p_e_t_i_a, моля те престани със спама!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: p_e_t_i_a, моля те престани със спама!!!
Толкова обширно послание към модераторите бях написала преди седмица и нещо чрез червената удивителна, че просто няма накъде. Забелязвам, че поне е прописала на кирилица. И все пак - дразниш.
Последно промяна от WickedWitch на 13 Авг 2009, 15:28, променено общо 1 път.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
С нищо не дразня,защото пиша смислено и само по темите ,без излишне въпроси 
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Това беше нещо от сорта на
Летели два крокодила и се карали кой да бъде посредата

Летели два крокодила и се карали кой да бъде посредата
аз мисля че съм спряла със спама отдавна
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
За първи път се намесвам в подобна дискусия, но ми е любопитно да споделиш какво те вълнува в темата География например?!? И да обясняваш на нас, които сме държали матура по предмета, дали била лесна или трудна
Не знам кое е смисленото на всяка цена да се изкажеш навсякъде.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
казвам си мнението-за мен лично географията е труден предмет и матурата не беше от най-лесните тази година
- happyswift
- Флъдзила
Пете, явно наистина си надарена, но не в тази област, в която е форума 
само в някои области,човек не може да разбира от всичко 
- ДеНичКа :)
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: първи
ее,нали форумът е за това---хората да се изказват по различни теми?? ИЛИ се бъркам?
А на когото не му харесва дадено мнение...го игнорира,....но да казвате на кого и за какво да пише-не ми се струва много редно

А на когото не му харесва дадено мнение...го игнорира,....но да казвате на кого и за какво да пише-не ми се струва много редно
мерси за подкрепатаДеНичКа :) написа:ее,нали форумът е за това---хората да се изказват по различни теми?? ИЛИ се бъркам?![]()
А на когото не му харесва дадено мнение...го игнорира,....но да казвате на кого и за какво да пише-не ми се струва много редно![]()
- happyswift
- Флъдзила
Ти си в две полуобласти, които заедно, формират 1p_e_t_i_a написа:само в някои области,човек не може да разбира от всичко
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Имаш и моята подкрепа. Само ще споделя, че едно време в едни други форуми аз се дразнех на подобни на твоето поведения от една единствена подбуда - яд ме беше, че така трупат повече мнения от мен. Надявах се, като се махна брояча под аватара това да остане в миналото.p_e_t_i_a написа:мерси за подкрепатаДеНичКа :) написа:ее,нали форумът е за това---хората да се изказват по различни теми?? ИЛИ се бъркам?![]()
А на когото не му харесва дадено мнение...го игнорира,....но да казвате на кого и за какво да пише-не ми се струва много редно![]()
Иначе не знам защо ти се дразнят - с тебе съм, и не виждам нищо толкова затормозяващо да ти чета мненията. Освен това, ако не искам да ги чета - просто ще ги игнорирам, какво толкова. Не се коси.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Да, извинявам се, всичко това е за да мога да трупам мнения и текстът над аватара ми да се променяleia_loves_cats написа:Имаш и моята подкрепа. Само ще споделя, че едно време в едни други форуми аз се дразнех на подобни на твоето поведения от една единствена подбуда - яд ме беше, че така трупат повече мнения от мен. Надявах се, като се махна брояча под аватара това да остане в миналото.p_e_t_i_a написа:мерси за подкрепатаДеНичКа :) написа:ее,нали форумът е за това---хората да се изказват по различни теми?? ИЛИ се бъркам?![]()
Иначе не знам защо ти се дразнят - с тебе съм, и не виждам нищо толкова затормозяващо да ти чета мненията. Освен това, ако не искам да ги чета - просто ще ги игнорирам, какво толкова. Не се коси.
Последно промяна от bggashnik на 13 Авг 2009, 15:26, променено общо 1 път.
Компютърни науки I курс
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Абе то бива бива, ама преди 5 минути като влязох в раздела и видях, че Петя последна е отговорила на 95% от темите, направо се сдухах
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но лимита от 50 мнения на ден трябва да се намали до 25-30....
И Пете, мнения който са казвани по 1000 пъти 1:1, както и реплики от сорта на "искам тая рокля", определено се считат за спам
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но лимита от 50 мнения на ден трябва да се намали до 25-30....
И Пете, мнения който са казвани по 1000 пъти 1:1, както и реплики от сорта на "искам тая рокля", определено се считат за спам
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
Скъпа колежке, не преигравай! В раздела има хиляди теми, а тя е писала в около 10тина, което е с няколко нули по-малък % от този, даден от теб. И наистина си личи, че си икономистка, щом искаш само да съкращаваш общоприетите мерки и да смалиш броя на постовете.Etiainen написа:Абе то бива бива, ама преди 5 минути като влязох в раздела и видях, че Петя последна е отговорила на 95% от темите, направо се сдухах![]()
![]()
По твоята логика за мненията 1:1, то и ти сега спамиш, тъй като не казваш нищо ново.
Пете не ги слушай злобарките, те просто завиждат. Никой друг не може да си го позволи да постне в 10 топика в рамките на 3 минути и да качи такива снимки като теб.
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема