Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Мнение от KsGCo »

тъпо е бе, аз кво ви казвам
който иска да има над 5,00 по история с единствените разходи за 1 учебник, 1 помагало и 1 стек бели листа А4, да пише едно ЛС ;)
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър
Специалност: психология
Курс: първи

Мнение от FoxyGirl »

Аз също бях при г-н Д.Бурла и напълно подкрепям думите на Earendill !!!Този човек е страхоте!!!
limonka
В началото бе словото

Мнение от limonka »

аз подкрепям мнението за школата "Елина" и господин Бурла, който ни направи нечовеци :D
аз лично се обогатих супер много, да не говорим за успешната КСК на цялата ни група тази година...всички влезнаха каквото искат :salute:
Аватар
kirova_
В началото бе словото
Специалност: Японистика

Мнение от kirova_ »

Ако някой иска да кандидатства с Български или с Испански,мога да дам кординатите на едни невероятни професионалисти,бяз тяхна помощ нямаше да стигна до там,до където стигнах....Ако има заинтересовани,пишете,определено няма да съжалявате... :wink:
Японистика 2-ри курс

-Кой път да поема от тук?- попита Алиса.
-Зависи къде искаш да стигнеш- отговори Усмихващият се котарак.
-Няма значение - отвърна Алиса.
-Товага няма значение и кой път ще поемеш- усмихна се загадъчно Котаракът
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. (справка)
Аватар
kirova_
В началото бе словото
Специалност: Японистика

Мнение от kirova_ »

gletcher написа:Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. (справка)

Не съм много съгласна....зависи с какъв предмет се готвиш да кандидатстваш,от какво училище идваш и така нататък...аз лично признавам че ако не бях ходила на частни уроци,нямаше да се справя изобщо...или щях да се справя посредствено,а не беше това целта в крайна сметка...естествено че си зависи от кандидатстудента и от неговата мотивация,но съм забелязала че няма ли кой да те подбутне и да те мотивира,нищо не се получава
Японистика 2-ри курс

-Кой път да поема от тук?- попита Алиса.
-Зависи къде искаш да стигнеш- отговори Усмихващият се котарак.
-Няма значение - отвърна Алиса.
-Товага няма значение и кой път ще поемеш- усмихна се загадъчно Котаракът
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

kirova_ написа:
gletcher написа:Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. (справка)

Не съм много съгласна....зависи с какъв предмет се готвиш да кандидатстваш,от какво училище идваш и така нататък...аз лично признавам че ако не бях ходила на частни уроци,нямаше да се справя изобщо...или щях да се справя посредствено,а не беше това целта в крайна сметка...естествено че си зависи от кандидатстудента и от неговата мотивация,но съм забелязала че няма ли кой да те подбутне и да те мотивира,нищо не се получава
Колкото и да те натискат, ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ! Личната мотивация е несравнимо по-силна от тази на коготи да е - мама, тати, дядо, баба и прочие.
:))
В началото бе словото

Мнение от :)) »

А някой може ли да ми препоръча добър учител по Бел в образователни технологии?Благодаря предварително :)
Аватар
khhh
От дъжд на вятър
Специалност: Социология

Мнение от khhh »

Taка е!
Изображение
PARTY HARD!!!
SunnySummer
От дъжд на вятър

Мнение от SunnySummer »

:)) написа:А някой може ли да ми препоръча добър учител по Бел в образователни технологии?Благодаря предварително :)
Нина Михалкова :D
Международни отношения, I курс

http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4

'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
Nastasia
В началото бе словото

Мнение от Nastasia »

За съжаление, без частни уроци няма да мине... Първо си взех помагала (с български и история искам да кандидатствам), но всички ми обърнаха внимание, че изпитът си е определена стратегия, че преподаващите харесват определени неща, за които няма как да бъдеш светнат, ако не си ходил при някой от тях. Препоръчаха ми образователен център "Уроците" и още през август се записах по двата предмета плюс подготовка за матурата (ако не вляза право, което се моля да не става, може да опра до някоя специалност, в която само с матура се влиза) - преподавателката по БЕЛ е от БАН, а до тази година е работила и в Американския колеж, преподавателят по история е от СУ - млади са, симпатични. Курсовете започват от октомври, дано си струват и имам късмет! Чувам, че някои започват подготовка още от 11 клас, надявам се да не съм закъсняла твърде много - с литературата съм горе-долу добре, но историята...
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Още един бъдещ заек във форума! :P Здравей от мен! :) Аз ще кандидатствам с математика. Колкото до курсовете и частните уроци - ще ходя на курсове при преподаватели от моята гимназия. Два пъти седмично са, но предвид това, че уча в МГ трябва да са достатъчни. :roll:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

Хахах, образователни технологии :D :D

Не мога да се спра да се смея, като чуя тази фирма. Причина ли, и аз бях там тази година.
Накратко какво се случи - взеха си всички вноски и преподавателите решиха да ходят в Африка, да не дават тестове, да говорят за каквото им е на сърцето ... а преди изпитите - никаква подготовка. И колкото да учих - резултат само по Български имаше :)
Където има любов, няма грях.
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

:shock:
ти къде си ходил?
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

mareto написа::shock:
ти къде си ходил?

Образователни :)

Ако някой е там - поздрави на Кирил Величков :D (най-добрия учител)
Където има любов, няма грях.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”