Предлагам за бан

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Заключено
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Re: Предлагам за бан

Мнение от Master_of_Sin »

fak написа:how pathetic!
how stupid!

вземи прочети в речника какво пише срещу ирония и сарказъм.
:wink:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ebati yakoto forum izpuskam. imam kvo da kaja na sichki, she mi svyrshat rublite v telefona :(
medicate, medicate
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Master_of_Sin написа: how stupid!

вземи прочети в речника какво пише срещу ирония и сарказъм.
:wink:
Кат изкараш повече от мене на изпит по български език, може и да си поговорим повече ... ти вече показа колко разбираш от БЕЛ... :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Стига сте флуудили.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Няма ли някой да дойде и да заключи тая простотия?
Олшел, пак ще ти кажа, барем се спреш - бановете ги раздава админ. Като искаш, пиши му. Ако той реши, ще банва. Това, което провокираш с темата си, е да почнете да се нареждате и петдесет човека да се обясняват кой какъв е, аз мисля, че тоя е такъв, а не такъв, мастър ъф син каква е, петя каква е.
Иначе пак ще отбележа - форумът става все по-зле с дни - вчера, като четох, си мислех, че не може да е по-зле, ама явно можело...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Еми хубаво, щом повечето смятат, че тая тема не става за нищо, ето - ЗАКЛЮЧЕТЕ Я. ОСТАВЕТЕ ВСИЧКИ в тоя форум, които само го серат с всеки изминал ден. Не ми се иска и аз да пиша такъв пост, обаче ситуацията го налага. Искам като вляза във форума да ми е приятно, а не някви да ми обясняват как да ида да продавам домати /че те и пазар в София са видели, ако са идвали въобще/ или да гледам един човек с мнения от горе до долу на първа страница на форума с мнения, вече посочени от някои хора. Ето, всички казват, че форумът има проблем и ако не го създават потребителите в него, кой го създава? Понеже съм разбрана, ще помоля темата да се заключи от dimo и съжалявам, че въобще го карам да си прави труда с нея. Ще му пиша и за госпожицата и за другата госпожица. Така всички ли ще са доволни? Накрая и аз ще взема да си бия камшика оттука, то и без това нищо за четене не остана. А явно с нормален диалог нищо не може да се постигне. Ай със здраве. Не мърсете вече темата, да я оставим, тя няма място във форум, като този.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

allshallperish написа: Накрая и аз ще взема да си бия камшика оттука, то и без това нищо за четене не остана. А явно с нормален диалог нищо не може да се постигне. Ай със здраве. Не мърсете вече темата, да я оставим, тя няма място във форум, като този.
Да, от това ще съм доволна ...щом питаш :) :cheers:
Soulmates never die
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

allshallperish написа: Не мърсете вече темата, да я оставим, тя няма място във форум, като този.
Ол, не се засягай, ама за мен форум, в който има място тема като "предлагам за бан" изобщо не е критерий за хубав форум. Но аз съм свикнала на по-цивилизовани отношения. Вярвам, че света не е черно-бял или сиво-сив.... ;)
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Аз също смятам, че форумът е зле в момента. За това и направих темата, прочети поста над теб и ще разбереш какво съм имала предвид.
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

allshallperish написа:Аз също смятам, че форумът е зле в момента. За това и направих темата, прочети постът над теб и ще разбереш какво съм имала предвид.
Абе мацка, как да те убедя, че чета?

Не знам какво си имала впредвид,мога да си правя изводи оттова, което си написала. Ти си написала "тази тема няма място в този форум". Аз го чета като "този форум е толкова зле и толкова недорасъл в него да има теми като тази. Когато се развие още, тогава тема като тази ще се приема добре"
И ти отговарям - за мен форум, в който такава тема би била приета добре (и аз не знам за такъв, но хИпотетично) - не е критерий и не би трябвало да се опитваме да приличаме на него.

И за протокола - аз не смятам, че форумът е зле в момента. Нищо не му виждам на форума, може би защото не съм част от личностните дразги, които са забили корени тук. На мен ми е интересно, а и се намесвам, когато някой има истински въпрос, което се случва май само в КСК.

Но пък и не го вземам толкова навътре - за мен това е официалния форум на СУ и пиша в него, като че да е такъв.

Може би трябва да се заключи и модерира като форума на СБО. Тогава никой няма да се оплаква.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

И понеже този форум не е дорасъл за тема като тази, аз следователно отправих вече молбата си, темата ми да бъде изтрита. Така всички ще са доволни.

Едит: Но смятам, че е безкрайно тъпо, всички да реват, че тоя е такъв и оня е такъв, но да продължават да търпят глупости. Но това, разбира се, е моето мнение, което никой не ще да приеме. Кво да прави човек.

Стига флууд, нека темата се заключи и това е. Щом ви пречи на нормалното развитие.
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Аре бе, хора, форумът е за разпускане. Стига сте се драпали. Всички прекаляваме с флууд-а и обидите понякога. Просто си се изяснявайте в скайпа.

п.с. Понякога омразата се превръща в любов.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

allshallperish написа:Едит: Но смятам, че е безкрайно тъпо, всички да реват, че тоя е такъв и оня е такъв, но да продължават да търпят глупости. .
Позволи ми да ти противореча на това ти мислене... мисля че трябва да поправиш думичката "всички" - това че на теб ти се иска да са всички...далеч не значи че наистина е така.. нека си признаем /признай и ти сама пред себе си! / че ти и най-вече ти си най-голямата ревла на тоя форум - а ти не си "всички"! :wink:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Хахахах
много смешна тема!
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

allshallperish написа:Щом ви пречи на нормалното развитие.
Ей Ол, много ме кефиш.
Аз едно казвам, ти друго прочиташ. Ама хайде, като си решила, че ще ме ядеш - яж ме. Ако ти става по-хубаво от това - съгласна съм ;)
Мдд, ти СЕРИОЗНО ли смяташе, че темата ще се развие по какъвто и да е друг начин, а не по този, по който е сега като я създаваше???
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”