Master_of_Sin написа:Позволи ми да ти противореча на това ти мислене... мисля че трябва да поправиш думичката "всички" - това че на теб ти се иска да са всички...далеч не значи че наистина е така.. нека си признаем /признай и ти сама пред себе си! / че ти и най-вече ти си най-голямата ревла на тоя форум - а ти не си "всички"!allshallperish написа:Едит: Но смятам, че е безкрайно тъпо, всички да реват, че тоя е такъв и оня е такъв, но да продължават да търпят глупости. .![]()
Щом смяташ, че съм "най- голямата ревла" в тоя форум, тогава имаш молба от мен, публично, повече въобще да не ме намесваш в което и да е твое мнение. Просто не ми се занимава пак да досаждам на администраторите с твоята особа. Сигурно и на тях никак не им е приятно. Така че със здраве, отиваш в листата ми на игнорнатите.
Лея, да смятах, че темата ще се развие по друг начин. Явно съм прекалено голям оптимист и смятам, че аз като си виждам грешките и другите могат да го правят. Уви. Не те ям. Как го реши? Казвам си личното мнение. В тая тема освен аз да съм нападната, заради скромното си желание да помогна по някакъв начин, аз отнесох всичките лайна. Така, че и на теб пожелавам здраве и усмивки. И без ядене, разбира се.