- чиста монета от изказването на живо.

ПП: А може би мнението ти беше изказано към мен? Сега като го прочетох втори път...
Последно промяна от allshallperish на 13 Авг 2009, 18:32, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

allshallperish написа:
Kristo написа:Тя просто не може да приеме, че е възможно да греши в преценката си за света, хората и нещата около тях. Че е възможно да се заблуждава и мнението и да е погрешно.
Прав си, но аз се уморих да го повтарям :cry: . И все аз да съм виновната, че се опитвам да покажа на хората къде грешат.
Може би грешката не е в хората, а в теб, че виждаш неща, които не съществуват, освен в главата ти. Вместо да се опитваш да покажеш къде грешат хората, поправи това което ти грешиш - винаги мислиш, че си права, и ако някой ти е на въпреки - той задължително греши. Или думите ти винаги са 100% верни и не е възможно да си сгрешила?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Отказвам се. Няма да се повтарям по хиляда пъти. Казах, че греша, че знам с кво и как съм сгрешила. Но конкретно смяташ ли, че точно аз не бих се поправила? Смяташ ли, че човекът от който се оплаках, прави нещо, за да си подобри поведението? Надявам се, че да. За нейно добро е. Както казах - мани го форума /в краен случай/, то ще се прояви някой ден /ако не се е/ и в средата, в която се намира. Но няма значение. Аз съм виновна, че форума върви надолу, всички ме мразят. Ще стана емо и тва е.
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Не нападайте сега ОулШел. Нали всеки има право на мнение? Е, и тя има. Точка.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Мнение от kori »

Аз не харесвам другите хора да си бъркат с пръст в носа, но това не значи, че а) мога да го забраня с декрет, б) аз самия ще спра да си бъркам в носа, и в) на някого му пука.

Искрено се надявам да разберете тази притча, щото за вас я измислих.
Аватар
Aerial
Да живей словото
Специалност: Европеистика

Мнение от Aerial »

kori написа:Аз не харесвам другите хора да си бъркат с пръст в носа, но това не значи, че а) мога да го забраня с декрет, б) аз самия ще спра да си бъркам в носа, и в) на някого му пука.

Искрено се надявам да разберете тази притча, щото за вас я измислих.
:cheers:
Non e importante se io creda in Dio -e importante se Dio creda in me!
Изображение
SCANDINAVIA
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Gormoth »

Аз пък съм на мнение, че никой нямаше да е дълбоко засегнат и прочие, ако всички не се бяхте взели толкова насериозно. Това е един форум, не е среда на живот. Форуми има много. Ако нещо в него ви кара да се чувствате зле, не се занимавайте и това е.
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Форума е такъв, поради простата причина, че "Старите форумци" не харесват да им се набъркват "Нови форумци" в работите и темичките, затова все се жалват, че "Форума е на зле". Истината е, че това е мит, който са създали, и които се подхранва от теми като тази, и се сочат като пример.

Факт е, че старата гвардия нито обича инакомислещите (например банването на пич, защото не е метъл и си позволяваше да налага своя стил над масовия), и ако си нов и мислиш като тях, ставаш част от кликата, а ако не си - те отлъчват. В един момент (тазгодишната КСК) инакомислещите станаха повечко, и веднага се тръгна с "Форума отива на зле"

Истината е, че форума е такъв, още от когато аз се регнах - окт. 2007г. Имаше простаци, имаше тъпи постове и тъпи теми. И глупави до мозъка на костите си форумци. Сега същите те, размахват пръсти, кое бива и кое не. Форума не пропада, просто някои се опитва да прехвърли вината за нивото на обичайния заподозрян...
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”