Предлагам за бан

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Заключено
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Предлагам за бан

Мнение от allshallperish »

Master_of_Sin написа:
allshallperish написа:Едит: Но смятам, че е безкрайно тъпо, всички да реват, че тоя е такъв и оня е такъв, но да продължават да търпят глупости. .
Позволи ми да ти противореча на това ти мислене... мисля че трябва да поправиш думичката "всички" - това че на теб ти се иска да са всички...далеч не значи че наистина е така.. нека си признаем /признай и ти сама пред себе си! / че ти и най-вече ти си най-голямата ревла на тоя форум - а ти не си "всички"! :wink:

Щом смяташ, че съм "най- голямата ревла" в тоя форум, тогава имаш молба от мен, публично, повече въобще да не ме намесваш в което и да е твое мнение. Просто не ми се занимава пак да досаждам на администраторите с твоята особа. Сигурно и на тях никак не им е приятно. Така че със здраве, отиваш в листата ми на игнорнатите.

Лея, да смятах, че темата ще се развие по друг начин. Явно съм прекалено голям оптимист и смятам, че аз като си виждам грешките и другите могат да го правят. Уви. Не те ям. Как го реши? Казвам си личното мнение. В тая тема освен аз да съм нападната, заради скромното си желание да помогна по някакъв начин, аз отнесох всичките лайна. Така, че и на теб пожелавам здраве и усмивки. И без ядене, разбира се.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

allshallperish написа:И понеже този форум не е дорасъл за тема като тази, аз следователно отправих вече молбата си, темата ми да бъде изтрита.
Не се впрягай, великите умове често остават неразбрани.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

allshallperish написа:Лея, да смятах, че темата ще се развие по друг начин. Явно съм прекалено голям оптимист и смятам, че аз като си виждам грешките и другите могат да го правят. Уви. Не те ям. Как го реши? Казвам си личното мнение. В тая тема освен аз да съм нападната, заради скромното си желание да помогна по някакъв начин, аз отнесох всичките лайна. Така, че и на теб пожелавам здраве и усмивки. И без ядене, разбира се.
Виж ся, без да ме обвиянваш, че ти пускам четки първо да си кажа, че много ти се кефя. Това, за да не мислиш, че те нападам.
Ся по същество - мисля, че ме ядеш, понеже захапваш някаква моя думичка и й слагаш значение, което аз не съм влагалав нея, като по този начин ми изопачаваш думите и т'ва не ми 'аресва, ама изобщо. Ти обаче продължаваш да драпаш към някакво идиализирано форумно общество, в което всеки гласува кой да остава и кой не, повлиян и той без да знае от какво.

НЕ Е НАЧИНА да дърпаш въпросния човек за косата насред село и да крещиш "елате със запалени факли и сопи" и като се събере селото да очакваш всички да седнат на лагерен огън и човека, който си извел така позорно да се извини за каквото и да било.

Аз така я възприемам тази тема и затова съм против нея. Като тръгнеш с лошо - нормално да очакваш да ти отвърнат с лошо. Като сипеш нападки, естествено че трябва да си готова, че човека към който ги отправяш ще тръгне с лошо.

Мастър ме кефи много, щото така тънко иронизира всички а и непукисткото държание за мен е много по-добро решение отколкото "тоя форум е моя живот, ти ме спамиш и пишеш по 300 мнения с "да"/"не" в него - ум-риииииии"

Та толкоз от мене.
Иначе темата сама по себе си е интересна, дори и само заради дискусията "трябва ли така да се постъпва оттук нататък".
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Според мен не е толкова лоша идеята на темата, но да - всички знаехме, че така ще се развие, и ето сега аз допринасям за масовия спам. Просто... работата е прекалено излязла от релси. В една стерилна среда, където никой не си позволява да пише нещо различно от темата, би била нормална, дори необходима тема. Но това е някаква идеална представа, която няма как да се осъществи в този, а може би и във всеки друг форум.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Добре, сериозно, според теб нормално ли е човек да отказва друг човек да пише в тоя форум? Според мен не е правилно, какво остава за нормално. На мен вечен студент ми е приятел и ми е изключително полезно и забавно да чета посовете му. Сега, след като заради Мастър, се отказа, а и има още хора, които тя не спира да напада и храни по възможно най- елементарния начин, аз няма как да не я нападам. Тоест, не съм направила аз първата крачка към това да искам тя да се махне от тук или всъщност аз ИСКАХ тя да си остане, ама да се опомни. Дали постигнах нещо е под въпрос. Може да си е взела една две бележки, силно се надявам. И наистина не смятам, че вулгарност и простотия се покриват с непукизъм =). Не ща да убеждавам никой в моето мнение, няма смисъл в това. Както изглежда няма смисъл и в тая тема. А ми се щеше поне един човек да види идеята в тая тема, е, явно съм безсилна срещу простотията и е мой ред да се откажа да се боря с нея не само заради себе си, но и заради хората, които харесвам.

Катрин, явно са ми прекалено идеалистични идеите, когато искам някой да не ми говори по селски начин в университетски форум. Не се заяждам, чисто реално мнение давам.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

leia_loves_cats написа:
НЕ Е НАЧИНА да дърпаш въпросния човек за косата насред село и да крещиш "елате със запалени факли и сопи" и като се събере селото да очакваш всички да седнат на лагерен огън и човека, който си извел така позорно да се извини за каквото и да било.
От тук нататък мога само да повтарям това.
Толкова до това кой има право кой да кара да напуска.... На мен пък вечен студент не ми е приятел, а и са беше, това че ми е приятел не означава, че трябва да виси в същите форуми като мен. Аз не страдам нито за секунда задето е напуснал, напротив.

Ся кой е крив и кой е прав? Аз ли имам повече право да се радвам, че конкретен човек е напуснал, или ти да си недоволна от това? Въпроса е принципен - в една такава ситуация кой решава кой е крив и кой е прав? Който пръв хвърли камъка и завлачи към мегдана ли?

Смешна история....
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Щом имаш по- добър метод ще се радвам да го чуя и се надявам това да е последния пост в темата.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

КАК МОЖЕ ДА СИ ХАБИТЕ НЕРВИТЕ ЗА ТОЛКОВА НИЩОЖНИ СПОРОВЕ

ТОЯ Е ТЪП, ОНЯ Е ОЩЕ ПО-ТЪП, ТРЕТИЯ МЕ РАДВА! ТОВА КАЗВАМ АЗ! :D
ТОЯ МЕ РАДВА, ОНЯ Е ТЪП, ТРЕТИЯТ Е ОЩЕ ПО-ТЪП! ТОВА ТИ КАЗВАШ! :D
ТОЯ Е МНОГО ТЪП, ОНЯ МЕ РАДВА, ТРЕТИЯТ Е ТЪП! ТОВА ДРУГ ГО КАЗВА! :D

хора, кво да ги правиш
:wink:
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

allshallperish написа:Щом имаш по- добър метод ще се радвам да го чуя и се надявам това да е последния пост в темата.
Разбира се, че имам - вика му се нетикет. Правиш това, което искаш другиоте да ти правят. Вместо да сочиш с пръсти и да сипеш обвинения, просто с усмивка отвличаш темата натам накъдето ти харесва. Много по-лесно е да се съобразяват с теб, когато си добър и любезен, отколкото когато си хаплив.
А и още нещо - никога не храни тролове. Ако ще ги удостояваш с внимание - можеш да им кажеш една мила дума. Изобщо как очаквате добро отношение от някой, с който се държите все едно е втора ръка човек?

Мдд, не мога да разбера какво толкова те дразни, че има и други мнения по темата? Защо аджеба моето да е последното по темата?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Защото темата се изкриви и не е в първоначалния си замисъл. На това му се вика флууд. Значи излиза, че трябда да се държа добре с тези, които за почнали да се държат първи зле с мен, така ли? Интересно. Аз мислех, че му се вика мазохизъм.
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

allshallperish написа:Защото темата се изкриви и не е в първоначалния си замисъл. На това му се вика флууд. Значи излиза, че трябда да се държа добре с тези, които за почнали да се държат първи зле с мен, така ли? Интересно. Аз мислех, че му се вика мазохизъм.
Разбира се, че да - иначе минаваме на заяждания от детската градина "ама той почна пръв". Ако ти твърдиш, че това е мазохизъм... Ами добре. Но аз не мога да разбера как може да се впрягаш (и не само ти) в това, че някой си ти казал нещо си в някакъв си форум. Толкова нападната да се чувстваш, че да отвърнеш с нападки.... Не го зацепвам, честно. И не зацепвам как това може да достигне размерите на такава лична вражда, че да доведе до "искаме бан, искаме бан...." :shock:

И това не е флуд - това си е сериозна тема, за това дали изобщо трябва да има такава тема или не. Не мога да разбера ти кога реши, че твоето решение, че й е тук мястото е крайно и коректността му не следва да се подлага на съмнение.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Предлагам за бан Катерине, щото само чете, а нищо не пише! Клюкарка! :lol: :mrgreen:
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

:shock: Moi? Me? Mich? :vala_02: Аз такава спамерка съм станала, че вярно ми иде да се банна сама. :scratch:

allshallperish, и мен не ме кефи никак накъде отиват нещата. Все по-често забелязвам, че когато се направи забележка на някой спамер или откровено обиждащ човек, все се намират хора да го защитят и да кажат "Ми като не ти харесва какво пише, не чети / сложи го във враг" и т.н. Вярно, че е добре човек да се въздържа понякога, ама нещата отиват натам в най-скоро време като някой ти каже "ти си кретен", другите да му казват "Брао, много ме кефиш къф си откровен, евала", а на тебе "Ми като не искаш да те обиждат, не чети беее, какъв ти е проблемът?" И тая тенденция адски ме дразни... обаче не знам какво трябва да се направи, за да се прекърши в зародиш преди да се е превърнала в неписано правило. Трябва си малко здрава модераторска ръка.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Така...
Аз съм на този принцип, че колкото повече внимание обръщаш на шийта, толкова по-голям става!
Ние сме потребители както и те (дразнещите ни, при всеки са различни), така че и да спорим и да говорим, вълната ще дойде още по-голяма!

И аз се дразня на някои проявления, но си мисля, че скоро идва времето, когато ще им стане скучно и ще изчезнат или в по-добрия случай, ще престанат с дебилното си поведение.
Има и трети вид, вечните "дебили", те са за колорит!

Раздразнението идва при повечето от вас, в това, че по едно и също време се появиха доста шийтове!

ПП Катерине, аз майтап исках да вкарам в темата! Ти и спамер, нещо не се връзва! :)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Aз може ли да кажа нещо сериозно?...
Според мен единствения човек в тоя форум, който наистина е за бан е p_e_t_i_a. С нейните в по-голямата си част безсмислени постове и провокативни аватари. Много хоря преди време я помолихме да престане, но очевидно тя или не иска да престане, или не желае да ни чуе. За повече детайли вижте съответната тема в КСК --> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =3&t=15188
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”