how stupid!fak написа:how pathetic!
вземи прочети в речника какво пише срещу ирония и сарказъм.
how stupid!fak написа:how pathetic!
Кат изкараш повече от мене на изпит по български език, може и да си поговорим повече ... ти вече показа колко разбираш от БЕЛ...Master_of_Sin написа: how stupid!
вземи прочети в речника какво пише срещу ирония и сарказъм.
Да, от това ще съм доволна ...щом питашallshallperish написа: Накрая и аз ще взема да си бия камшика оттука, то и без това нищо за четене не остана. А явно с нормален диалог нищо не може да се постигне. Ай със здраве. Не мърсете вече темата, да я оставим, тя няма място във форум, като този.
Ол, не се засягай, ама за мен форум, в който има място тема като "предлагам за бан" изобщо не е критерий за хубав форум. Но аз съм свикнала на по-цивилизовани отношения. Вярвам, че света не е черно-бял или сиво-сив....allshallperish написа: Не мърсете вече темата, да я оставим, тя няма място във форум, като този.
Абе мацка, как да те убедя, че чета?allshallperish написа:Аз също смятам, че форумът е зле в момента. За това и направих темата, прочети постът над теб и ще разбереш какво съм имала предвид.
Позволи ми да ти противореча на това ти мислене... мисля че трябва да поправиш думичката "всички" - това че на теб ти се иска да са всички...далеч не значи че наистина е така.. нека си признаем /признай и ти сама пред себе си! / че ти и най-вече ти си най-голямата ревла на тоя форум - а ти не си "всички"!allshallperish написа:Едит: Но смятам, че е безкрайно тъпо, всички да реват, че тоя е такъв и оня е такъв, но да продължават да търпят глупости. .
Ей Ол, много ме кефиш.allshallperish написа:Щом ви пречи на нормалното развитие.