p_e_t_i_a, моля те престани със спама!!!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Re: p_e_t_i_a, моля те престани със спама!!!

Мнение от WickedWitch »

Толкова обширно послание към модераторите бях написала преди седмица и нещо чрез червената удивителна, че просто няма накъде. Забелязвам, че поне е прописала на кирилица. И все пак - дразниш.
Последно промяна от WickedWitch на 13 Авг 2009, 15:28, променено общо 1 път.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

С нищо не дразня,защото пиша смислено и само по темите ,без излишне въпроси :wink:
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Това беше нещо от сорта на

Летели два крокодила и се карали кой да бъде посредата :mrgreen: :lol:
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

аз мисля че съм спряла със спама отдавна
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от Leila_Valera »

За първи път се намесвам в подобна дискусия, но ми е любопитно да споделиш какво те вълнува в темата География например?!? И да обясняваш на нас, които сме държали матура по предмета, дали била лесна или трудна :shock: Не знам кое е смисленото на всяка цена да се изкажеш навсякъде.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.

Регионално развитие и политика
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

казвам си мнението-за мен лично географията е труден предмет и матурата не беше от най-лесните тази година
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Пете, явно наистина си надарена, но не в тази област, в която е форума :mrgreen:
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

само в някои области,човек не може да разбира от всичко :wink:
Аватар
ДеНичКа :)
В началото бе словото
Специалност: Балканистика
Курс: първи

Мнение от ДеНичКа :) »

ее,нали форумът е за това---хората да се изказват по различни теми?? ИЛИ се бъркам? :geek:
А на когото не му харесва дадено мнение...го игнорира,....но да казвате на кого и за какво да пише-не ми се струва много редно :cherry: :cherry:
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

ДеНичКа :) написа:ее,нали форумът е за това---хората да се изказват по различни теми?? ИЛИ се бъркам? :geek:
А на когото не му харесва дадено мнение...го игнорира,....но да казвате на кого и за какво да пише-не ми се струва много редно :cherry: :cherry:
мерси за подкрепата
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

p_e_t_i_a написа:само в някои области,човек не може да разбира от всичко :wink:
Ти си в две полуобласти, които заедно, формират 1 :mrgreen:
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

p_e_t_i_a написа:
ДеНичКа :) написа:ее,нали форумът е за това---хората да се изказват по различни теми?? ИЛИ се бъркам? :geek:
мерси за подкрепата
Имаш и моята подкрепа. Само ще споделя, че едно време в едни други форуми аз се дразнех на подобни на твоето поведения от една единствена подбуда - яд ме беше, че така трупат повече мнения от мен. Надявах се, като се махна брояча под аватара това да остане в миналото.

Иначе не знам защо ти се дразнят - с тебе съм, и не виждам нищо толкова затормозяващо да ти чета мненията. Освен това, ако не искам да ги чета - просто ще ги игнорирам, какво толкова. Не се коси. ;)
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

leia_loves_cats написа:
p_e_t_i_a написа:
мерси за подкрепата
Имаш и моята подкрепа. Само ще споделя, че едно време в едни други форуми аз се дразнех на подобни на твоето поведения от една единствена подбуда - яд ме беше, че така трупат повече мнения от мен. Надявах се, като се махна брояча под аватара това да остане в миналото.

Иначе не знам защо ти се дразнят - с тебе съм, и не виждам нищо толкова затормозяващо да ти чета мненията. Освен това, ако не искам да ги чета - просто ще ги игнорирам, какво толкова. Не се коси. ;)
Да, извинявам се, всичко това е за да мога да трупам мнения и текстът над аватара ми да се променя :pirate: :lol: Разкрихте ме :bounce: :roll: :twisted: Ама всъщност, като искам да трупам мнения, защо да не пускам във всяка тема мнения от сорта на "Честито", те ще ми отговорят с "Благодаря", и аз естествено трябва да отвърна с "Моля" :lol: :lol: :salute: А да и понякога трябва да пускам мнения от сорта на "Много хубав подпис",следва "Благодаря" и пак "Моля", вместо да го пратя на ЛС :shock: :shock: Относно въпроса защо не ги игнорирам, ами представи си, че влизам във форума да отговоря на колегите, които наистина имат въпроси, и виждам само мненията на p_e_t_i_a "Честито" :evil: :evil: :evil: А в някои теми даже честити по 2 пъти-за 1во класиране и за 2ро :lol: :lol:
Последно промяна от bggashnik на 13 Авг 2009, 15:26, променено общо 1 път.
Компютърни науки I курс
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Абе то бива бива, ама преди 5 минути като влязох в раздела и видях, че Петя последна е отговорила на 95% от темите, направо се сдухах :lol: :lol:

Не мога да повярвам, че ще го кажа, но лимита от 50 мнения на ден трябва да се намали до 25-30....

И Пете, мнения който са казвани по 1000 пъти 1:1, както и реплики от сорта на "искам тая рокля", определено се считат за спам :roll:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

Etiainen написа:Абе то бива бива, ама преди 5 минути като влязох в раздела и видях, че Петя последна е отговорила на 95% от темите, направо се сдухах :lol: :lol:

Не мога да повярвам, че ще го кажа, но лимита от 50 мнения на ден трябва да се намали до 25-30....

И Пете, мнения който са казвани по 1000 пъти 1:1, както и реплики от сорта на "искам тая рокля", определено се считат за спам :roll:
Скъпа колежке, не преигравай! В раздела има хиляди теми, а тя е писала в около 10тина, което е с няколко нули по-малък % от този, даден от теб. И наистина си личи, че си икономистка, щом искаш само да съкращаваш общоприетите мерки и да смалиш броя на постовете.

По твоята логика за мненията 1:1, то и ти сега спамиш, тъй като не казваш нищо ново.

Пете не ги слушай злобарките, те просто завиждат. Никой друг не може да си го позволи да постне в 10 топика в рамките на 3 минути и да качи такива снимки като теб. :salute:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”