Предлагам за бан

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Заключено
Аватар
Aerial
Да живей словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Re: Предлагам за бан

Мнение от Aerial »

Не че нещо..но ми е много интересно на какъв принцип се решава кой е достоен да остане във форума и кой не?След като лицето Х предлага лицето У за бан,откъде лицето Х е сигурно,че е по-достойно да стои във форума? "Ама срещу другия се трупат еди-си-колко гласа". Е , и? Трупането на "гласове" или както там ще бъде наречено е супер относително.Днес прочета пост на някой,дето ме дразни -черна точка,след 3-4 дни почне да ме кефи-червена точка и т.н. Абсурдно е.Както много хора са казвали безброй пъти в този форум-като ви дразни някой,просто не му четете постовете и това е. Ама да се дават банове наляво-надясно, 'щото някой-си там казал и сметнал.. Извинявайте,но темата за мен е просто .. no comment.

No hard feelings ;)
Non e importante se io creda in Dio -e importante se Dio creda in me!
Изображение
SCANDINAVIA
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

аериъл, страхотен аватар.

он топик:
я стига, бе. нито олшел, нито мастърката е за бан, много картуун нетуърк гледате. единствения човек, който бих искал да видя баннат поне за седмица е Петя - защото тя вече абсолютно превишава нещата.

предпочитам да споря с някого, който ще ме псува, отколкото да гледам 30 мнения едно след друго, изявяващи се в 'да', 'не', 'може би', 'така е', 'трябва си' и прочие сложни словосъчетания.

.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

И тва си е така.

Но въпросната госпо'ица дори не се извини като имаше възможност :mrgreen: . Ся пък съм я гонела била, ужз. Само с нея ще се занимавам, то бива да си комплексиран, ама чак пък толкова. Колкото до горното момиче, щом темата според теб няма смисъл, не е нужно да гласуваш. Ето например, всички знаят, че петя е за бан, но никой не си го казва. Ето, казвайте си го тук, дано пък ни чуят =).

Петя.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

предлагам себе си :lol:
memento mori
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

ами виж, че тя е по-избухлив и остър характер на контра. ти също си донякъде, но по-омекотено. познавам такива хора и просто е като недопустимо за тях да признаят, че са били грешни някъде..уви, всеки си има слабостите, знаем.

Петя има два гласа..
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Aerial
Да живей словото
Специалност: Европеистика

Мнение от Aerial »

ScionOfStorm, мерси ;)

По въпроса за Петя,смея да изразя скромното си мнение.. Докато не престанат всички да й обръщат внимание,няма да се спре. Кефи се, че с действията си дразни почти целия,да не кажа целия,форум и още повече се набира.Не вярвам,че е от категорията хора,които са до такава степен отчайващо малоумни и не разбират какво се иска от тях след 100000000 повторения..
Non e importante se io creda in Dio -e importante se Dio creda in me!
Изображение
SCANDINAVIA
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

Ivo Penev написа:предлагам себе си :lol:
:lol: :lol: :lol: :hug:s :lol: :lol: :lol:
Soulmates never die
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

АЗ между другото още преди няколко дни мислех да напраяв тема относно на петя флуденето ...но ето че сега по няква случайност ми се отдава случай да го направя без да трябва да п равя нови теми и подобни глупости.

Петя... много флуд много нещо, а както каза Scion мненията и от сорта на "да" и "не " определено са повече от дразнещи!
:wink:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

на: 11 Авг 2009, 23:24 [b]fak написа:аре си направим тема с гласуване кой да бъде баннат тоя месец
"Maйтап бе, Уили!" (Алф) :mrgreen: :mrgreen:

Верно има секви хора, верно трябва да сме толерантни, щото има проблеми от секво естество, включително и душевни такива.. Верно, че на всеки се случва да изцепва по някоя и друга глупост... Ма всичко си има граници! И ако проявяваме търпимост към психичните проблеми на някого, понеже сме супер благородни :lol: , то не сме длъжни да търпим и глупостта... и безочливото й демонстриране... хаха :mrgreen:
"O sancta simplicitas!" (ян хус(нарочно е на латински)) :profileleft:
Абе.. може някой да се разпали и да не се усети, ся.. случва се.. 'ма липсата на всякакъв такт е меко казано дразнеща. Изключително ме разочарова факта, че млади хора, претендиращи с интелект(все пак са вече студенти), не осъзнават ниското ниво на разсъжденията си, ограничеността и простотата си.

Изпаднах в потрес след изказвания на въпросното момиче(мастър на нещо си)... Начинът и на изказ, думите, които използва, липсата на елементарна култура на общуване... Дълбоко се възмущавам и от безочието на същата... Но да я коментирам, не е по темата.. :mrgreen: :mrgreen: (това го казвам аз! :mrgreen: :mrgreen: )

много отдавна съм разбрала, че няма смисъл да обяснявам, понеже няма да бъда разбрана,.. детето не би възприело.( А възприятието - това не е просто нещо,зависи от социалния опит на човека... и когато става дума за асоциален типаж, за адекватно такова не можем да говорим ) :mrgreen: :mrgreen:

От друга страна нечия активност във форум не е преизпълнено със смисъл деяние и няма сравнително голяма стойност.. така че не бива да придобива чак такова значение за останалата част от форумното общество.. Та.. Подкрепям леа и нейните котки... погледнете с шега , иронично, саркастично... изсмейте й се и си заминете.. Понеже.. (Обясних за възприятието вече :mrgreen: :mrgreen: )

Пък и не е чак толко важна, че да отваряме цяла тема за нея...
А и не сме хората, които ги решават тия неща.. Има си админи.. Тая тема е за сеир един вид..

а да..
отсега нататък, аз лично обещавам да докладвам със червената удивителна за всяко мнение, което излиза от рамките на умерения тон.. Един вид ше досаждам на админите и модераторите
ай със здраве..

ПС.. петя не е обиждала никого, за разлика от Цвети :wink:

:mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Тук е моментът да питам коя е цвети?
Темата не е за сеир, а за постване на конкретни имена. Не е нужно и да се обясняваме кво ни дразни, то се вижда. Пък аз червената удивителна я ползвам по няколко пъти на... час сигурно ;).

=)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

allshallperish написа:Тук е моментът да питам коя е цвети?
Темата не е за сеир, а за постване на конкретни имена. Не е нужно и да се обясняваме кво ни дразни, то се вижда. Пък аз червената удивителна я ползвам по няколко пъти на... час сигурно ;).

=)
Ами запознай се с хората преди да ги предлагаш за бан... :D
Soulmates never die
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

allshallperish написа: Пък аз червената удивителна я ползвам по няколко пъти на... час сигурно ;).

=)
много им досаждаш значи
ше почна и аз...
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Мен ме интересува отношението на хората във форума към мене, не ми трябва да познавам някой, за да му видя умственото развитие. И понеже всички сме хора, смятам, че изначално трябва да ни е дадено някакво чувство за уважение към непознатите. Защото не съм почвала никога първа с обидите =).

Ще взема да се повлияя от мъдрите думи на повечето ми приятни хора от този форум с идеята да не се занимавам с по- изостаналите от мен. Или поне с тези, с които нямам какво да си кажа. Не смятам, че има какво да науча от хора, които се държат първолачески =).

Но моля да не се флууди в темата. Името, причината/евентуално/ и това е.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

fak написа:
Пък и не е чак толко важна, че да отваряме цяла тема за нея..
ОО как да не съм ...направо съм си много важна, самия факт че онова момиченце ми е направило цяла тема доказва достатъчно ясно, че съм многооо важна за нея! хехе :lol: :lol:
Вече имам мания за величие да знаете..ама така е като някои индивиди ти повдигат самочувсвието нон стоп и те обсипват с внимание ...как да не съм надута после! 8)
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

how pathetic!
la douleur exquise