Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
everyday_ написа:моята рокля не е от тук...още лятото си я харесах като бях при майка ми в Италия и като я намалиха я е взела и ми я прати още за Нова Година...но не е нищо особено,просто малка ерна рокля но много си ми харесва...
Johana Jotkova написа:Като каза "по поръчка" и се сетих , че миналата година една приятелка си ги прави така и станаха много хубави обувките и.
къде ги е правила?
Ами ако не се лъжа - в Павликени си прави обувките.
everyday_ написа:а като стана въпрос за външни дами/кавалери при вас как стоят нещата? при нас допреди 2 годии беше съвсем свободен достъпа...от миналата година наложиха вето - 5 външни на клас...а ние в нашия клас сме 22 момичета на 5 момчета и беше интересно при съчетаването на двойките
При нас са 8 момичета и 18 момчета , а за външни лица вече казах... 40лв. за дискотеката... И ако това не е ограницение
При нас е забранено да идват други хора.Миналата година приятелят на едно момиче,който е от ЮАР,дойде за бала и не му позволиха да присъства .И аз не знам как се съгласиха за мен.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.